Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves gyertya, illatviasz

Aromaterápiás gyertyák

100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   ÁLOMHOZÓ - geránium, édesnarancs, levendula, citromfű CSENDES ELME - borsmenta, levendula, édesnarancs BELSŐ NYUGALOM - kubeba, levendula, citromfű   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy az illatos termékek előállításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy tiszta alapanyagból, természetes illó- és illatolajjal készített gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak káros anyagoktól mentes, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj  Méret: 110 ml Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4400 Ft / db
4400 Ft/db

Illatviasz 50 gr - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. Fehér - levendula vagy citromfű illat Zöld - fahéj és menta illat   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.​​​​​​​

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz 50 gr válogatás - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra.   Kávé - kék vagy piros szín Narancs - fehér szín Málnás panna cotta - piros szín Szantál - homokszín Sweet home - zöld   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz boxok

Repceviaszból készült illatviaszok rózsás szív és különböző virágok formájában. Használható aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban akár egy tálra téve is ontja illatát. A boxok a következő illatokat tartalmazzák: narancs (narancssárga) málnás panna cotta (rózsaszín) virágoskert (cseresznyevirág, orgona és japán rózsa) - magenta tavaszi virágok (tulipán, bazsarózsa és hársfavirág) - kék A csomag 4, illetve 5 db illatviaszt tartalmaz, különböző forma variációkban. (A box forma összetétele eltérő lehet a képen látottól!)   Nettó tömeg: 4 db-os: min. 65 gr / 5 db-os: min. 75 gr Összetevők: repceviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Illatviasz boxok gyertyával

Repceviaszból készült illatviaszok rózsás szív és különböző virágok formájában, egy mesés virágillatú gyertyával párosítva. Az illatviaszok használhatóak aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban akár egy tálra téve is ontja illatát. A boxok a következő illatokat tartalmazzák: Illatviaszok: narancs (narancssárga) málnás panna cotta (rózsaszín) virágoskert (cseresznyevirág, orgona és japán rózsa) - magenta tavaszi virágok (tulipán, bazsarózsa és hársfavirág) - kék Gyertya: Virágoskert vagy Tavaszi virágok A csomag 3, illetve 4 db illatviaszt tartalmaz, különböző forma variációkban egy 120 ml-es gyertyával a választott illatban. (A box illatviasz forma összetétele eltérő lehet a képen látottól!)   Nettó tömeg: 3 db-os: min. 45 gr / 4 db-os: min. 65 gr / 5 db-os: min. 75 gr + 120 ml gyertya Összetevők: illatviasz: repceviasz, illatolaj gyertya: szójaviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

6600 Ft / db
6600 Ft/db

Illatviasz virág csokrok

Repceviaszból készült illatviasz virágok saját készítésű cement cserépben. A virágok használhatóak aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban így a cserépben tárolva is ontja illatát. Választható illatvariációk: fehér margarétával - sárga díszcsomagolásban, narancs-virágoskert-tavaszi virágok illattal kék margarétával - rózsaszín díszcsomagolásban, tavaszi virágok-narancs-málna illattal sárga margarétával - piros díszcsomagolásban, narancs-virágoskert-tavaszi virágok illattal piros margarétával - kék díszcsomagolásban, málna-narancs-tavaszi virágok illattal A cserépben 1 db margaréta és 2 db rózsavirág található. A VIRÁGCSOKROK EGYEDI ELKÉPZELÉS SZERINT IS ÖSSZEÁLLÍTHATÓK!   Nettó tömeg: 60 gr Összetevők: repceviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Szójagyertya üvegben 150 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal Kávés - málnás panna cotta (illatolajjal) Narancsos kávé (illatolajjal)   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

3800 Ft3490 Ft / db
3490 Ft/db

Szójagyertya üvegben 215 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Narancsos kávé -  illatolajjal Kávés - málnás panna cotta - illatolajjal   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4500 Ft4190 Ft / db
4190 Ft/db