Mások ezeket rendelték
Piros burgonya közepes méret
Étkezési közepes méret. Kb ez a szupermarketek mérettartománya. Augusztus végén felszedve, saját termelésből. A krumpli B tipusú, főzni, sütni is jó. A héj színe piros, húsa világossárga. A krumpli íze főzve kitűnő, szürkülésre nem hajlamos. Sütni mi tallér alakban szoktuk, úgy is finom. Fajtaneve Esmee. Tárolásra közepesen alkalmas. Gyomirtószereres, kezelést nem kapott, sem talajfetőtlenítőt ezért néhányon kisebb rágásnyom előfordulhat, bár igyekszem kiszedni belőle. Májusban egy alkalommal permeteztem krumplibogár és burgonyavész ellen kémiai szerrel. A kép az áruról készült.
Hokkaidó sütőtök
Vegyszermentesen termesztett hokkaidó tök eladó. Húsa édeskés, enyhén gesztenyés ízű, sütve héjával fogyasztható. Sokoldalúan felhasználható Recept: Hokkaido tök hummusz Hozzávalók 1 db hokkaido tök 3 gerezd fokhagyma 3 evőkanál olívaolaj 1 kicsi csicseriborsó konzerv (kb. 30-40 dkg) leszűrve 2 evőkanál tahini, (vagy 3 evőkanál szezámmag és 1-2 evőkanál olívaolaj botmixerrel összeturmixolva) fél citrom leve só Elkészítés A tököt jól megmossuk, a szárát levágjuk, majd kettévágjuk, a magját kikanalazzuk. Szeletekre vágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal és a fokhagymával együtt beküldjük a 180 fokra előmelegített sütőbe. Tegyünk alá sütőpapírt! A magokról szedjük le a szálakat, mossuk meg és egy tálban szintén beküldhetjük a sütőbe, hogy megpirítsuk. Amikor a tök teljesen megpuhult, vegyük ki a sütőből, hagyjuk hűlni. Addig tegyük egy tálba a csicseriborsót, a tahinit (ha frissen készítjük, akkor előbb csináljuk meg), a sót, a citromlevet és a tököt meg a fokhagymát. A fokhagymának húzzuk le a héját, ha eddig nem tettük volna, a töknek nem kell. Turmixoljuk össze, és már kész is a sütőtökös hummusz. Pitával, pirítóssal, grissinivel mártogatva nagyon finom.

Sárga bébi édesburgonya 2 kg
Ajánlott sütőben héjastul elkészíteni, majd sütést követően a héj egyben lehúzható, vagy akár héjastól (steak krumpliként) is fogyasztható.