Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves termékek

SzínVarázs zsinórkarkötők - fekete zsinórral

Egy kis varázslat a színekkel. JÁTÉKOS – BOHÓKÁS – SZERETNI VALÓ kiegészítők mindennapi és alkalmi öltözékhez. A karkötők mérete ÁLLÍTHATÓ, könnyen fel és levehető, ANTIALLERGÉN. Tetszés szerint SOROLHATÓ, VARIÁLHATÓ. Fehér agyagból készült, fényes mázas, kerámia gyöngyös zsinórkarkötők, nemesacél orvosi fém golyókkal, fekete ékszerzsinórra fűzve. Ajándékozásra alkalmas csomagolásban, kis kártyával, borítékban küldjük. Választható színek: Fehér gyöngyös (2.kép) Sárga gyöngyös (3.kép) Zöld gyöngyös (4.kép)  Világoskék gyöngyös (5. kép) Piros gyöngyös (6. kép) A megadott ár 1 db karkötőre és a hozzátartozó kártyára, borítékra vonatkozik.

2450 Ft1470 Ft / db
1470 Ft/db

Szivárványos porcelán díszes nemesacél karkötő díszdobozban

Egy igazán elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. Szivárvány színű nemesacél karkötő / csakra karkötő 7 db szép fényes, gyöngyházfényű porcelán dísszel. Elegáns sötétezüst-fekete díszdobozban küldjük! A karkötő mérete a kis karikáknak köszönhetően állítható. A képen látható átlagos méretű, 16-17 cm-es csuklóra készült. Teljes hossza: 18 cm. Delfinkapoccsal záródik. A porcelándísz átmérője: 1 cm Kérhető más színben és méretben is! Rendeléskor kérjük jelezni! A karkötő alapanyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Tartós hosszú életű darab.

6500 Ft5500 Ft / db
5500 Ft/db

Szójagyertya üvegben 150 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal Édes karamell - Karamell és vanília illatolajjal Sütőtök pite - Fahéjas sütőtök illatolajjal Fűszeres alma illat   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

3800 Ft3490 Ft / db
3490 Ft/db

Szójagyertya üvegben 200 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal    Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4200 Ft3790 Ft / db
3790 Ft/db

Szójagyertya üvegben 215 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal  Édes kávé - Csokoládés kávé illatolajjal   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4500 Ft4190 Ft / db
4190 Ft/db

Tányér - Pöttyös

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Tányér és pohár alátét garnitura

8 darabos tányér és poháralátét garnitura.    Mindkét olfalán más- más mintával , igy 2 mintával használhatod egygarniturán belül. . Közepébe vetexet vasaltam a jobb tartás miatt, 40 fokon mosható. Mérete a tányéralátét  39 x29-es a poháralátét 11 x 11- es.    Igény szerint más mintával is elkészitem

5200 Ft / csomag
5200 Ft/csomag

Tányér- életvirág

2600 Ft / db
2600 Ft/db

textilszalvéta garnitura

Textil szalvéta garnitura pamutvászonból , 6 db. de igény szerint db-ra is megvarrom 400 ft/ db. Ha teritót is szeretnál hozzá, vedd fel a kapcsolatot a somogyi kosárral.  Elérhető kb. 30 fále mintával.

2600 Ft / csomag
2600 Ft/csomag

Türkiz kerámia gyűrű

A gyűrű kerámiadísze saját kezűleg készült. A szép árnyalatú türkiz színű máz is saját kísérletezés eredménye, melynek fényes felülete közel 1000 °C -os égetés során alakult ki. Kerámiadísz átmérője: 1,6 cm. A gyűrűalap állítható. Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, kis organza tasakban küldjük.

1900 Ft / db
1900 Ft/db