Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Berényiné Simon Julianna

Berényiné Simon Julianna

Vegyszermentes környezetből "készítem" palántáimat, növényeimet. 14 fajta paradicsom (korai, fekete, tigris, jugó-bácskai, fekete koktél, sárga koktél ,ökörszív, lucullus, lugas stb.), 7 fajta chili (Jalapeno, Etna, Cayenne, 3 féle Habanero, Thai) és 8 féle színű mocsári hibiszkusz, plusz évelő virágok (margaréta, menyecskeszem, nőszirom-írisz, liliom stb.) várják kedves vásárlóimat. Egész évben érdeklődhet, ill. kérésre fajta és színválasztékot bővítek. Keressen bátran!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Mocsári hibi TISZTA FEHÉR (chili, paradicsom)

2-3 dl-es pohárban/cserépben MOCSÁRI HIBISZKUSZ 1 éves növény !!!! Színe: TISZTA FEHÉR.     1250 Ft/ db. A MOCSÁRI HIBISZKUSZ színkollekcióból választható még, (folyamatosan nyárig-ősz végéig töltöm fel a fajtákat, színeket): - TISZTA FEHÉR, - FEHÉR bordó/piros torok, - SÁRGA, - VILÁGOS Rózsaszín, - Teli rózsaszín, - Piros, - Kenderlevelű PIROS, - Bordó, - Bordó tányér. Palántáim és növényeim között 12 színből álló mocsári hibiszkusz, 16 színből álló tulipán, 22 színből álló nőszirom megtalálható. Választható tovább: PARADICSOM, CHILI, ÉDES-ERŐS PAPRIKA PALÁNTA !!! Nézzen körül nálam egy kicsit !!!!

1250 Ft / db
1250 Ft/db

Mocsári hibiszkusz - Piros kender újra! chili, paradicsom

Ez évi mocsári hibiszkusz palánta újrapikírozva!!!! SKARLÁT VÖRÖS/PIROS A 12 színből álló repertoárból akár Nőnapi, névnapi, anyáknapi és MINDENFÉLE meglepetésként magunknak, vagy párunktól: - Kenderlevelű Piros Gyönyörű szép, igazi piros színe van, ellálló sziromlevele csodálatos képet mutat. Már ebben az évben virágozhat. Már palánta korában is látszik, hogy az elsők között lesz fejlett. Első éves korában a levelei hasonlítanak a többi hbiszkuszhoz. Második évben azonban a kenderlevélhez hasonlót mutat. Ebben az évben és jövöre is a levél színe pirosas árnyalatú. A virága önmagáért beszél. A növény cserépben és helyére ültetve is gyönyörűen fejlödik. Kb 1,7-1,8 méter lesz a végleges magassága.   A pikírozott palánta 2 dl-es cserépben van. Újrapikírozva!!!! 1450 Ft/db (Az 1 éves mh és az újrapikírozott palánta ugyanolyan árban van). (60 féle chili, édes-erős paprika, paradicsom és mocsári hibiszkusz várja gazdáját. Számla- és nyugtaképesen, természetesen. S, ha már természetes: a Növények Vegyszermentes közegből származnak!)

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Mocsári hibiszkusz 2 éves 2db-os !! Ró-Vilró kollekció!!!

RÓ-VILRÓ KOLLEKCIÓ AKCIÓSAN!!!! 2 db-os csomag 2 éves növényekből! 1db világos rózsaszín (2.,4.,6.kép) + 1 db teli rózsaszín (1.,3.,5.kép).  2 db: 3600 Ft. Kb. fél literes cserépben várják gondos gazdáikat. Magassága a 60 cm - 90 cm közötti.  További ezévi palánták, 1-2 éves növények és bokrok színeiből választhat: 1. tiszta fehér  2. fehér kenderlevelű ÚJ!!! 3. fehér bordó torok  4. világos rózsaszín  5. ezüstös világos rózsaszín  6. teli rózsaszín  7. igazi ciklámen rózsaszín  8. kenderlevelű piros  9. igazi piros, nem kenderlevelű Új!! 10. bordó  11. bordó tányér  12. sárga  Nagyobb tétel esetén is. Nyugta- és számlaképesen!!

