Mások ezeket rendelték




Fermentált saláta kimchi szerűen - 220ml
Összetevők: fejessaláta levél, retek, alma, chili, gyömbér, fokhagyma, só, víz Mennyiség: 220ml/üveg Előállítás: tejsavas erjesztéssel készült ÉLŐ savanyúság Jótékony hatásai: Segíti az emésztést, könnyen emészthető Elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok jobb feszívódását Segít visszaállítani a gyomor egészségét Erősíti az immunrendszert Enzimekben gazdag Probiotikus és prebiotikus hatású Laktózmentes Akiknek nem ajánlott: aktív emésztőrendszeri fekély esetén (mindig meg kell várni, amíg a fekély meggyógyul!); Crohn-betegség aktív szakaszában (mindig meg kell várni, amíg a gyulladás elmúlik!); légúti allergiás időszakban (a fermentált élelmiszerek magas hisztamintartalma fokozhatja az allergiás panaszokat). Tárolása: leginkább hűtőben, mivel nem tartalmaz tartósítószert felbontás után hűtőben tárolva 2-3 hétig fogyasztható a felbontáskor a sziszegő hang természetes velejáró az erjedés ugyanis nem áll le teljesen, mivel élő, csak lelassul, minél tovább tároljuk, annál jobban savanyodik és mélyülnek az ízek az üveg alján esetlegesen észlelhető fehéres üledék a folyamat természetes velejárója, ártalmatlan az ivó levekhez ajánlatos 0,5-1 dl napi adagokkal hozzászoktatni a szervezetet. Jó étvágyat,jó egészséget! A kép csak illusztráció!




Fermentált szőlőlevél - 370ml/30db
Összetevők: szőlőlevél, víz, só Mennyiség: 370ml/30db szőlőlevél/üveg Előállítás: tejsavas erjesztéssel készült ÉLŐ savanyúság Jótékony hatásai: Segíti az emésztést, könnyen emészthető Elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok jobb feszívódását Segít visszaállítani a gyomor egészségét Erősíti az immunrendszert Enzimekben gazdag Probiotikus és prebiotikus hatású Laktózmentes Felhasználási javaslat: hússal töltve nagyon finom, mediterrán étel, Dolmades készíthető belőle. Recept:https://sobors.hu/receptek/daralt-hussal-toltott-szololevel-recept/?fbclid=IwAR1hfhyJV_tpZXpVr5mE2-cTGq-aoSa7XmrPh1Pmc5lQSTd1TzAQYnLjYVs Akiknek nem ajánlott: aktív emésztőrendszeri fekély esetén (mindig meg kell várni, amíg a fekély meggyógyul!); Crohn-betegség aktív szakaszában (mindig meg kell várni, amíg a gyulladás elmúlik!); légúti allergiás időszakban (a fermentált élelmiszerek magas hisztamintartalma fokozhatja az allergiás panaszokat). Tárolása: leginkább hűtőben, mivel nem tartalmaz tartósítószert felbontás után hűtőben tárolva 2-3 hétig fogyasztható a felbontáskor a sziszegő hang természetes velejáró az erjedés ugyanis nem áll le teljesen, mivel élő, csak lelassul, minél tovább tároljuk, annál jobban savanyodik és mélyülnek az ízek az üveg alján esetlegesen észlelhető fehéres üledék a folyamat természetes velejárója, ártalmatlan az ivó levekhez ajánlatos 0,5-1 dl napi adagokkal hozzászoktatni a szervezetet. Jó étvágyat,jó egészséget!





Fermentált zöldbab
Összetevők: vegyszermentes zöldbab, víz, só Mennyiség: 220ml/üveg Előállítás: tejsavas erjesztéssel készült élő savanyúság Jótékony hatásai: Segíti az emésztést, könnyen emészthető Elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok jobb feszívódását Segít visszaállítani a gyomor egészségét Erősíti az immunrendszert Enzimekben gazdag Probiotikus és prebiotikus hatású Laktózmentes Akiknek nem ajánlott: aktív emésztőrendszeri fekély esetén (mindig meg kell várni, amíg a fekély meggyógyul!); Crohn-betegség aktív szakaszában (mindig meg kell várni, amíg a gyulladás elmúlik!); légúti allergiás időszakban (a fermentált élelmiszerek magas hisztamintartalma fokozhatja az allergiás panaszokat). Tárolása: leginkább hűtőben, mivel nem tartalmaz tartósítószert felbontás után hűtőben tárolva 2-3 hétig fogyasztható a felbontáskor a sziszegő hang természetes velejáró az erjedés ugyanis nem áll le teljesen, mivel élő, csak lelassul, minél tovább tároljuk, annál jobban savanyodik és mélyülnek az ízek az üveg alján esetlegesen észlelhető fehéres üledék a folyamat természetes velejárója, ártalmatlan az ivó levekhez ajánlatos 0,5-1 dl napi adagokkal hozzászoktatni a szervezetet. Jó étvágyat,jó egészséget! A kép csak illusztráció!