Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ásvány- gyöngyékszerek

RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Gyögyházfény és ragyogás" gyöngyékszer szett

A kevesebb, néha több... TeklArt kollekció része ez a gyöngyházfehér 8 mm-es tekla gyöngyökből, kristályos rondellákból készült fülbevaló és medál ezüstözött kígyóláncra illesztve. Egyszerű, visszafogott ékszerek kedvelőinek ajánljuk! A nyaklánc hossza választható: 43 cm. (Igény esetén lánchosszabbítóval is kérhető) A medál 6 cm hosszú (medáltartóval együtt) Fülbevaló teljes hossza: 4,5 cm

2900 Ft / db
2900 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Anna - Alkalmi gyöngyékszer szett

Gyöngysorból, karkötőből és fülbevalóból álló alkalmi, esküvői, menyasszonyi ékszer szett tekla gyöngyökből kissé felturbózva átlátszó csiszolt gyöngyökkel és kristályos rondellákkal. Ajándékozásra készen, nagyon szép, ragyogó ezüst-fekete díszdobozban küldjük. Nyaklánc hossza: 45 cm + 5 cm lánchosszabbító. Ezüstözött delfinkapoccsal záródik. Tekla gyöngyök mérete 4-6-8-10 mm. Karkötő szív alakú T-kapoccsal záródik, kb. 16-16,5 cm-es csuklóméretre jó. A fülbevaló hossza 4 cm az akasztóval együtt. TeklArt kollekció része ez a szett. Darabjai külön-külön is megvásárolhatók. FIGYELEM! Ha más méretű nyakláncot és karkötőt kellene, kérjük jelezni és felár nélkül elkészítjük a megfelelőt! .

6450 Ft / db
6450 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Kék csiszolt üveg- és kristálygyöngy fülbevaló

Gyönyörű kék árnyalatú, ovális fazonú, csiszolt üveggyöngyökből és bicon kristálygyöngyökből készült ez a fülbevaló. Egyszerű, mégis különleges darab. Nem lehet nem észrevenni! :) A fülbevaló alap ezüstözött, nikkelmentes. A fülbevaló teljes hossza, akasztóval együtt: 4 cm Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, karton alappal, kis organza tasakban küldjük.

1500 Ft / db
1500 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Zöld csiszolt üveg- és kristálygyöngy fülbevaló

Tavaszváró hangulatban, világos és sötétebb zöld árnyalatú, ovális fazonú, csiszolt üveggyöngyökből és bicon kristálygyöngyökből készült ez a fülbevaló. Egyszerű, mégis különleges darab. Nem lehet nem észrevenni! :) A fülbevaló alap ezüstözött, nikkelmentes. A fülbevaló teljes hossza, akasztóval együtt: 4 cm Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, karton alappal, kis organza tasakban küldjük.

1500 Ft / db
1500 Ft/db