Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldségek

petrezselyem zöld

Valipíniben   termesztett, vegyszermentes zöldség.

300 Ft / csomag
300 Ft/csomag

Porta saláta

Saját családi recept alapján készült termék, Az uborka és a vörös hagyma ízbombás összjátéka érezhető a termék fogyasztásakor, minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk, Összetevők: uborka, vöröshagyma, ecet, cukor, só, mustármag, bors, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!

1800 Ft / üveg
2727.27 Ft/kg

Retek csomó

Bio minősítéső retek Kimagasló C vitamin tartalma miatt nagyon értékes zöldségnek bizonyul. Továbbá található benne folsav, B-, K- vitaminok, kálium, mangán, magnézium, kálcium, vas, foszfor, nátrium réz és cink. Magas rosttartalma miatt tovább érezzük magunkat jóllakottnak a retek fogyasztása után.  Élettani hatását tekintve kimondottan jótt tesz a májnak, hugyutaknak és a keringésnek is.  

400 Ft / csomó
2666.67 Ft/kg

Rozmaringos hagymakrém

A rozmaring és a hagyma izgalmas ízkombinációja. Ajánljuk pirítósokhoz sült és grillezett húsokhoz, valamint kifőtttésztákhoz. Az üveg tartalma: 115 g. Összetevők: vöröshagyma, lilahagyma, rozmaring, olivaolaj, só, fokhagyma, fehérbors, majoranna. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyassza egészséggel!

1200 Ft / üveg
10434.78 Ft/kg

saláta, 200 g

Saláta (kis fej, nagy levelekkel, nem keserű). Vegyszermentes, fóliában termett.

499 Ft / csomag
2495 Ft/kg
...

Sárgarépa

Tavalyi rücskös sárgarépa. Ez nem a gyárban esztergált szupermarketes csodarépa. Hámozni kell jó vastagon, de mégéri. Erőteljes igazi répa ízt ad mindennek amibe belekerül, legyen az leves, nyers zöldségsaláta vagy franciasalátába megfőzve, de nem  olyan édes, mint a szupermarketes. Sem gyomirtó sem más permetezést, vegyszert soha nem kapott. Ha az 1 kg-nál kisebb mennyiséget szeretne rendelni akkor a Kosárban a lányoknak tessék szólni, és annyit viszek amennyi kell.  

400 Ft / kg
400 Ft/kg

Sütőtök savanyúság hagymával

Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!

1800 Ft / üveg
2535.21 Ft/kg

Tárkonyos zöldségkrém

Zöldségkrémjeink új tagja,mely szintén saját recept alapján készült. Ajánljuk piritósokhoz, sült - és grillezett húsokhoz miután elkészültek,kifőtt tésztákhoz. Összetevők: vöröshagyma, sárgarépa, olivaolaj, zeller, petrezselzemgyökér, fokhagyma, tengeri só, tárkony, majoranna,fehérbors. Fogyasszák egészséggel!

1150 Ft / üveg
10000 Ft/kg

Tépő saláta 20dkg

Tetszetős színű és alakú levelei hidegtálak, körítések díszítésén kívül önmagában is kiválóan megfelelnek salátának. Nagy előnye, hogy jó minőséget, keseredésmentes ízét egész tenyészideje alatt megtartja. Dél- és Nyugat-Európában nemcsak salátaként ismerik, hanem a levelekből finom főzeléket is készítenek. Magas ásványi só- és vitamintartalma miatt Európa nagy részén egész évben fogyasztják.

600 Ft / csomag
600 Ft/csomag

tölgylevelű saláta (Redin)

Valipíniben termelt, vegyszermentes zöldség.

500 Ft / doboz
500 Ft/doboz

Uborka savanyúság

Klasszikus csemege uborka savanyúság, saját recept alapján. Összetevők: uborka, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!

1390 Ft / üveg
3657.89 Ft/kg

Újzélandi kis levelű spenót

Valipíniben termesztett, vegyszermentes zöldség, Mindannyian tudjuk, hogy ez a zöld, leveles növény, a spenót, bőséges forrása a vasnak és a klorofillnak, rostjai pedig tisztán tartják a bensőnket. De van még valami ezen kívül is. Minden jóakaró és minden orvos ajánlja a spenót fogyasztását a várandós és szoptató anyukáknak, a menstruáló nőknek, a növésben levő gyerekeknek, és mindazoknak, akik vérszegények. Mára köztudott, hogy a spenót vastartalma sokkal jobban megfelel az emberi szervezet szükségleteinek, mint a vörös húsok, ráadásul mindez kevés kalóriával. A spenót minden falatja szinte az összes, ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik, összehasonlítva bármely más étellel. A kutatók legalább tizenhárom féle flavonoid-vegyületet azonosítottak a spenótban, ezek antioxidánsok, melyek a rák ellen a legjobb harcosok.

400 Ft / csomag
800 Ft/kg