Somogy megye Észak-nyugati csücskében, Őrtiloshoz közel, az erdő mélyén élünk és gazdálkodunk párommal, 2 kicsi gyermekünk mellett.
Elsősorban vadkovászos, hagyományos fatüzelésű kemencében sütött pékárukat készítünk. Kistermelőkként a saját búza megtermelésétől, a liszt őrlésén át a kenyér sütéséig mindent ketten csinálunk. Pékáruink hosszú kelesztéssel készülnek a jobb emészthetőség érdekében, ami 24-36 órát jelent.
Szükség esetén biotermesztésben is engedélyezett szereket használunk a saját és vevőink egészsége érdekében.
Mivel önellátó gazdaságot építünk, ezért a jövőben az egyéb általunk megtermelt felesleget is értékesítjük majd.
Ha megkóstolnátok a finomságainkat, rendeljetek bátran, egyetek ti is jót!
Minden héten KEDD éjfélig várom a rendeléseiteket.