Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kerámia ékszerek

Csábító piros Kerámia-bőr-nemesacél ékszerszett díszdobozban

Nagyon szép, fényes, piros mázas kerámiagömbök és orvosi-fém gyöngyökkel díszített piros hengerelt bőr nyaklánc. Hozzáillő bedugós, stiftes fülbevaló teszi különlegessé. A szettet ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen.  Ajánljuk a mértéktartó eleganciát kedvelő hölgyeknek, menyasszonyoknak a nagy napra menyecskeruhához. Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra… A nyaklánc hossza: 45 cm. Delfinkapoccsal záródik. A nagy kerámia gömb mérete: 1,7 cm Fülbevaló: 1.2 mm

6500 Ft5800 Ft / db
5800 Ft/db

Elegant - Csábító piros kerámia-nemesacél gyűrű

Csodaszép fényes piros mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm. A szín is saját kísérletezgetés eredménye.  A gyűrűalap anyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. TIPP: A gyűrűhöz illő nyaklánc is található termékeink között. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához, de kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra... .

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Elegant - Zöld kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges, fényes zöld árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Gyermek ékszer - Kislány gyűrű

Minden kislány örül, ha a felnőttekéhez hasonló gyűrűt hordhat! Mikulásra, karácsonyra, névnapra, születésnapra is különleges ajándék lehet. Csillogó fényes mázas gyűrűk állítható méretű gyermekgyűrű alappal. A dísz mérete 1,2 cm A gyűrűalap nikkelmentes és megfelelő méretűre állítható.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Gyöngyházfényű porcelán pötty - nemesacél fülbevalók

Nemesacél bedugós fülbevalók gyöngyházfényű porcelán pötty dísszel és szilikon hátsó résszel.  A dísz átmérője: 1 cm Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. Egy kis színes pötty a füledben remekül mutat és jól kiemeli a ruhád, vagy épp a szemed színét. FÜLBEVALÓ SZETT AJÁNDÉK DÍSZDOBOZZAL! Válassz kedved szerint 3 színt és exkluzív ezüst-fekete díszdobozban küldjük!

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Ibolyás kerámia szív orvosifém nyaklánc díszdobozban

Ez a különleges szív alakú medál nem csak a szívedhez, hanem az örömteli pillanatokhoz is kulcs lehet!  Viseld ezt a kék-zöld szépséget, és garantáltan szívet melengető reakciókat fogsz kapni mindenhol, ahova mész!  Szép fényes mázas, kézzel formázott szív alakú, kék-zöld festésű ibolya virágot idéző kerámia medál, orvosi fém medáltartóval és gyöngyökkel orvosi fém kígyónyakláncon. Ajándékozásra készen, csodaszép sötétezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. A nyaklánc antiallergén, orvosi fém szerelékekkel készült így fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik. A nyaklánc hossza: 45 cm (kérésre méretre igazítjuk) Delfinkapoccsal záródik. Kerámia medál mérete: 2,9 x 3,2 cm medáltartóval együtt

4500 Ft / db
4500 Ft/db

SzínVarázs zsinórkarkötők - Barátság karkötők

Egy kis varázslat a színekkel. JÁTÉKOS – BOHÓKÁS – SZERETNI VALÓ kiegészítők mindennapi és alkalmi öltözékhez. A karkötők mérete ÁLLÍTHATÓ, könnyen fel és levehető, ANTIALLERGÉN. Tetszés szerint SOROLHATÓ, VARIÁLHATÓ. Fehér agyagból készült, fényes mázas, kerámia gyöngyös zsinórkarkötők, nemesacél orvosi fém golyókkal, ékszerzsinórra fűzve. Ajándékozásra alkalmas csomagolásban, kis kártyával, borítékban küldjük. Választható színek: Sárga (2.kép) Zöld (3.kép) Türkiz (4.kép)  Világoskék (5.kép) Sötétkék (6. kép) Rózsaszín (7. kép) Piros (8. kép) A megadott ár 1 db karkötőre és a hozzátartozó kártyára, borítékra vonatkozik.

