Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Dísztárgyak, dekorációk

Zsuzska Mézesei

"Zsákbamacska" szív díszítéses mézeskalács plakett

Vegyes formájú és színű piros szív díszítésű plakettek 50x50, 50x70 mm méretben, a képeken láthatók közül meglepetés, melyik érkezik a kosárba :) Bármelyik örömet okozhat a megajándékozottnak, és biztos, hogy egyedi meglepetés lesz :). Celofántasakban, selyemszalaggal szállítva.

650 Ft / db
650 Ft/db
Scheffer Andrea

A család naptára

Kedvenc mandalám mintáit használtam fel egy olyan naptárhoz, amelybe bejegyezhetők a család fontos ünnepei, eseményei. A mandala mintájához illeszkedő kis korongokra/bilétákra felírható kinek, mikor van a születésnapja. A naptár 3,7 mm-es rétegelt nyírfalemezből készült, méretei 33,5 x 19,5 cm. A minta lézervágással került a fára, a bevágás mélysége 1 mm. A rajta levő két kis furat segítségével könnyen falra akasztható. A naptár a képen látható mintájával, natúr színével azonnal díszítheti otthonunkat, de ki is festhetjük akril festékkel vagy akár temperával, hogy hangulatunkat, ízlésünket tükrözve lakásunk dekorációja legyen vagy ajándék valaki számára. A temperával való festés után javaslom a mű akril lakkal való átkenését, így csillogóbb és tartósabb is lesz. A naptárhoz 20 db kis biléta tartozik akasztóval együtt. Szükség esetén külön is rendelhető biléta. Fess, alkoss, tedd egyedivé a család naptárát!

3950 Ft / db
3950 Ft/db
Zsuzska Mézesei

Cicás mézeskalácsok

Macskarajongóknak cica szívvel, vagy páros cicák mézeskalácsból - kedves, szívhez szóló ajándék. Celofántasakban, selyemszalaggal szállítva - nem csak Valentin napra :)

700 Ft / db
700 Ft/db
More than gift

Egy kosárnyi virág

Egy gyönyörű kosár, amely 3 szál fehér rózsát és két fejecske lila hortenziát tartalmaz, amit a zöld juta szalag a színével megkoronáz. Egy csodálatos barátnőnek, feleségnek vagy anyának nagyszerű ajándék lehet. Szeretettel ajánlom nőnapra vagy anyák napjára, vagy csak úgy, meglepetésből, mert megérdemli... 

3200 Ft / db
3200 Ft/db
More than gift

Emléktábla - A mi kis családunk aranyszabályai

Emléktábla keretbe foglalva családoknak, barátoknak házavatóra vagy bármi más ünnepre. Mert ahol a szívünk, ott az otthonunk. Van lehetőség egyedi emléktáblák rendelésére is!

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Emléktábla - Boldog vagyok veled

Emléktábla keretbe foglalva a kedvesed részére évfordulóra, egy gyönyörű ünnepre, esetleg Valentin nap alkalmából vagy egyszerűen meglepetésként.

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Emléktábla - Ez a mi otthonunk

Hit, szeretet, odaadás, család Ajándékozz emléktáblát házavatóra, vagy egy szép ünnepre a szeretteidnek. Ez az emléktábla egy öttagú, három gyerkőcös (két fiú, egy lány) család örökös dísze lehet.  Van lehetőség egyedi emléktáblák rendelésére is!

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Falra akasztható dísz - végtelen szeretet

Falra akasztható dísz egymást örökkön-örökké szerető párok számára.

2000 Ft / db
2000 Ft/db
More than gift

Falra akasztható dísz - virágzó szerelem

Falra akasztható dísz szerelmes párok otthonába.

2400 Ft / db
2400 Ft/db
More than gift

Falra akasztható fényképtartó

Falra akasztható fényképtartó szerelmesek otthonába.

3500 Ft / db
3500 Ft/db
More than gift

Falra akasztható kavicskép faszeleten

Falra akasztható kavicskép faszeleten, amely biztosan feldobja otthonodat.

850 Ft / db
850 Ft/db
More than gift

Falra akasztható kavicskép pirográf felirattal

Falra akasztható kavicskép pirográf felirattal, amely biztosan feldobja otthonodat.

1000 Ft / db
1000 Ft/db