Nagy tisztaságú NaCl konyhasó! A gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl patikai konyhasó a lehető legbiztonságosabb étkezési só. A napi NaCl biztonságos konyhasó szükségletünk mai (2014) áron számolva kb.10 Forint. "Képtelenség túl sósan enni, mert olyankor ehetetlen az étel. Ha az étel csak kicsit van túlsózva, szomjasak leszünk. A víz segít eltávolítani a szervezetből a már feleslegessé vált anyagokat, túlsózás esetén a konyhasót is. Ha folyamatosan kevés sót eszünk, ez viszonylag lassan, de biztosan károsítja a szervezetünket, és az is, hogy ilyenkor emiatt kevesebb vizet iszunk. Iszik Ön legalább napi 2-3 liter TISZTA VIZET? Mert ha nem, jobb lenne több konyhasót (NaCl) fogyasztania! Ne féljen a konyhasótól, sózzon bátran! Segít megszabadulni a betegségektől, véd a meddőséggel szemben, meghosszabbítja az életét."
A zsálya levelének forrázata, torokgyulladás és szájbetegségek gyógyításában nagy segítség lehet! Nálam a téli időszakban mindig kerül egy csipet zsálya is a tea keverékemhez! Egyébként a nehéz zsíros ételekhez használom, de mindig vegyesen a többi fűszerrrel keverve mert nekem önmagában nagyon erős, ezért is jött létre a zsályás fűszersó! ;-) Maga a növény tökéletes dísze lehet a kertnek, természetesen ő is napos meleg helyen érzi magát a legjobban mint általában az összes fűszernövény!
A termék 20% sót tartalmaz, ezért elsősorban fűszerként használjuk, de kiváló pl, tejföllel összekeverve lángoshoz, Nagy segítség főzéskor: nem kell fokhagymát pucolni, csak az üveget kinyitni:) Összetevők: fokhagyma, só. Fogyasszák egészséggel!