Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kerámia ékszerek

Elegant - Csábító piros kerámia-nemesacél gyűrű

Csodaszép fényes piros mázas kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az ékszer.  A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm. A szín is saját kísérletezgetés eredménye.  A gyűrűalap anyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. TIPP: A gyűrűhöz illő nyaklánc is található termékeink között. A piros szín viselése önbizalomnövelőként is hatásos lehet, főleg ha szeretnénk hogy mindenki ránk figyeljen. Ajánljuk menyasszonyoknak is a nagy napra menyecskeruhához, de kitűnő ajándék lehet Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra... .

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Elegant - Lila kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges lila árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal, mely nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm A szín is saját kísérletezgetés eredménye. "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Elegant - Zöld kerámia-nemesacél kerámia gyűrű

Különleges, fényes zöld árnyalatú kerámiagyűrű állítható méretű nemesacél gyűrűalappal. A saját kezűleg készített kerámiadísz átmérője: 1,2 cm "Elegant" kerámia-nemesacél kollekciónk része ez az egyszerű, finom, elegáns ékszer, mely mindennapi és alkalmi kiegészítőként egyaránt hordható.

2300 Ft / db
2300 Ft/db
%

Gyermek ékszer - Kislány gyűrű

Minden kislány örül, ha a felnőttekéhez hasonló gyűrűt hordhat! Mikulásra, karácsonyra, névnapra, születésnapra is különleges ajándék lehet. Csillogó fényes mázas gyűrűk állítható méretű gyermekgyűrű alappal. A dísz mérete 1,2 cm A gyűrűalap nikkelmentes és megfelelő méretűre állítható.

1500 Ft990 Ft / db
990 Ft/db
%

Pötty fülbevalók

Egyszerű, finom, elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. Egy kis színes pötty a füledben remekül mutat és jól kiemeli a ruhád, vagy épp a szemed színét. Szép fényes mázas pötty bedugós fülbevalók szilikon hátsó résszel. A dísz átmérője: 1,2 cm FÜLBEVALÓ SZETT AJÁNDÉK DÍSZDOBOZZAL! Válassz kedved szerint 3 színt és exkluzív ezüst-fekete díszdobozban küldjük!

1500 Ft970 Ft / db
970 Ft/db

Türkiz kerámia gyűrű

A gyűrű kerámiadísze saját kezűleg készült. A szép árnyalatú türkiz színű máz is saját kísérletezés eredménye, melynek fényes felülete közel 1000 °C -os égetés során alakult ki. Kerámiadísz átmérője: 1,6 cm. A gyűrűalap állítható. Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, kis organza tasakban küldjük.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

Zöld sárga leveles szív formájú kerámia gyűrű

Őszi színeket idéző levél mintás szív formájú kerámia gyűrű. A kerámiadísz fehér agyagból, kézi formázással, festéssel készült. A máz is saját kísérletezgetés eredménye. A szép fényes felületet és mintázatot a zöld és sárga mázak találkozása hozta létre a második égetés során, közel 1000 °C hőmérsékleten. Különlegességek kedvelőinek ajánljuk! A kerámiadísz mérete: 1,7 cm Gyűrű mérete: Állítható

1900 Ft / db
1900 Ft/db