Szerintem a magyar konyha alap növénye a petrezselyem!
Levesek, szendvicsek, hidegtálak ízesítésére, díszitésére használjhatjuk és a gomba a legjobb barátja!
Főzés,sütés esetén csak az utolsó pillanatban kerüljön az ételhez, mert elveszíti a vitamintartalmát!
Gyógyhatása: gyomoresősítő,vesetísztitó
2 fajtája ismert a gyökér és a levélpetrezselyem, tőlem az utóbbibóll tudtok kérni, csokros formában.
Szerintem a magyar konyha alap növénye a petrezselyem!
Levesek, szendvicsek, hidegtálak ízesítésére, díszitésére használjhatjuk és a gomba a legjobb barátja!
Főzés,sütés esetén csak az utolsó pillanatban kerüljön az ételhez, mert elveszíti a vitamintartalmát!
Gyógyhatása: gyomoresősítő,vesetísztitó
2 fajtája ismert a gyökér és a levélpetrezselyem, tőlem az utóbbibóll tudtok kérni, csokros formában.