Hagyományosan füstölt, és érlelt , természetes bélbe töltve. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek ( só, pirospaprika, fokhagyma, kömény A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/pár
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbèlbe töltött szarvas-mangalica kolbász. Összetevők: Sertéshús (mangalica), szarvashús, fűszerek (só, bors, fokhagyma, szegfűbors,kömény) A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/pár
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, sertés vékonybélbe töltött szarvas kolbász, PIKÁNS Összetevők: Sertéshús (mangalica), szarvashús, fűszerek (só, bors, fokhagyma, kömény) A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/pár
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött pick jellegű mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70dkg/ 1 rúd
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70-80dkg/ 1 rúd, 40 dkg-os egysègekben kèrhető!
Adalékanyagoktól, tartósítószertől mentes szalámi, ami igazán hozza a szokott "turista" ízt. Hőkezelt, enyhén füstölt, műbélbe töltött mangalicaság! Összetevők: hús és zsiradék, só, fűszerek
Rideg tartású skót felföüldi marháink egész évben legelnek. A darált húsukat fél kilógrammos kiszerelésben kínáljuk. A hús-faggyú arány 80-20%.
Skót felföldi marháink rideg tartásúak, egész évben legelnek. Termékeinket vákum csomagolva fagyasztva adjuk.
Skót felföldi marháink rideg tartásuak, az egész élvet a legelőn töltik. Húsuk ennek és az ősi fajtának köszöhetően nagyon ízletes. A comb egyik legfinomabb része a gömbölyű felsál.
Az egyik legnépszerűbb steak hús a hátszín. A csomagokban két szelet található. A csomagok nagyjából 30 dkg-osak. A steakek különleges zamatáról gondoskodik, hogy a marháink rideg tartásúak, az egész évet a legelőn töltik.