Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldségek

Újzélandi kis levelű spenót

Valipíniben termesztett, vegyszermentes zöldség, Mindannyian tudjuk, hogy ez a zöld, leveles növény, a spenót, bőséges forrása a vasnak és a klorofillnak, rostjai pedig tisztán tartják a bensőnket. De van még valami ezen kívül is. Minden jóakaró és minden orvos ajánlja a spenót fogyasztását a várandós és szoptató anyukáknak, a menstruáló nőknek, a növésben levő gyerekeknek, és mindazoknak, akik vérszegények. Mára köztudott, hogy a spenót vastartalma sokkal jobban megfelel az emberi szervezet szükségleteinek, mint a vörös húsok, ráadásul mindez kevés kalóriával. A spenót minden falatja szinte az összes, ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik, összehasonlítva bármely más étellel. A kutatók legalább tizenhárom féle flavonoid-vegyületet azonosítottak a spenótban, ezek antioxidánsok, melyek a rák ellen a legjobb harcosok.

400 Ft / csomag
800 Ft/kg

Vegyes savanyúság

Minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk, A termék 1/4 részben tartalmaz cukkicit, uborkát, vörös hagymát és zöld paradicsomot. Saját recept alapján készült termék, amely 660 g-os kiszerelésben kapható. Fogyasszák egészséggel!

1390 Ft / üveg
2106.06 Ft/kg

vörös hagyma

Szabadföldön termesztett, vegyszermentes zöldség. 

950 Ft / kg
950 Ft/kg

Zakuszka

Zakuszkkából többféle recept ismert, Minnden termékünknél törekszünk az egyszerű, tiszta ízvilágra, így a zakuszkánál is. Összetevők: padlizsán, kaliforniai paprika, vörös hagyma, oliva olaj, paradicsomlé, fehér bors, őrölt babér, jódozott só. Ajánljuk pirítósokhoz, illetve sült és grillezett húsokhoz. Fogyasszák egészséggel.

1150 Ft / üveg
10000 Ft/kg

Zöld paradicsom csatni-250 ml

Édesen savanyú, különleges ízvilágú zöld paradicsomból készült csatni, almával, lila hagymával, fűszerekkel. Natúr hús, virsli de leginkább sajtok és chips mellé mártogatósnak nagyszerű társ. 

1600 Ft / db
1600 Ft/db