Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Feldolgozott élelmiszer

Sajt szivecske(2db)

Ha fel szeretnèd dobni a párod reggelijèt vagy a gyerkőcöd kedvèt ezzel a szivecske formájú füstölt sajttal biztos sikerülni fog

1400 Ft / csomag
700 Ft/db

Sajtos perec

Kis farmunk alapanyagaiból összeállított tésztából, élesztővel készül. Tetejét érlelt sajtunkkal szórjuk.

370 Ft / db
370 Ft/db

saláta, 200 g

Saláta (kis fej, nagy levelekkel, nem keserű). Vegyszetmentes, fóliában termett.

499 Ft / csomag
2495 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-19
Rendelhető 2024-04-17-ig

Sárga Kukoricadara 1kg

Kiváló minőségű kukoricából készített kukoricadara. Alkalmas édességek, tészták, kenyerek elkészítéséhez. (Ebből a sárga kukoricából tortilla chipset készítenek)

1100 Ft / db
1100 Ft/kg

Sárgabarackmag olaj

Kiváló bőrregeneráló hatású, könnyen felszívódik

1600 Ft / ml
16000 Ft/l
...

Sárgarépa

Tavalyi rücskös sárgarépa. Ez nem a gyárban esztergált szupermarketes csodarépa, nem is olyan édes. Hámozni kell jó vastagon, de mégéri. Erőteljes igazi répa ízt ad mindennek amibe belekerül, legyen az leves, nyers zöldségsaláta vagy franciasalátába megfőzve. Sem gyomirtó sem más permetezést, vegyszert soha nem kapott. Ha az 1 kg-nál kisebb mennyiséget szeretne rendelni akkor a Kosárban a lányoknak tessék szólni, és annyit viszek amennyi kell.  

400 Ft / kg
400 Ft/kg
...

Savanyú káposzta

Hagyományos savanyú káposza sóval, borssal, borsikával, birs szeletekkel és csípmentes pepperóni paprika darabokkal. A káposztát március elején tettem be fermentálódni, így még egy kicsit félérett, kb április közepére savanyodik meg teljesen. 720ml-es üvegekben forgalmazom, mert ez egy élő anyag, nincs hőkezelve. Így gázfejlődés előfordulhat, ami a zacskós csomagolást kizárja. Élő anyag, azaz ebben az emésztésünk számára fontos tejsavbaktériumok nincsenek hőkezeléssel elpusztítva, így ahogy a bélrendszerünkbe kerül ott azonnal elkezd dolgozni. A termék így a máshol jó drágán megvásárolható pro- és prebiotikumok milliárdjait tartalmazza. Természetesen tartósítószert sem rakok bele, az is öli az élő tartalmat. A kis emésztéssegítők nem szereteik túlzottan az oxigént, így az üveg kinyítása után hűtőben, jól lezárva célszerű tárolni. Levegő jelenlétében más mikroélőlények is szaporodni fognak benne, ők is szeretik sajnos a káposztát, és aztán szorgosan tönkreteszik a finomságunkat. Fogyasztását elsősorban nyersen ajánlom. Persze kiváló töltöttkáposzta, húsoskáposzta készítésére is alkalmas, de a főzés a mikrobiológiai tartalmat elpusztítja sajnos. A képen a termék készítésének néhány lépcsőfokát próbáltam megjeleníteni. A termék egységára 1388Ft/kg

1000 Ft / üveg
1000 Ft/üveg

Skót felföldi LÁBSZÁR

Rideg tartású skótfelföldi marháink egyik legfinomabb részét nagyjából 1 kilógrammos csomagokban vákum csomagoltan kínáljuk.

5500 Ft / kg
5500 Ft/kg

Snidlinges friss tehènsajt(25dkg)

Szárított snidlinggel ízesített friss tehènsajt.

1700 Ft / db
6800 Ft/kg

Sült hagymás kovászos kenyér 500 g

Sült hagymás kovászos kenyér 0,5 kg. Összetevők: 60 % teljeskiörlésű búzaliszt és 40 %  búza finomliszt, sült vöröshagyma, só.

1050 Ft / db
2100 Ft/kg

Sütőtök mustban /befőtt jellegű/

Nagydobosi sütőtökből és fehér mustból készült termék. Elsősorban befőtt, de nagyon finom főételekhez savanyúság helyett, illetve köretként. Próbáltuk vanília fagyival is - kellemes ízharmóniát alkot! Nagy előnye, hogy a cukorszirupot a must helyettesíti. Az üveg tartalma: 330g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vegyes fehér must, egész fahéj. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyasszák egészséggel!

1390 Ft / üveg
4483.87 Ft/kg

Sütőtök savanyúság hagymával

Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!

1800 Ft / üveg
2535.21 Ft/kg