Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Dísztárgyak, dekorációk

Zsuzska Mézesei

"Zsákbamacska" szív díszítéses mézeskalács plakett

Vegyes formájú és színű piros szív díszítésű plakettek 50x50, 50x70 mm méretben, a képeken láthatók közül meglepetés, melyik érkezik a kosárba :) Bármelyik örömet okozhat a megajándékozottnak, és biztos, hogy egyedi meglepetés lesz :). Celofántasakban, selyemszalaggal szállítva.

650 Ft / db
650 Ft/db
Scheffer Andrea

A család naptára

Kedvenc mandalám mintáit használtam fel egy olyan naptárhoz, amelybe bejegyezhetők a család fontos ünnepei, eseményei. A mandala mintájához illeszkedő kis korongokra/bilétákra felírható kinek, mikor van a születésnapja. A naptár 3,7 mm-es rétegelt nyírfalemezből készült, méretei 33,5 x 19,5 cm. A minta lézervágással került a fára, a bevágás mélysége 1 mm. A rajta levő két kis furat segítségével könnyen falra akasztható. A naptár a képen látható mintájával, natúr színével azonnal díszítheti otthonunkat, de ki is festhetjük akril festékkel vagy akár temperával, hogy hangulatunkat, ízlésünket tükrözve lakásunk dekorációja legyen vagy ajándék valaki számára. A temperával való festés után javaslom a mű akril lakkal való átkenését, így csillogóbb és tartósabb is lesz. A naptárhoz 20 db kis biléta tartozik akasztóval együtt. Szükség esetén külön is rendelhető biléta. Fess, alkoss, tedd egyedivé a család naptárát!

3950 Ft / db
3950 Ft/db
More than gift

A mi családunk - kavics és pirográf kép

Egyedi táblák különleges alkalmakra...Fantasztikus meglepetés az ünnepeltnek! Mesélő kavicsképek és a pirográf...mert a kavicsok képesek elmesélni egy egész életnyi történetet... A képek ára függ a tábla méretétől, az alkalmazott technikától és az ábrázolandó tartalom összetettségétől. Árak 6.500 Ft-tól Részletekért keresd fel Facebook oldalamat, hogy megálmodhassuk együtt a Te képedet! More than gift | Facebook      

6500 Ft / db
6500 Ft/db
Scheffer Andrea

Angyalka -virágtündér

A fából készült kis figurát csipke ruhába öltöztettem, kis tollpihe szárnyakkal angyallá varázsoltam. Az angyalka 8,2 cm magas. Szívesen lenne az otthonod dísze ez a kis őrző, védő angyalka. Lehet ő a virágaid között Virág Tündér vagy karácsonyi, adventi dekoráció része. A kezében tarthat virágot vagy karácsonyi csillagot. Része lehet a kis angyal egy pegdoll készletnek vagy betlehemnek. Játék és dekoráció- kettő az egyben.

1500 Ft / db
1500 Ft/db
Zsuzska Mézesei

Cicás mézeskalácsok

Macskarajongóknak cica szívvel, vagy páros cicák mézeskalácsból - kedves, szívhez szóló ajándék. Celofántasakban, selyemszalaggal szállítva - nem csak Valentin napra :)

700 Ft / db
700 Ft/db
More than gift

Emléktábla - A mi kis családunk aranyszabályai

Emléktábla keretbe foglalva családoknak, barátoknak házavatóra vagy bármi más ünnepre. Mert ahol a szívünk, ott az otthonunk. Van lehetőség egyedi emléktáblák rendelésére is!

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Emléktábla - Boldog vagyok veled

Emléktábla keretbe foglalva a kedvesed részére évfordulóra, egy gyönyörű ünnepre, esetleg Valentin nap alkalmából vagy egyszerűen meglepetésként.

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Emléktábla - Ez a mi otthonunk

Hit, szeretet, odaadás, család Ajándékozz emléktáblát házavatóra, vagy egy szép ünnepre a szeretteidnek. Ez az emléktábla egy öttagú, három gyerkőcös (két fiú, egy lány) család örökös dísze lehet.  Van lehetőség egyedi emléktáblák rendelésére is!

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Falióra - Bagoly

Falióra a baglyokat kedvelőnek ;)

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Falióra - Cica

Fa falióra cicabarátoknak ;)

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Falióra - Coffee

Falióra a kávézás szerelmeseinek ;)

4500 Ft / db
4500 Ft/db
More than gift

Falióra - Hal

Fa falióra horgászoknak ;)

4500 Ft / db
4500 Ft/db