Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tisztítószer

Kapos Csemetekert Kft

Balatoni háziszappan 200 g

Mosószappan, Balatoni bemutatása Háztartási célokra, családi receptúra szerint főzött szappan. Hatékony és gazdaságos. Gyapjú és selyem ruhák mosásához nem ajánlott. A mosószappan felhasználásával szinte mindennél olcsóbb és hatékony mosószert készíthet otthon. A recept a következő:   Reszeljen le 50 g mosószappant Tegyen hozzá 3 liter ásványvízet vagy desztillált vízet Melegítse kis lángon míg el nem olvad (kb. 1-1,5 óra) Opcionálisan adhatunk hozzá mosószódát vagy teafa illóolajat A gélszerű anyagot botmixer segítségével keverjük el

320 Ft / db
0 Ft/g
Kapos Csemetekert Kft

Citromsav 1 kg

A citromsav kiválóan alkalmas háztartási készülékek (kávé- és teafőzők, egyéb kisgépek) vízkőtelenítésére. Ellentétben az ilyen célra a kereskedelemben kapható szerekkel, nem mérgező, könnyen elöblíthető, és közönséges élelmiszerboltban vagy gyógyszertárakban az előbbiek árának töredékéért beszerezhető. A hasonló célra használt ecetnél is sokkal alkalmasabb, mert az utóbbi íze és szaga hosszan megmarad a kitisztított készülékekben. FIGYELEM! LENYELVE MÉRGEZŐ, GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! Veszélyesség: -R36 szemizgató hatású -S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet -S24/25 Kerülni kell a szembejutást -S26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.   Száraz és hűvös helyen tárolva a minőségét korlátlan ideig megőrzi.  

1090 Ft / db
1090 Ft/kg
Kapos Csemetekert Kft

Cleaneco folyékony szappan 1 l

Magyar termék! Organikus Folyékony Szappan 1L - komposztálható csomagolásban 100%-ban növényi alapanyagokból készült, hipoallergén folyékony krémszappanunk gyengéden tisztítja és megóvja bőrét a kiszáradástól. Összetétel: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-GYLCERYLCOCOATE, COCAMIDE DEA, PHENOXYETHANOL, PARFUME

1399 Ft / db
1399 Ft/l
Kapos Csemetekert Kft

Cleaneco Fürdőszobai tisztítószer 1 l

Organikus Fürdőszobai és Konyhai Tisztítószer 1L - komposztálható csomagolásban A Cleaneco Organikus Fürdőszobai és Konyhai Tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Alkalmazási terület: A Cleaneco Fürdőszobai és Konyhai Tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatja kerámia zománc, rozsdamentes inox, műanyag és üveg felületek, csaptelepek tisztítására. Használhatja fürdőszobai és konyhai kövezetek felmosására is. Alkalmas rozsdamentes, króm anyagból készült hűtőszekrények tisztítására, napi koszolódáson túl a zsíros szennyeződések, kéznyomok eltávolítására. A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként csaptelepeknek, és az egyéb tisztított feületeknek magas fényt biztosít. Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány tisztítására ne használja!) TERMÉKÜNK ELLENŐRZÖTT GAZDÁLKODÁSBÓL SZÁRMAZÓ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT. Felhasználási javaslat: A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból permetezze a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 0,5-1  percig, ezt követően öblítse le tiszta vízzel, vagy törölje le puha ronggyal. Felmosáshoz 4-5 liter vízhez adjon 0,5-1 dl szanitertisztítót. Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag, nemi onos felületaktív anyag. Illatanyagot, és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

1099 Ft / db
1099 Ft/l
Kapos Csemetekert Kft

Cleaneco mosogatószer 1 l

Kézi Mosogatószer koncentrátum - mangó & papaya illattal 1L - újrahasznosítható csomagolásban A termék ECOCERT minősítésű alapanyagokból készült. Összetétel: nátrium-alkil(C13-15)-benzolszulfonát, alkohol (C12-14)-etoxilált-szulfát-nátrium sók. Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5 – 15%: anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag és nem ionos felületaktív anyagok. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz. 

1090 Ft / db
1090 Ft/l
Kapos Csemetekert Kft

Cleaneco Mosógél 1 l

Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1L - komposztálható csomagolásban Magyar termék!

1099 Ft / db
1099 Ft/l
Kapos Csemetekert Kft

Cleaneco Mosógél 3 l

Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 3l - újrahasznosított csomagolásban 100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. Termékünk érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható.

3399 Ft / db
1133 Ft/l
Kapos Csemetekert Kft

Fehérítő por 1 kg

Nem kevert, semmiféle adalékot nem tartalmaz! 100 % Nátrium Perkarbonát, ezért igen kevés (1-2 teáskanál) szükséges egy-egy mosáshoz, áztatáshoz. Vízben gyorsan bomlik aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, folteltávolító és szagtalanító képessége van. Ruhái megőrzik vakító fehérségüket. Erősen szennyezett, színtartó színes ruháit is moshatja vele.

1340 Ft / db
1340 Ft/kg
Kapos Csemetekert Kft

Mosószóda 1 kg

Ez, a nagyanyáink által is jól ismert „mosószer” vízlágyító hatású. Tisztít, nem veszi ki a textília színét, jól oldja a zsírt, és általános tisztítószerként, mosogatószerként is használható. A mosópor 1/3-a vagy ½-e helyettesíthető ki vele.    Erősen szennyezett, foltos, olajos ruhát a mosás előtt egy éjszakára áztasson be langyos vízbe (5 liter vízhez 1 evőkanál). A textília színtartósságáról győződjön meg!   Ajánlott mosási hőfok: 40, 60 C. Környezetbarát, mert olyan körfolyamatokban állítják elő, amelynek nincs káros mellékterméke. (Túl nagy mennyiségben a talaj szikesedését okozhatja, ezért olyan helyeken, ahol nincs csatornázás, használata nem ajánlott.)

450 Ft / db
450 Ft/kg
Kapos Csemetekert Kft

Szódabikarbóna 1 kg

A szódabikarbóna felhasználása Takarítás szódabikarbónával: Finom, szemcsés szerkezetének köszönhetően a szódabikarbóna kiváló súrolószer. A mosószódával szembeni nagy előnye, hogy az oldata szelídebb, kevésbé maró hatású, ezért kisgyerekek közelében, vagy érzékenyebb felületre is alkalmazhatjuk. Odaégett a köret? A lábos oldalára égett ételmaradékot is könnyen eltávolíthatjuk, ha néhány evőkanál szódabikarbónát forralunk benne, és ezután dörzsöljük le az elszenesedett réteget. Hűtő szagtalanítására: Mossuk ki a hűtőszekrényt szódabikarbóna vizes oldatával, és búcsúzzunk el a pállott szagtól! Penészfoltok eltávolítására: Dörzsöljük meg a penészes felületet szódabikarbónával! Eltávolítja, és hosszú időn át távol is tartja a gombákat.

450 Ft / db
450 Ft/kg