Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ásvány- gyöngyékszerek

RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Gyögyházfény és ragyogás" gyöngyékszer szett

A kevesebb, néha több... TeklArt kollekció része ez a gyöngyházfehér 8 mm-es tekla gyöngyökből, kristályos rondellákból készült fülbevaló és medál ezüstözött kígyóláncra illesztve. Egyszerű, visszafogott ékszerek kedvelőinek ajánljuk! A nyaklánc hossza választható: 43 cm. (Igény esetén lánchosszabbítóval is kérhető) A medál 6 cm hosszú (medáltartóval együtt) Fülbevaló teljes hossza: 4,5 cm

2900 Ft / db
2900 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"IRISZ" Kerámiagyöngyös fekete lávakő karkötő

Szivárványos kerámia-nemesacél-fekete lávakő ásványkarkötő díszdobozban ajándék illóolajjal MINDEN RENDBEN LESZ! <=== Ez az új kollekció, a szivárványos karkötők fő üzenete! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz! Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Páros karkötőként is hordható! Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "ANTISTRESSZ" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc parfümünket is ráfújhatjuk. Fémérzékenyek is bátran viselhetik! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból és matt fekete lávakő ásványgyöngyből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm A képen látható karkötő átlagos kb. 16 - 17 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A vulkáni eredetű lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással bír.

3800 Ft / db
3800 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Szivárvány" Kerámiagyöngyös fekete lávakő karkötő

"MINDEN RENDBEN LESZ!" -  Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A karkötő a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből és matt fekete lávakőből készült, erős duplaszálas, elasztikus ékszerzsinórra fűzve. A gyöngyök mérete: 8 mm Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "REMÉNY" ILLÓOLAJKEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA minden karkötőhöz! Fémmentes ékszer így fémérzékenyek is bátran viselhetik! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukat is ráfújhatják. A képen látható karkötő átlagos 15-16 cm körméretű csukóra jó, de igény szerint más méretben is elkészítjük. A lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt illatosítható és aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással is bír.

3300 Ft / db
3300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Anna - Alkalmi gyöngyékszer szett

Gyöngysorból, karkötőből és fülbevalóból álló alkalmi, esküvői, menyasszonyi ékszer szett tekla gyöngyökből kissé felturbózva átlátszó csiszolt gyöngyökkel és kristályos rondellákkal. Ajándékozásra készen, nagyon szép, ragyogó ezüst-fekete díszdobozban küldjük. Nyaklánc hossza: 45 cm + 5 cm lánchosszabbító. Ezüstözött delfinkapoccsal záródik. Tekla gyöngyök mérete 4-6-8-10 mm. Karkötő szív alakú T-kapoccsal záródik, kb. 16-16,5 cm-es csuklóméretre jó. A fülbevaló hossza 4 cm az akasztóval együtt. TeklArt kollekció része ez a szett. Darabjai külön-külön is megvásárolhatók. FIGYELEM! Ha más méretű nyakláncot és karkötőt kellene, kérjük jelezni és felár nélkül elkészítjük a megfelelőt! .

6450 Ft / db
6450 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Kék csiszolt üveg- és kristálygyöngy fülbevaló

Gyönyörű kék árnyalatú, ovális fazonú, csiszolt üveggyöngyökből és bicon kristálygyöngyökből készült ez a fülbevaló. Egyszerű, mégis különleges darab. Nem lehet nem észrevenni! :) A fülbevaló alap ezüstözött, nikkelmentes. A fülbevaló teljes hossza, akasztóval együtt: 4 cm Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, karton alappal, kis organza tasakban küldjük.

1500 Ft / db
1500 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Zöld csiszolt üveg- és kristálygyöngy fülbevaló

Tavaszváró hangulatban, világos és sötétebb zöld árnyalatú, ovális fazonú, csiszolt üveggyöngyökből és bicon kristálygyöngyökből készült ez a fülbevaló. Egyszerű, mégis különleges darab. Nem lehet nem észrevenni! :) A fülbevaló alap ezüstözött, nikkelmentes. A fülbevaló teljes hossza, akasztóval együtt: 4 cm Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, karton alappal, kis organza tasakban küldjük.

1500 Ft / db
1500 Ft/db