Saját termelésű, vegyes vörös szőlőből készült szörp. Nagyon kellemes ízű. Töményen, öntetként kitűnő alapanyag desszertekhez, fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma 0,7l. Összetevők: vörös szőlő must, cukor, citromsav, nátrium-benzoát
Kistermelői zsálya szörp. Összetétel: víz, cukor, zsálya levelek (Salvia officinalis) Száraz, hűvös, fénytől védett helyen árolandó, felbontás után tartsa hűtőszekrényben! Tartósítószert nem tartalmaz 5-7-szeres higítással javasolt fogyasztani. Tipp: forró teához adva is jó!
ZSÁLYA-KAKUKKFŰ-MENTA SZÖRP Összetétel: víz, cukor, zsálya, kakukkfű, menta, citromsav. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szörp meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítőként fogyasztható. Javasolt légzőszervi panaszok (köhögés, torokájás, megfázás), fertőzések, emésztési panaszok esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 500 ml
ZSÁLYAVIRÁG SZÖRP - édes, virágos, muskotályos ízvilág Összetétel: víz, cukor, muskotályzsálya, aszkorbinsav. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szörp meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítő limonádéként fogyasztható. Kellemes ízt ad gyümölcssalátának, gyümölcslevesnek, édességnek. Használható feszültségoldás, emésztés javítás, szíverősítés céljából, megfázás, fertőzések esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 500 ml