Illatos, frissítő rozé, 2024-es újbor Különösen korán, augusztus végén kezdtük meg a szüretet Szekszárdon, Hosszúvölgyben. A kékfrankos, cabernet franc és merlot szőlőből rozé technológiával készült bor idén csodálatosan mély vörös színt kapott. Szűrés nélkül került a palackba, ezért ha a nap felé tartod csillámlik. Címkéje kislányunk, Karina műve :) Szerethető, izgalmas, érdemes megkóstolni... Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince És ami még fontos infó egy izgalmas 2024-es újbor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet
A szekszárdi „jobb remete” dűlőben szüretelt cabernet sauvignon és merlot fajtákból, spontán erjesztéssel készült, tölgyfa hordóban érlelt, testes, natúr vörösbor. Szűrés nélkül került a palackba. 2022-es évjárat. Kislányunkról, Karináról neveztük el, a címkét is ő alkotta, így már csak ezért is érdemes megkóstolni ;) És ami még fontos infó egy szekszárdi prémium vörösbor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet! Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince
Spontán erjesztéssel készült kadarka, kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon és merlot tételekből készült házasítás. Tölgyfa hordóban érlelt, testes, és elegáns tétel. Szűrés nélkül került a palackba. Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű prémium száraz vörösbor a 2022-es évből. Nagyfiúnk Vince nevét viseli és a címkét is ő tervezte. Érdemes megkóstolni :) És ami még fontos infó egy szekszárdi prémium bor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet! Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince