Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kerámia ékszerek

RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Elegant" Kék-zöld kerámiadíszes nemesacél gyűrű

Különleges, fényes kék és zöld mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm Mintázata utánozhatatlan. :) A második égetés során, közel 1000 °C-on, a kék és a zöld máz találkozása hozta létre. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Elegant" Lila kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges lila árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal, mely nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm A szín is saját kísérletezgetés eredménye. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"Elegant" Zöld kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges, fényes zöld árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"HARMÓNIA" - Kerámiagyöngyös fehér bőrkarkötő

Különleges, harmóniát sugárzó karkötő, amire jó ránézni és még jobb viselni... hisz elég egy röpke pillantás, egy simogató érintés, és eltűnik a távolság, csitul a bánat, átölel a szeretet. MINDEN RENDBEN LESZ! Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! A karkötőt saját kezűleg font selymes tapintású fehér színű hengerelt bőrfonatokból és a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból készítettük. A gyöngyök mérete: 8 mm. Delfinkapoccsal záródik. A fémrészek anyaga nemes acél - orvosi fém, így fémérzékenyek is viselhetik! A karkötő a kis bővítő karikák segítségével pont megfelelő méretre állítható, hogy igazán kényelmes legyen a viselése. Egy -a bőrfonat színéhez igazodó- illatgyöngyöt is tettünk a bővítő karikák végére, melyet ha szeretnénk, kedvenc illóolajunkkal illatosíthatunk. ===> FONTOS! A karkötőt rendelésre, személyre szabottan, méretre készítjük. Ehhez kérjük pontosan megadni (szorosan, ráhagyás nélkül mért) csuklóméretet. Elkészítési idő: 1-3 nap. Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, ünnepre, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Anyák Napjára, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "ÖRÖM" ILLÓOLAJ KEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukkal is viselhetik. Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz!

5990 Ft / db
5990 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

"HARMÓNIA" - Kerámiagyöngyös fekete bőrkarkötő

Szivárványos kerámiagyöngyös fekete bőrfonatos karkötő díszdobozban ajándék illóolajjal MINDEN RENDBEN LESZ! Ez az új kollekciónk, a szivárványos karkötők fő üzenete! Szívmelengető - biztató - motiváló üzenet szeretteinknek! Egy pillantás a karkötőre és máris tudják, ... hogy gondolsz rájuk, ... hogy nincsenek egyedül, ... és hogy együtt túl lesztek bármilyen nehézségen! A szivárvány egy égi jel, amely bárkit képes ámulatba ejteni, és megtölteni lelkét boldogsággal. Energikus, csodás színei pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk! Különleges, harmóniát sugárzó karkötő, amire jó ránézni és még jobb viselni... hisz elég egy röpke pillantás, egy simogató érintés, és eltűnik a távolság, csitul a bánat, átölel a szeretet. Saját kezűleg font selymes tapintású hengerelt bőrfonatokból és a szivárvány színeit idéző színes kerámia gyöngyökből, nemes acél orvosi fém golyókból készítettük. A gyöngyök mérete: 8 mm. Delfinkapoccsal záródik. A fémrészek anyaga nemes acél - orvosi fém így fémérzékenyek is viselhetik! A karkötő a kis bővítő karikák segítségével pont megfelelő méretre állítható, hogy igazán kényelmes legyen a viselése. A bőrfonat színéhez igazodó illatgyöngyöt tettünk a bővítő karikák végére, melyet ha szeretnénk, kedvenc illóolajunkkal illatosíthatunk. ===> FONTOS! A karkötőt rendelésre, személyre szabottan, méretre készítjük. Ehhez kérjük pontosan megadni (szorosan, ráhagyás nélkül mért) csuklóméretet. Elkészítési idő: 1-3 nap. Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy... Ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. ===> + AJÁNDÉK! <=== "POZITIVITÁS" ILLÓOLAJ KEVERÉKET adunk AJÁNDÉKBA a karkötőhöz! Parfümallergiásoknak is jó megoldás lehet ez a karkötő, hiszen akár kedvenc illatukkal is viselhetik. Ha más, a megadottaktól eltérő méretet szeretnél, kérjük megrendeléskor az "Üzenet" mezőben jelezd! Szivárványos karkötőinkkel akár a világ végéről is üzenheted, hogy minden rendben lesz!