3800 Ft3600 Ft / db
1800 Ft/db

Mocsári hibiszkusz 2 éves MIX (AKCIÓ !!!!)

12 FÉLE SZÍNBŐL VÁLASZTHAT A NYÁR FOLYAMÁN!!!! 2 éves mocsári hibiszkusz. Gyönyörű fejlettségű!!! Ebben az évben átültetve, akár nagyobb cserépbe, akár helyére, hatalmas, többnyire tányér alakú virágaival csodálatossá teszi a virágos kertet és a teraszt. ÉVELŐ, minden évben nagyobb és bokrosabb. Az elmúlt évek során szaporított növény, melynek színe nyáron derül ki (ezért MIX). Ha szereti a zsákbamacskát és a meglepetést: találkozhat tiszta fehér, fehér bordó torkú, rózsaszín, világos rózsaszín, selymes világos rózsaszín, bordó, sötétbordó, ciklámen színekkel. A növény fejlettsége önmagáért beszél. A növény 4-5 dl-es cserépben található.  AKCIÓSAN 1600 Ft/db!!!!  

1950 Ft1600 Ft / db
1600 Ft/db

Mocsári hibiszkusz 2 éves RÓ (írisz, dió)

12 FÉLE SZÍNBŐL VÁLASZTHAT A NYÁR FOLYAMÁN!!!! Most a 2 éves teli rózsaszín van soron 12 cm-es cserépben, vagy fél literes pohárban van. Összesen 2 db-ot találtam, de folyamatosan szedem vissza a magaságyásbol és kertből virágokat. Lehetséges, hogy lesz még ebből a színből, (vagy ajánlom a bokros megoldást. 4800.- (2 db-os, 2021-es), 6800.-(4 db-os, 2021-es), vagy 5700.- (3 db-os, 2021-es). GYÖKÉRRŐL SZAPORÍTOTTAM !!!  1950 Ft/db. 2 éves mocsári hibiszkusz. Gyönyörű fejlettségű!!! Ebben az évben átültetve, akár nagyobb cserépbe, akár helyére, hatalmas, többnyire tányér alakú virágaival csodálatossá teszi a virágos kertet és a teraszt. ÉVELŐ, minden évben nagyobb és bokrosabb. MIX: Ha szereti a zsákbamacskát és a meglepetést: találkozhat tiszta fehér, fehér bordó torkú, rózsaszín, világos rózsaszín, selymes világos rózsaszín, bordó, sötétbordó, ciklámen színekkel. A növény fejlettsége önmagáért beszél. (További kiszerelés: Palánta 690, 950 Ft/db, 1 éves 1250 Ft/db, 2 éves 1950 Ft/db, 1 éves bokor (2 db-os) 2400Ft, 2 éves bokor (2 db-os) 3800Ft) stb.  

1950 Ft1800 Ft / db
1800 Ft/db

Mocsári hibiszkusz BOKOR 2021-es (TISZTA FEHÉR, chili)

2021-es évjáratú BOKOR!! 9 literes cserépben 8500 Ft. Színe: GYÖNYÖRŰ TISZTA FEHÉR sziromlevél. kb. 80- cm-es a szára. Ebből is 1 db van csak! (Természetesen erről a bokorról készültek a fényképek). Amennyiben gyorsan szeretné átrendezni kertjét és magas ágyását, vagy most kezdi a beépíteni, akkor ajánlom a 2,3,4 db-os bokrokat. Nézze meg a többi hirdetést, hogy a kellő színek és fejelettségű növényekre rátaláljon. A mocsári hibiszkusz 12 színéből/fajtájából választhat!!! Mind palánták, mind többéves bokrok tekintetében!!!!  Engedje meg, hogy a palánták színeivel megismertessem: Színek: 1. tiszta fehér  2. fehér kenderlevelű 3. fehér bordó torok 4. világos rózsaszín  5. ezüstös világos rózsaszín  6. teli rózsaszín  7. igazi ciklámen rózsaszín  8. kenderlevelű piros  9. igazi piros, nem kenderlevelű Új!! 10. bordó  11. bordó tányér  12. sárga  Kb. fél literes cserépben várják gondos gazdáikat. Magassága a 60 cm - 90 cm közötti. Bimbósak! És vegyszermentes termelésből származnak. Ősszel a szárakat levágva is küldöm. Nagyobb tétel esetén is. Nyugta- és számlaképesen!!

8500 Ft / csomag
8500 Ft/db

Mocsári hibiszkusz BOKOR 4 db-os(Rózsaszín, chili)

4 db mocsári hibiszkuszból álló bokrot kínálok eladásra. A bokor 2 éves növény. Kb. 80 cm-es most május közepén. A többség 2-3 literes műa. CSERÉPBEN van. Azonnal vihető. A mocsári hibiszkusz ÉVELŐ. Minden évben egyre nagyobb, ez a RÓZSASZÍN kb. 1,8- 2 méter magasságig nő, bár én inkább csak 1,5 métereset láttam. Gyönyörű dísze a kertnek. Nálam különböző színek vannak egymás melett, nem "fertőzödnek", színeződnek el. Az utolsó képeken látszik az eladó bokor.  Összes színválaszték: rózsaszín, világos rózsaszín, piros, kenderlevelű skarlátpiros, ciklámen, tiszta fehér, fehér bordó torok, sárga manihot, bordó1, bordó, selymes-ezüstös világos rózsaszín 2 stb. Többféle kiszerelésben, többféle szín is megtalálható. Ugyanúgy, ahogy 1 éves és két éves növényem is van, a palánták mellett, így megtalálja az árak és színek és méretek alapján a kívánt szépséget. Gyors kertépítéshez ajánlom a nagyobb bokrokat, ettől nem kell félni, már kétszer áttelelt, s hamar díszíti a többi kincset. Szegélyként, önálló bokorként, sőt sövénynek is kíváló. Utolsó képeken látszik a növény, a hirdetés tárgya. EGÉSZ ŐSSZEL kb. november végéig BÁTRAN ÜLTETHETŐ!

6800 Ft / csomag
1700 Ft/db

Mocsári hibiszkusz BOKOR 3 db-os SELYMES TELIRÓ (2021-es!)

3 db-os BOKOR 2021-es évjáratú!! 5 literes edényben/vödörben 5700 Ft. Kb. 90 cm-es bokor. Színe: GYÖNYÖRŰ SELYMES TELI RÓZSASZÍN. Ebből ez az 1 db van!!  Amennyiben gyorsan szeretné átrendezni kertjét és magas ágyását, vagy most kezdi a beépíteni, akkor ajánlom a 2,3,4 db-os bokrokat. Nézze meg a többi hirdetést, hogy a kellő színek és fejlettségű növényekre rátaláljon. A mocsári hibiszkusz 12 színéből/fajtájából választhat!!! Mind palánták, mind többéves bokrok tekintetében!!!! Engedje meg, hogy a palánták színeivel megismertessem: Színek: 1. tiszta fehér  2. fehér kenderlevelű 3. fehér bordó torok 4. világos rózsaszín  5. ezüstös világos rózsaszín  6. teli rózsaszín  7. igazi ciklámen rózsaszín  8. kenderlevelű piros  9. igazi piros, nem kenderlevelű Új!! 10. bordó  11. bordó tányér  12. sárga  Kb. fél literes cserépben várják gondos gazdáikat. Magassága a 60 cm - 90 cm közötti. Bimbósak! És vegyszermentes termelésből származnak. Nagyobb tétel esetén is. Nyugta- és számlaképesen!!