2450 Ft1470 Ft / db
1470 Ft/db

SzínVarázs zsinórkarkötők - fehér kerámiagyönggyel

Egy kis varázslat a színekkel. JÁTÉKOS – BOHÓKÁS – SZERETNI VALÓ kiegészítők mindennapi és alkalmi öltözékhez. A karkötők mérete ÁLLÍTHATÓ, könnyen fel és levehető, ANTIALLERGÉN. Tetszés szerint SOROLHATÓ, VARIÁLHATÓ. Fehér agyagból készült, fényes gyöngyházfehér mázas, kerámia gyöngyös zsinórkarkötők, nemesacél orvosi fém golyókkal, színes ékszerzsinórra fűzve. Ajándékozásra alkalmas csomagolásban, kis kártyával, borítékban küldjük. Választható színek: Fehér-fehér (2.kép) Sárga-fehér (3.kép) Türkiz-fehér (4.kép)  Világoskék-fehér (5. kép) Kék-fehér (6. kép) Rózsaszín-fehér (7. kép) A megadott ár 1 db karkötőre és a hozzátartozó kártyára, borítékra vonatkozik.

2450 Ft1470 Ft / db
1470 Ft/db

SzínVarázs zsinórkarkötők - fehér zsinórral

Egy kis varázslat a színekkel. JÁTÉKOS – BOHÓKÁS – SZERETNI VALÓ kiegészítők mindennapi és alkalmi öltözékhez. A karkötők mérete ÁLLÍTHATÓ, könnyen fel és levehető, ANTIALLERGÉN. Tetszés szerint SOROLHATÓ, VARIÁLHATÓ. Fehér agyagból készült, fényes mázas, kerámia gyöngyös zsinórkarkötők, nemesacél orvosi fém golyókkal, fehér ékszerzsinórra fűzve. Ajándékozásra alkalmas csomagolásban, kis kártyával, borítékban küldjük. Választható színek: Piros-fehér (2.kép) Fehér-fehér (3.kép)  Sárga-fehér (4. kép) Zöld-fehér (5. kép) Türkiz-fehér (6. kép) Világoskék-fehér (7. kép) Kék-fehér (8. kép) Sötétkék-fehér (9. kép) A megadott ár 1 db karkötőre és a hozzátartozó kártyára, borítékra vonatkozik.

2450 Ft1470 Ft / db
1470 Ft/db

SzínVarázs zsinórkarkötők - fekete zsinórral

Egy kis varázslat a színekkel. JÁTÉKOS – BOHÓKÁS – SZERETNI VALÓ kiegészítők mindennapi és alkalmi öltözékhez. A karkötők mérete ÁLLÍTHATÓ, könnyen fel és levehető, ANTIALLERGÉN. Tetszés szerint SOROLHATÓ, VARIÁLHATÓ. Fehér agyagból készült, fényes mázas, kerámia gyöngyös zsinórkarkötők, nemesacél orvosi fém golyókkal, fekete ékszerzsinórra fűzve. Ajándékozásra alkalmas csomagolásban, kis kártyával, borítékban küldjük. Választható színek: Fehér gyöngyös (2.kép) Sárga gyöngyös (3.kép) Zöld gyöngyös (4.kép)  Világoskék gyöngyös (5. kép) Piros gyöngyös (6. kép) A megadott ár 1 db karkötőre és a hozzátartozó kártyára, borítékra vonatkozik.

2450 Ft1470 Ft / db
1470 Ft/db

Szivárványos porcelán díszes nemesacél karkötő díszdobozban

Egy igazán elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. Szivárvány színű nemesacél karkötő / csakra karkötő 7 db szép fényes, gyöngyházfényű porcelán dísszel. Elegáns sötétezüst-fekete díszdobozban küldjük! A karkötő mérete a kis karikáknak köszönhetően állítható. A képen látható átlagos méretű, 16-17 cm-es csuklóra készült. Teljes hossza: 18 cm. Delfinkapoccsal záródik. A porcelándísz átmérője: 1 cm Kérhető más színben és méretben is! Rendeléskor kérjük jelezni! A karkötő alapanyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Tartós hosszú életű darab.

6500 Ft5500 Ft / db
5500 Ft/db

Türkiz kerámia gyűrű

A gyűrű kerámiadísze saját kezűleg készült. A szép árnyalatú türkiz színű máz is saját kísérletezés eredménye, melynek fényes felülete közel 1000 °C -os égetés során alakult ki. Kerámiadísz átmérője: 1,6 cm. A gyűrűalap állítható. Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, kis organza tasakban küldjük.

1900 Ft / db
1900 Ft/db