Saját termesztésű repcéből, hidegen sajtolva – természetesen, ahogy a föld adja. Családi gazdaságunkban régóta termesztünk repcét, és néhány éve már hidegen sajtolt olajat is készítünk belőle – magunknak, barátainknak, és most már Nektek is! Ez az olaj nem esett át semmilyen kezelési folyamaton: nem finomított, nem szagtalanított – csak ülepítettük, ahogy azt hagyományos módon tették régen is. Így minden értékes összetevője benne marad. Felhasználása sokoldalú: Sütéshez is ideális, mert jobban bírja a hőt, mint a napraforgóolaj Főzéshez: levesekbe, főzelékekbe, húsok mellé Salátákhoz, kenyérre, zöldségekre csöpögtetve, pácolni – enyhén diós, kellemes ízvilág Miért jó? Magas az omega-3 és omega-6 zsírsavtartalma Természetes E-vitaminban gazdag - antioxidáns hatású Hozzájárulhat a szív egészségéhez és a kiegyensúlyozott étrendhez Segítheti a koleszterinszint szabályozását Tiszta, somogyi, valódi íz és érték minden cseppben!