Mások ezeket rendelték

Mizuna Mix - 10 dkg
Bio mizuna, és mustárzöld keverék A növény zöld levelét használjuk fel, mely kissé csípős, egyesek szerint mustáros, borsos ízű. Rendkívül jó kiegészítője salátáknak pikáns íze, valamint színes cakkos levelei révén az esztétikai megjelenése miatt is. A leveleket nyersen, de akár wokban, fűszereken lepírítva, is fogyaszthatjuk A-, C-, K- vitaminokban gazdag, található benne magnézium, kálcium, kálium, folsavban, béta-karotinban, és immunerősítő hatással bír. Magas glükozinolát tartalma miatt említik, hogy fontos szeretep játszik a rák megelőzésében is.
csipkebogyó - alma üdítő fermentált
Összetevők: csipkebogyó,alma,víz,datolya,mézeskalács fűszerkeverék ( savanyú, utólag ízlés szerint édesíthető) Mennyiség:500ml/üveg Előállítás: tejsavas erjesztéssel készült Jótékony hatásai: Segíti az emésztést, könnyen emészthető Elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok jobb feszívódását Segít visszaállítani a gyomor egészségét Erősíti az immunrendszert Enzimekben gazdag Probiotikus és prebiotikus hatású Laktózmentes Akiknek nem ajánlott: aktív emésztőrendszeri fekély esetén (mindig meg kell várni, amíg a fekély meggyógyul!); Crohn-betegség aktív szakaszában (mindig meg kell várni, amíg a gyulladás elmúlik!); légúti allergiás időszakban (a fermentált élelmiszerek magas hisztamintartalma fokozhatja az allergiás panaszokat). Tárolása: leginkább hűtőben, mivel nem tartalmaz tartósítószert felbontás után hűtőben tárolva 1 hétig fogyasztható a felbontáskor a sziszegő hang és pezsgés természetes velejáró az erjedés ugyanis nem áll le teljesen, mivel élő, csak lelassul, minél tovább tároljuk, annál jobban savanyodik és mélyülnek az ízek az üveg alján esetlegesen észlelhető fehéres üledék a folyamat természetes velejárója, ártalmatlan az ivó levekhez ajánlatos 0,5-1 dl napi adagokkal hozzászoktatni a szervezetet. Jó étvágyat,jó egészséget!
csipkebogyó lekvár
összetevők: vegyszermentes, tartósítószermentes csipkebogyó lekvár - 100% csipkebogyó velő cukorral - fényesen krémes, leheletnyit édes, mintha krémcsokoládét nyalogatnánk... Egy kis recept saját tapasztalatból: Férjem békebeli édességet kívánt, hát nézzük meg mi van a háznál. Sütöttem 5 tojásból piskótát, ez egyszer fehér lisztből, (egyébként 1:1 tönköly és hajdina lisztet, vagy 1:1 rizs- és hajdina lisztet használok). De mivel kenjem meg? Akadt 1 banán, 10 dkg 60% étcsoki, amit felolvasztottam némi kókuszzsírral és hirtelen felindulásból csipke lekvárral összekevertem. Tökéletes krém lett. Rákentem a piskótára, rá szeleteltem a banánt, feltekertem és kész. Jó sütögetést nektek is! kóstolja meg a másik változatot is, amely - 100% natur csipkebogyó velő (cukor és édesítőszer nélkül) önmagában is kellemes,de kíváló alap sós mártásokhoz, szószokhoz, sültek, sajtok mellé hőkezelt felbontás után 2-7°C tárolva 6 napig fogysztható