Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Mangalica húsos csont

Mangalica húsos csont

Ízletes alapanyag leveshez, ragukhoz

A hagyományosan tartott mangalica sertések húsos csontja igazi kincs a konyhában: gazdag, telt ízt ad leveseknek, raguknak.

A mangalica jellegzetes márványozottsága és jó minőségű zsiradéka miatt a belőle készült alaplé különösen aromás, aranyszínű és selymes állagú lesz.

Miért szeretjük a mangalica húsos csontot?

Hazai mangalicából, természetes tartásból

Gazdag, telt ízű alaplé készíthető belőle

Ragukhoz, levesekhez, lassú főzéshez tökéletes

Tiszta, hagyományos alapanyag, felesleges feldolgozás nélkül

Felhasználási ötletek:

  • Csontleveshez vagy húsleveshez, hosszú, lassú főzéssel

  • Alaplé készítéséhez, amelyből később szószok és raguk még finomabbak lesznek

Frissen csomagolva, gondosan előkészítve adjuk át.

1700 Ft / kg
1700 Ft/kg



Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!