Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Gyümölcsök

Csipkebogyó lekvár

Csipkebogyó lekvár Kutasról. 

3000 Ft / üveg
13.64 Ft/ml

Cukkini mustban /befőtt jellegű/

Sajár recept alapján készült termék. Ha a cukkinit szájba vesszük, mintha körte befőttet ennénk:) Ahogy folyamatosa rágjuk úgy megy  át a körte ízből a cukkinibe. Fenomenális íz élmény:) ! Ajánljuk befőttként, sülthúsokhoz savanyúság helyett, illetve köretként, Összetevők: cukkini, vegyes fehér must, Az üveg tartalma 660g, Fogyasszák egészséggel!

1390 Ft / üveg
4343.75 Ft/kg

Fehér szőlő must

A termék saját termelésű, vegyes, fehér szőlőből készül. A must préselés után azonnal üvegekbe kerül, így 1 év múlva fogyasztva is a friss must ízét érezzük fogyasztás közben. Az üveg tartalma: 0,3l Felbontás után hűtve tárolandó.

980 Ft / üveg
3266.67 Ft/l

Fekete berkenye (Arónia)100%-os natúrlé

Késői szüretelésű fekete berkenye bogyóból készült. Édeskés, fanyar ízű szuperélelmiszer.

7000 Ft / zacskó
2333.33 Ft/l

Fekete berkenye lekvárok (330g)

1750 Ft / üveg
5303.03 Ft/kg

Fekete berkenye Szörp 075 l

100%-os natúrlevünkből készítjük szörpünket, annak minden jótékony hatásával. Fogyasztás: 15 szörös higitással.    Összetevők: Fekete berkenyelé, cukor, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, citromsav. 

2350 Ft / üveg
3133.33 Ft/l

Fekete berkenye tea (100g)

Sokféle gyümölcshöz hasonlóan az aróniabogyók magjai és héja tartalmazzák a legmagasabb koncentrációban az összetevőket.Teánkhoz kíméletesen préseljük a a bogyókat, majd megszárítjuk.a törkölyt, amely nagyrészt a bogyó héjából, magjából és pépéből áll.  Igazán ízletes, lágy gyümölcsös aromájú. Élvezze teánkat  melegen hűs napokon vagy behűtve egy nyári dálutánon.

1750 Ft / tasak
1.75 Ft/g

Fekete berkenyelé 100 % (0,75l)

A fekete berkenye, más néven arónia, sötétszínű bogyószerű gyümölcs, mely napjainkban vált igazán népszerűvé az egészségtudatos fogyasztók körében. Egyike az antioxidánsokban leggazdagabb gyümölcsöknek, így számos gyógyhatással bír. Más gyümölcsökkel, bogyós gyümölcsökkel egyetemben a tudósok és fogyasztók is szupergyümölcsként emlegetik. Ez annak is köszönhető, hogy a fekete berkenye C-vitaminban, mangánban, A-,E-,K-vitaminban gazdag. Mindezek mellett megtalálható benne B1-,B2-,B6-,B9-,B12 vitamin. Flavonoid vegyületeket tartalmaz (P-vitaminként ismert), melyek antioxidáns vitaminokkal együtt fejtik ki hatásukat. Ilyen vegyület az Antocianin, melynek sötét, bíbor színét köszönheti a gyümölcs. Leveink natúr levek, semmilyen hozzáadott adalékot, cukrot nem tartalmaznak.     

2900 Ft / üveg
3866.67 Ft/l

fekete ribizli lekvár 210 gr -cukorral, maggal

Fekete ribizli lekvár "szőröstül, bőröstül". Persze szőre nincsen, magja és bőre benne van, hogy minden hatóanyaga megmaradjon. Magjai egészen picik . Kiváló antioxidáns. Kevés cukorral készül. Tartósítószert nem tartalmaz.

900 Ft / üveg
4.29 Ft/g

fekete ribizli lekvár 210 gr CUKORMENTES, maggal

Fekete ribizli lekvár magjával. Mivel nincs magozva több marad a bogyó bőréből is a termékben, hatóanyaga dúsabb. Magja egészen apró.  Kiváló antioxidáns.  Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tartósítószer mentes.

1000 Ft / üveg
4.76 Ft/g

Fekete ribizli SZÖRP 0,5 liter CUKORMENTES

Fekete ribizli szörp hozzáadott cukortól mentesen, gyümölcsvelővel dúsan. Ízlés szerint édesítve vagy édesítés nélkül fogyasztható 5-7 szeres higítással. Tartósítószert nem tartalmaz.

2200 Ft / üveg
4.4 Ft/ml