Hagyományos savanyú káposza sóval, borssal, borsikával, birs szeletekkel és csípmentes pepperóni paprika darabokkal.
A káposztát március elején tettem be fermentálódni, mostanra elérte a legfinomabb állapotát.
720ml-es üvegekben forgalmazom, mert ez egy élő anyag, nincs hőkezelve. Így gázfejlődés előfordulhat, ami a zacskós csomagolást kizárja.
Élő anyag, azaz ebben az emésztésünk számára fontos tejsavbaktériumok nincsenek hőkezeléssel elpusztítva, így ahogy a bélrendszerünkbe kerül ott azonnal elkezd dolgozni. A termék így a máshol jó drágán megvásárolható pro- és prebiotikumok milliárdjait tartalmazza. Természetesen tartósítószert sem rakok bele, az is öli az élő tartalmat.
A kis emésztéssegítők nem szereteik túlzottan az oxigént, így az üveg kinyítása után hűtőben, jól lezárva célszerű tárolni. Levegő jelenlétében más mikroélőlények is szaporodni fognak benne, ők is szeretik sajnos a káposztát, és aztán szorgosan tönkreteszik a finomságunkat.
Fogyasztását elsősorban nyersen ajánlom.
Persze kiváló töltöttkáposzta, húsoskáposzta készítésére is alkalmas, de a főzés a mikrobiológiai tartalmat elpusztítja sajnos.
Hagyományos savanyú káposza sóval, borssal, borsikával, birs szeletekkel és csípmentes pepperóni paprika darabokkal.
A káposztát március elején tettem be fermentálódni, mostanra elérte a legfinomabb állapotát.
720ml-es üvegekben forgalmazom, mert ez egy élő anyag, nincs hőkezelve. Így gázfejlődés előfordulhat, ami a zacskós csomagolást kizárja.
Élő anyag, azaz ebben az emésztésünk számára fontos tejsavbaktériumok nincsenek hőkezeléssel elpusztítva, így ahogy a bélrendszerünkbe kerül ott azonnal elkezd dolgozni. A termék így a máshol jó drágán megvásárolható pro- és prebiotikumok milliárdjait tartalmazza. Természetesen tartósítószert sem rakok bele, az is öli az élő tartalmat.
A kis emésztéssegítők nem szereteik túlzottan az oxigént, így az üveg kinyítása után hűtőben, jól lezárva célszerű tárolni. Levegő jelenlétében más mikroélőlények is szaporodni fognak benne, ők is szeretik sajnos a káposztát, és aztán szorgosan tönkreteszik a finomságunkat.
Fogyasztását elsősorban nyersen ajánlom.
Persze kiváló töltöttkáposzta, húsoskáposzta készítésére is alkalmas, de a főzés a mikrobiológiai tartalmat elpusztítja sajnos.
A képen a termék készítésének néhány lépcsőfokát próbáltam megjeleníteni.
A termék egységára 1388Ft/kg