Málna szörp, cukorral, gyümölcsvelővel dúsan. 5- 7 szeresére higítható ízlés szerint. Tartósítószert nem tartalmaz.
Málna szörp, gyümölcsvelővel dúsan, hozzáadott cukor nélkül. Tartósítószert nem tartalmaz.
Málna szörp, cukorral, gyümölcsvelővel dúsan. 5-7 szeresére higítható ízlés szerint. Tartósítószert nem tartalmaz.
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött pick jellegű mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70dkg/ 1 rúd
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70-80dkg/ 1 rúd, 40 dkg-os egysègekben kèrhető!
Adalékanyagoktól, tartósítószertől mentes szalámi, ami igazán hozza a szokott "turista" ízt. Hőkezelt, enyhén füstölt, műbélbe töltött mangalicaság! Összetevők: hús és zsiradék, só, fűszerek
Májvédő hatása miatt kedvelt, gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatású étkezési, valamint kiváló kozmetikai olaj.
Májvédő hatása miatt kedvelt, gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatású étkezési, valamint kiváló kozmetikai olaj.
Több jótékony hatása is van az egészségünkre a mazsolának. Hatása van az emésztésre: Már napi néhány szem mazsola jót tesz az emésztésünknek. A mazsola megszünteti a székrekedést. Sokan ki szokták szedni a süteményekből a mazsolát, pedig nagyon sokat veszítenek vele. A savasodást is csökkenti: Sok káliumot és magnéziumot tartalmaz, ezért eltávolítja a szervezetben lévő méreganyagokat, így olyan betegségektől ment meg minket, mint a köszvény vagy az ízületi gyulladás. A vérszegénység kezelésében is segíthet. A mazsola tartalmaz vasat és B- komplexet, amelyek a vérszegénység kezeléséhez járulnak hozzá. Fertőzések kezelése. Antibakteriális hatása miatt csökkenti a lázat, és megöli a baktériumokat. Napi néhány szem mazsola fogyasztása segít távol tartani minket a megfázástól és más fertőzésektől. A szemek védelmére is alkalmas. A benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően védi a szemet. Az egészséges csontokért is felelős lehet. Nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, ami a csontok egészségéért felel, és véd az ízületi gyulladástól valamint a köszvénytől. Segít a hízásban. Gazdag fruktózban és glükózban ami nem csak energiával látja el a szervezetet, de hízlal is. Viszont nem halmozza fel a rossz koleszterint.
A darálthús helyettesítők, „Gabonafasírt” nevet kapták először, de ez a név nem tükrözi a termék sokszínűségét. Bármilyen olyan ételek elkészítéséhez használhatók, melyekhez darált húst használnak a húsfogyasztók. A Mediterrán gabonafasírt oregánós, bazsalikomos ízesítésű. Többféle módon formázható: krokett, fasírtgolyó, burger pogácsa. Készíthető belőle lasagne, bolognai spagetti, fasírtok, vendégváró falatok. A háziasszonyok és szakácsok fantáziájukat bátran elengedhetik :) Könnyen, gyorsan elkészíthető, felhasználható. Ha fasírtot sütünk, lényeg hogy forró legyen az olaj, 1-2 perc alatt már meg is sülnek a golyók, pogácsák, krokettek. Sütőben is megsüthető zsírpapíron. Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem használunk. 500g-os kiszerelésben, vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. https://www.facebook.com/viavega.godre
Egy falat Olaszország... Az aszalt paradicsom, olívabogyó és a fűszerek elrepítenek a nyárba, a tengerpartra. 105-115 g Összetétel: kukoricakeményítő, bagettliszt (gluténmentes búzakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, dextróz, útifű rost, szárított rizskovász, jódozott só, stabilizátor: guar gumi e412, stabilizátor: xanthan gumi e415, stabilizátor: hidroxi-propil-metil-cellulóz e464, sav szabályzó anyag: kalcium acetát e263, stabilizátor: cellulóz gumi e466, enzim), olívabogyó, étolaj, rizsliszt, aszalt paradicsom, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só, fokhagyma, konjacliszt, bazsalikom, fehérbors, kakukkfű, oregánó