Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ékszerek

RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Elegant" Kék-zöld kerámiadíszes nemesacél gyűrű

Különleges, fényes kék és zöld mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm Mintázata utánozhatatlan. :) A második égetés során, közel 1000 °C-on, a kék és a zöld máz találkozása hozta létre. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Elegant" Lila kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges lila árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal, mely nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm A szín is saját kísérletezgetés eredménye. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Elegant" Zöld kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges, fényes zöld árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Gyögyházfény és ragyogás" gyöngyékszer szett

A kevesebb, néha több... TeklArt kollekció része ez a gyöngyházfehér 8 mm-es tekla gyöngyökből, kristályos rondellákból készült fülbevaló és medál ezüstözött kígyóláncra illesztve. Egyszerű, visszafogott ékszerek kedvelőinek ajánljuk! A nyaklánc hossza választható: 43 cm. (Igény esetén lánchosszabbítóval is kérhető) A medál 6 cm hosszú (medáltartóval együtt) Fülbevaló teljes hossza: 4,5 cm

2900 Ft / db
2900 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"HARMÓNIA" - Kerámiagyöngyös fehér bőrkarkötő

Különleges, harmóniát sugárzó karkötő, amire jó ránézni és még jobb viselni... hisz elég egy röpke pillantás, egy simogató érintés, és eltűnik a távolság, csitul a bánat, átölel a szeretet. MINDEN RENDBEN LESZ! Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! A karkötőt saját kezűleg font selymes tapintású fehér színű hengerelt bőrfonatokból és a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból készítettük. A gyöngyök mérete: 8 mm. Delfinkapoccsal záródik. A fémrészek anyaga nemes acél - orvosi fém, így fémérzékenyek is viselhetik! A karkötő a kis bővítő karikák segítségével pont megfelelő méretre állítható, hogy igazán kényelmes legyen a viselése. Egy -a bőrfonat színéhez igazodó- illatgyöngyöt is tettünk a bővítő karikák végére, melyet ha szeretnénk, kedvenc illóolajunkkal illatosíthatunk. ===> FONTOS! A karkötőt rendelésre, személyre szabottan, méretre készítjük. Ehhez kérjük pontosan megadni (szorosan, ráhagyás nélkül mért) csuklóméretet. Elkészítési idő: 1-3 nap. Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, ünnepre, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Anyák Napjára, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "ÖRÖM" ILLÓOLAJ KEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukkal is viselhetik. Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz!

5990 Ft / db
5990 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"HARMÓNIA" - Kerámiagyöngyös fekete bőrkarkötő

Szivárványos kerámiagyöngyös fekete bőrfonatos karkötő díszdobozban ajándék illóolajjal MINDEN RENDBEN LESZ! Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! Különleges, harmóniát sugárzó karkötő, amire jó ránézni és még jobb viselni... hisz elég egy röpke pillantás, egy simogató érintés, és eltűnik a távolság, csitul a bánat, átölel a szeretet. Saját kezűleg font selymes tapintású hengerelt bőrfonatokból és a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból készítettük. A gyöngyök mérete: 8 mm. Delfinkapoccsal záródik. A fémrészek anyaga nemes acél - orvosi fém így fémérzékenyek is viselhetik! A karkötő a kis bővítő karikák segítségével pont megfelelő méretre állítható, hogy igazán kényelmes legyen a viselése. A bőrfonat színéhez igazodó illatgyöngyöt tettünk a bővítő karikák végére, melyet ha szeretnénk, kedvenc illóolajunkkal illatosíthatunk. ===> FONTOS! A karkötőt rendelésre, személyre szabottan, méretre készítjük. Ehhez kérjük pontosan megadni (szorosan, ráhagyás nélkül mért) csuklóméretet. Elkészítési idő: 1-3 nap. Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "POZITIVITÁS" ILLÓOLAJ KEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukkal is viselhetik. Ha más, a megadottaktól eltérő méretet szeretnél, kérjük megrendeléskor az "Üzenet" mezőben jelezd! Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz!

5990 Ft / db
5990 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"IRISZ" Kerámiagyöngyös fehér lávakő karkötő

Szivárványos kerámia - nemesacél - fehér lávakő ásványkarkötő díszdobozban ajándék illóolajjal MINDEN RENDBEN LESZ! <=== Ez az új kollekció, a szivárványos karkötők fő üzenete! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz! Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Páros karkötőként is hordható! Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "ANTISTRESSZ" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc parfümünket is ráfújhatjuk. Fémérzékenyek is bátran viselhetik! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból és matt fehér lávakő ásványgyöngyből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm A képen látható karkötő átlagos kb. 16 - 17 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A vulkáni eredetű lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással bír.

3800 Ft / db
3800 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"IRISZ" Kerámiagyöngyös fekete lávakő karkötő

Szivárványos kerámia-nemesacél-fekete lávakő ásványkarkötő díszdobozban ajándék illóolajjal MINDEN RENDBEN LESZ! <=== Ez az új kollekció, a szivárványos karkötők fő üzenete! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz! Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Páros karkötőként is hordható! Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "ANTISTRESSZ" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc parfümünket is ráfújhatjuk. Fémérzékenyek is bátran viselhetik! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból és matt fekete lávakő ásványgyöngyből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm A képen látható karkötő átlagos kb. 16 - 17 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A vulkáni eredetű lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással bír.

3800 Ft / db
3800 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek
%

"IRISZ" Kerámiagyöngyös páros karkötő

Töltekezzetek fel Te is a szivárvány színeivel! MINDEN RENDBEN LESZ! :) Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz! Kitűnő ajándék lehet évfordulóra, bármely alkalomra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... A páros karkötő szett MOST CSAK 6840 Ft! (7600 Ft helyett) Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "ROMANTIKA" vagy "FITNESSZ" ILLÓOLAJ-KEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötő szetthez! Kérjük rendeléskor jelezni, hogy melyiket küldjük! A képen látható karkötő átlagos kb. 16 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc parfümjüket is ráfújhatják. Fémérzékenyek is viselhetik! A karkötők a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból és matt fehér ill. matt fekete lávakő gyöngyből készültek, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm A vulkáni eredetű lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással bír.

7600 Ft6840 Ft / db
6840 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek
%

"Szivárvány" Anya-Lánya Páros karkötő

"MINDEN RENDBEN LESZ!" -  Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből és matt fehér lávakőből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "KÖSZÖNET" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötő szetthez! Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, évfordulóra, Anyák Napjára, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz! MOST CSAK 5990 Ft! (6600 Ft helyett) Fémmentes ékszer így fémérzékenyek is bátran viselhetik! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukat is ráfújhatják. A képen látható karkötők 13 cm lányka és 15-16 cm körméretű női csukóra jók, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással is bír.

6600 Ft5990 Ft / db
5990 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Szivárvány" Kerámiagyöngyös fehér lávakő karkötő

"MINDEN RENDBEN LESZ!" -  Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből és matt fehér lávakőből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "REMÉNY" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA minden karkötőhöz! Fémmentes ékszer így fémérzékenyek is bátran viselhetik! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukat is ráfújhatják. A képen látható karkötő 15-16 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással is bír.

3300 Ft / db
3300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Szivárvány" Kerámiagyöngyös fekete lávakő karkötő

"MINDEN RENDBEN LESZ!" -  Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből és matt fekete lávakőből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "REMÉNY" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA minden karkötőhöz! Fémmentes ékszer így fémérzékenyek is bátran viselhetik! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukat is ráfújhatják. A képen látható karkötő átlagos 15-16 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással is bír.

3300 Ft / db
3300 Ft/db