Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves gyertya, illatviasz

Illatviasz 50 gr - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. Fehér - levendula vagy citromfű illat Zöld - fahéj és menta illat   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.​​​​​​​

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz 50 gr válogatás - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra.   Kávé - kék vagy piros szín Narancs - fehér szín Málnás panna cotta - piros szín Szantál - homokszín Sweet home - zöld   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Repceviasz gyertya szívvel

Repceviasz ágyon rózsás szív, csodás kávé illattal. Tökéletes ajándék Valentin-napra, Nőnapra, Anyák napjára vagy bármilyen alkalomra kedvesünknek vagy akár saját magunknak - mindenki megérdemel egy kis kényeztetést!   A repceviaszból készült gyertya alapanyaga növényi viasz, repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani A repceviasz gyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik Európában termesztett repcéből állítják elő, így kisebb az ökológiai lábnyoma A méhek imádják a repcevirágot, nagyobb mennyiségű repce termesztésével segíthetjük ennek a rendkívül fontos és hasznos, sajnos azonban kihalófélben lévő fajnak a megmaradását   Összetevők: repceviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4200 Ft / db
4200 Ft/db

Repceviasz gyertyák pamut kanóccal

Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A repceviaszból készült gyertya alapanyaga növényi viasz, repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani A repceviasz gyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik Európában termesztett repcéből állítják elő, így kisebb az ökológiai lábnyoma A méhek imádják a repcevirágot, nagyobb mennyiségű repce termesztésével segíthetjük ennek a rendkívül fontos és hasznos, sajnos azonban kihalófélben lévő fajnak a megmaradását   Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.

4400 Ft / db
4400 Ft/db