Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kerámia ékszerek

RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Csábító piros - nemesacél nyaklánc

Gyönyörű fényes, piros mázas, kézzel formázott kis lencse alakú kerámia medál, orvosi fém medáltartóval és kis gyöngyökkel orvosi fém kígyóláncon. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A nyaklánc hossza: 45 cm + 5 cm lánchosszabbító. Delfinkapoccsal záródik. Kerámia medál mérete: 1,4 x 2,3 cm medáltartóval együtt. Ajándékozásra készen, csodaszép ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. ? Kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához. TIPP: A nyaklánchoz illő piros kerámia gyűrű is található termékeink között.

3500 Ft / db
3500 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Csábító piros kerámia-nemesacél gyűrű

Csodaszép fényes piros mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm. A szín is saját kísérletezgetés eredménye.  A gyűrűalap anyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. TIPP: A gyűrűhöz illő nyaklánc is található termékeink között. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához, de kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra... .

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Csábító piros szív - nemesacél nyaklánc

"Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer. Szép fényes, piros mázas, kézzel formázott szív alakú kerámia medál, orvosi fém medáltartóval és kis gyöngyökkel orvosi fém kígyóláncon. Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű, elegáns díszdobozban küldjük. A nyaklánc hossza: 45 cm + 5 cm lánchosszabbító. Delfinkapoccsal záródik. Kerámia medál mérete: 1,5 x 1,5 cm medáltartó nélkül. A nyaklánc orvosi fém szerelékekkel készült így fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. :) Ajánljuk a mértéktartó eleganciát kedvelő hölgyeknek, menyasszonyoknak a nagy napra menyecskeruhához. Kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra... TIPP: A nyaklánchoz illő piros kerámia gyűrű is található termékeink között.

3500 Ft / db
3500 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Türkiz franciakapcsos kerámia fülbevaló

Francia-kapcsos, peremes fülbevaló saját kezűleg készített világos türkiz mázas kerámiadísszel. Bármely alkalomra jó választás! Kerámiadísz átmérője: 1,4 cm. A fülbevaló alap ezüstözött, nikkelmentes.  

1950 Ft / db
1950 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Türkiz kerámia gyűrű

A gyűrű kerámiadísze saját kezűleg készült. A szép árnyalatú türkiz színű máz is saját kísérletezés eredménye, melynek fényes felülete közel 1000 °C -os égetés során alakult ki. Kerámiadísz átmérője: 1,6 cm. A gyűrűalap állítható. Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, kis organza tasakban küldjük.

1900 Ft / db
1900 Ft/db