5990 Ft / db
5990 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek
%

Anya - Lánya lila kerámia gyűrű szett

GYERMEKNAPI AKCIÓ! :)  Minden kislány örül, ha az anyukájáéhoz hasonló gyűrűt hordhat! Ez az Anya-Lánya gyűrűpár kifejezi egymás iránti szeretetüket, összetatozásukat. A saját készítésű, csillogó lila mázas kerámia gyűrűk csipetnyi bordós árnyalattal, állítható gyűrűalappal. A kerámiadíszt borító máz is saját kísérletezés eredménye. Gyermek gyűrű kerámiadísze 1,2 cm Felnőtt gyűrű kerámiadísze: 1,7 cm. A gyűrűalapok, nikkelmentesek és állíthatók.

3550 Ft3120 Ft / db
3120 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Csábító piros - nemesacél nyaklánc

Gyönyörű fényes, piros mázas, kézzel formázott kis lencse alakú kerámia medál, orvosi fém medáltartóval és kis gyöngyökkel orvosi fém kígyóláncon. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A nyaklánc hossza: 45 cm + 5 cm lánchosszabbító. Delfinkapoccsal záródik. Kerámia medál mérete: 1,4 x 2,3 cm medáltartóval együtt. Ajándékozásra készen, csodaszép ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. ? Kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához. TIPP: A nyaklánchoz illő piros kerámia gyűrű is található termékeink között.

3500 Ft / db
3500 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Csábító piros kerámia-nemesacél gyűrű

Csodaszép fényes piros mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm. A szín is saját kísérletezgetés eredménye.  A gyűrűalap anyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. TIPP: A gyűrűhöz illő nyaklánc is található termékeink között. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához, de kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra... .

2300 Ft / db
2300 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek
%

Gyermek ékszer - Pasztell-zöld kerámia gyűrű

GYERMEKNAPI AKCIÓ! :)  Minden kislány örül, ha a felnőttekéhez hasonló gyűrűt hordhat! Gyermeknapra, névnapra, születésnapra is különleges ajándék. Pasztell zöld árnyalatú mázas kerámia gyűrű állítható méretű gyerekgyűrű alappal. A saját készítésű, kerámiadíszt borító máz is saját kísérletezés eredménye. Kerámiadísz mérete 1,2 cm A gyermek gyűrűalap nikkelmentes és megfelelőméretre állítható.

1650 Ft1450 Ft / db
1450 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek
%

Gyermek ékszer - Piros kerámia gyűrű

GYERMEKNAPI AKCIÓ! :)  Minden kislány örül, ha a felnőttekéhez hasonló gyűrűt hordhat! Gyermeknapra, névnapra, születésnapra is különleges ajándék. Piros mázas kerámia gyűrű állítható méretű gyermekgyűrű alappal. A saját készítésű, kerámiadíszt borító máz is saját kísérletezés eredménye. Kerámiadísz mérete 1,2 cm A gyűrűalap nikkelmentes és megfelelőméretre állítható.  

1650 Ft1450 Ft / db
1450 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek
%

Gyermek ékszer - Piros kerámia gyűrű

GYERMEKNAPI AKCIÓ! :)  Minden kislány örül, ha a felnőttekéhez hasonló gyűrűt hordhat! Gyermeknapra, névnapra, születésnapra is különleges ajándék. Piros mázas kerámia gyűrű állítható méretű gyermekgyűrű alappal. A saját készítésű, kerámiadíszt borító máz is saját kísérletezés eredménye. Kerámiadísz mérete 1,2 cm A gyűrűalap nikkelmentes és megfelelőméretre állítható.

1650 Ft1450 Ft / db
1450 Ft/db
RIKA Kerámia és AromaÉkszerek

Kék franciakapcsos kerámia fülbevaló

Francia-kapcsos, peremes fülbevaló saját kezűleg készített mázas kerámiadísszel. A kerámia színe: pasztellzöld egy kis türkiz beütéssel. Bármely alkalomra jó választás! Kerámiadísz átmérője: 1,4 cm. A fülbevaló alap ezüstözött, nikkelmentes.

1950 Ft / db
1950 Ft/db