Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Fűszerek, só

VIA-VEGA

Csemege fűszerpaprika

A családi gazdaságunkban megtermelt paprikából kiváló minőségű csemege fűszerpaprikát készítünk, mely 250g-os kiszerelésben kerül forgalomba. info@via-vega.hu https://www.facebook.com/viavega.godre https://via-vega.hu/

750 Ft / db
3000 Ft/kg
VIA-VEGA

Csemege fűszerpaprika 1kg

A családi gazdaságunkban megtermelt paprikából kiváló minőségű csemege fűszerpaprikát készítünk, melyet 1kg-os kiszerelésben is megvásárolhatnak.

3000 Ft / db
3000 Ft/kg
Gáll Veronika

csili paprika, szárított bio

10 g szárított közepesen erős csili paprika.

250 Ft / csomag
25 Ft/g
Pöttyös Kert-Nagy Renáta

Metélőhagyma

Metélőhagyma 13 cm cserépben. Ha csak valami zöldség féle hiányzik a szendvicsből de gyorsan lenne rá szükség,egy cserép metélőhagyma mindig jó ha kéznél van a konyhában!

250 Ft / csomó
250 Ft/csomó
Pöttyös Kert-Nagy Renáta

Rozmaring

Főleg a mediterrán konyha fűszere, vadhúsok, mártások, gombás ételek ízesitője de különleges növényi ecetek készítésére is kiváló! Pár érdekesség róla: https://gyogyhirek.hu/a-rozmaring/

250 Ft / csomó
250 Ft/csomó
Gáll Veronika

szecsuáni bors, bio

10 g különleges citrusos borsfajta az ázsiai ételekhez. Az erősen aromás bors fő íz- és illathordozó része a magot borító narancssárgás, vöröses héj.

300 Ft / csomag
30 Ft/g
Kapos Csemetekert Kft

Tisztasó 1 kg

Nagy tisztaságú NaCl konyhasó!   A gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl patikai konyhasó a lehető legbiztonságosabb étkezési só. A napi NaCl biztonságos konyhasó szükségletünk mai (2014) áron számolva kb.10 Forint.   "Képtelenség túl sósan enni, mert olyankor ehetetlen az étel. Ha az étel csak kicsit van túlsózva, szomjasak leszünk. A víz segít eltávolítani a szervezetből a már feleslegessé vált anyagokat, túlsózás esetén a konyhasót is. Ha folyamatosan kevés sót eszünk, ez viszonylag lassan, de biztosan károsítja a szervezetünket, és az is, hogy ilyenkor emiatt kevesebb vizet iszunk. Iszik Ön legalább napi 2-3 liter TISZTA VIZET? Mert ha nem, jobb lenne több konyhasót (NaCl) fogyasztania! Ne féljen a konyhasótól, sózzon bátran! Segít megszabadulni a betegségektől, véd a meddőséggel szemben, meghosszabbítja az életét."

620 Ft / db
620 Ft/kg