Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kerámia ékszerek

"Elegant" Lila kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges lila árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal, mely nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm A szín is saját kísérletezgetés eredménye. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db

"Elegant" Zöld kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges, fényes zöld árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Csábító piros - nemesacél nyaklánc

Gyönyörű fényes, piros mázas, kézzel formázott kis lencse alakú kerámia medál, orvosi fém medáltartóval és kis gyöngyökkel orvosi fém kígyóláncon. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A nyaklánc hossza: 45 cm + 5 cm lánchosszabbító. Delfinkapoccsal záródik. Kerámia medál mérete: 1,4 x 2,3 cm medáltartóval együtt. Ajándékozásra készen, csodaszép ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. ? Kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához. TIPP: A nyaklánchoz illő piros kerámia gyűrű is található termékeink között.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Csábító piros kerámia-nemesacél gyűrű

Csodaszép fényes piros mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm. A szín is saját kísérletezgetés eredménye.  A gyűrűalap anyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. TIPP: A gyűrűhöz illő nyaklánc is található termékeink között. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához, de kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra... .

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Gyermek ékszer - Pasztell-zöld kerámia gyűrű

Minden kislány örül, ha a felnőttekéhez hasonló gyűrűt hordhat! Gyermeknapra, névnapra, születésnapra is különleges ajándék. Pasztell zöld árnyalatú mázas kerámia gyűrű állítható méretű gyerekgyűrű alappal. A saját készítésű, kerámiadíszt borító máz is saját kísérletezés eredménye. Kerámiadísz mérete 1,2 cm A gyermek gyűrűalap nikkelmentes és megfelelőméretre állítható.

1650 Ft / db
1650 Ft/db

Rózsaszín gyöngyös nemesacél szett díszdobozban

A kevesebb néha több! “Drazsé” kollekciónkat a minimál stílus, a filigrán ékszerek kedvelőinek ajánljuk. Finom, könnyed ékszerek, ruhatárunk apró, színes kiegészítői. Orvosi fém kígyónyaklánc rózsaszínű kerámia gyöngyös medállal és hozzáillő egyszerű lógós fülbevaló kis rózsaszínű kerámia gyöngyökkel nemesacél gyöngykupakkal, orvosi fém fülbevaló alappal. A szett nemesacél – orvosi fém anyagának köszönhetően antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul, tartós, hosszú életű ékszer. Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. Mértéktartó elegancia… Szívet melengető ajándék ajándék lehet bármilyen alkalomra, karácsonyra, névnapra, születésnapra évfordulóra… Nemesacél nyaklánc hossza: 45 cm. Medál mérete: 1,8 cm medáltartóvak együtt. Fülbevaló hossza 1,5 cm, akasztóval együtt: 3.3 cm A kerámiagyöngyök mérete: 8 mm “ELÉGEDETT MOSOLY” GARANCIA Vásárlóink elégedettsége számunkra nagyon fontos, ezért minden termékünkre 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a vásárolt ékszerrel, kérlek jelezd, majd a nyugtával együtt küldd vissza 14 napon belül és visszakapod az árát!

5200 Ft / db
5200 Ft/db

Türkiz kerámia gyűrű

A gyűrű kerámiadísze saját kezűleg készült. A szép árnyalatú türkiz színű máz is saját kísérletezés eredménye, melynek fényes felülete közel 1000 °C -os égetés során alakult ki. Kerámiadísz átmérője: 1,6 cm. A gyűrűalap állítható. Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, kis organza tasakban küldjük.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

Zöld sárga leveles szív formájú kerámia gyűrű

Őszi színeket idéző levél mintás szív formájú kerámia gyűrű. A kerámiadísz fehér agyagból, kézi formázással, festéssel készült. A máz is saját kísérletezgetés eredménye. A szép fényes felületet és mintázatot a zöld és sárga mázak találkozása hozta létre a második égetés során, közel 1000 °C hőmérsékleten. Különlegességek kedvelőinek ajánljuk! A kerámiadísz mérete: 1,5 cm Gyűrű mérete: Állítható

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Zöld sárga leveles szív formájú kerámia gyűrű

Őszi színeket idéző levél mintás szív formájú kerámia gyűrű. A kerámiadísz fehér agyagból, kézi formázással, festéssel készült. A máz is saját kísérletezgetés eredménye. A szép fényes felületet és mintázatot a zöld és sárga mázak találkozása hozta létre a második égetés során, közel 1000 °C hőmérsékleten. Különlegességek kedvelőinek ajánljuk! A kerámiadísz mérete: 1,7 cm Gyűrű mérete: Állítható

1900 Ft / db
1900 Ft/db