5700 Ft / csomag
1900 Ft/db

Mocsári hibiszkusz BOKOR RÓ 2 db-os (paradicsom, chili)

2 db mocsári hibiszkuszból álló bokrot kínálok eladásra. A bokor 3-4 éves növény (általában 2021, ritkább esetben 2020-as. A többség 1 literes műa. CSERÉPBEN van. Azonnal vihető. A mocsári hibiszkusz ÉVELŐ. Minden évben egyre nagyobb, ez a RÓZSASZÍN kb. 1,8- 2 méter magasságig nő, bár én inkább csak 1,5 métereset láttam. Gyönyörű dísze a kertnek. Nálam különböző színek vannak egymás melett, nem "fertőzödnek", színeződnek el. Összes színválaszték zanzásítva, palánta, 1 éves, 2 éves növény: RÓZSASZÍN, VILÁGOS RÓZSASZÍN, EZüSTÖS Ró, FEHÉR BORDÓ TOROK, CIKLÁMEN, TISZTA FEHÉR, FEHÉR KENDERLEVELŰ, PIROS KENDERLEVELŰ, BORDÓ stb. Többféle kiszerelésben, többféle szín is megtalálható. Ugyanúgy, ahogy 1 éves és két éves, tavgy többéves növényem is van, a palánták mellett, így megtalálja az árak, színek és méretek alapján a kívánt szépséget. Gyors kertépítéshez ajánlom a nagyobb bokrokat, ettől nem kell félni, már kétszer (többször) áttelelt, s hamar díszíti a többi kincset. Szegélyként, önálló bokorként, sőt sövénynek is kíváló. Utolsó képeken látszik a növény, a hirdetés tárgya.

4800 Ft / csomag
2400 Ft/db

Mocsári hibiszkusz BORDÓ

2-3 dl-es cserépben/pohárba pikírozott MOCSÁRI HIBISZKUSZ !!!!  1 éves erős, kb. 1 hónappal megelőzi a korát a fejlettsége, még akkor is, ha néhány fajta kisebb. Színe: BORDÓ. 1250 Ft/ db. Palántáim vegyszermentes környezetből erősen, fejletten kerülnek eladásra, szállításra. A mocsári hibi gyönyörűszép, igazi bordó színű nagy virággal. ÉVELŐ. A vásárlóim visszajelzése alapján szinte mindenkinek a vásárlás évében virágzott. A MOCSÁRI HIBISZKUSZ színkollekcióból választható még, (folyamatosan nyárig-ősz végéig töltöm fel a fajátkat, színeket): - TISZTA FEHÉR, - FEHÉR bordó/piros torok, - SÁRGA, - VILÁGOS Rózsaszín, - Selyemfényű-ezüstös világos rózsaszín, - Teli rózsaszín, - Piros, - Kenderlevelű PIROS, - Gyönyörű ciklámen-rózsaszín (Luna Rosa) - Bordó, - Bordó tányér.  

1250 Ft / db
1250 Ft/db

Mocsári hibiszkusz Kenderlevelű PIROS 2 db-os

2 db mocsári hibiszkuszból álló bokrot kínálok eladásra. A bokor hatalmas. 30-35 literes műa. CSERÉPBEN van. Azonnal vihető. A mocsári hibiszkusz ÉVELŐ. Minden évben egyre nagyobb, ez a PIROS (SKARLÁT PIROS), kenderlevelű, ezért hamar kitűnik a többi közül. A virág színében és formájában is eltér a többitől. 1,8- 2 méter magasságig nő. Gyönyörű dísze a kertnek. Többféle kiszerelésben, többféle szín is megtalálható. Ugyanúgy, ahogy 1 éves és két éves növényem is van, a palánták mellett, így megtalálja az árak, színek és méretek alapján a kívánt szépséget. Gyors kertépítéshez ajánlom a nagyobb bokrokat, ettől nem kell félni, már kétszer áttelelt, s hamar díszíti a többi kincset. Szegélyként, önálló bokorként is kíváló. Utolsó képeken látszik a növény, a hirdetés tárgya.  

17000 Ft / db
17000 Ft/db

Mocsári hibiszkusz PIROS (2 éves! növény AKCIÓSAN!!)

12 FÉLE SZÍNBŐL VÁLASZTHAT A NYÁR FOLYAMÁN!!!! Most a 2 éves SKARLÁT PIROS van soron 12 cm-es cserépben, vagy fél literes pohárban van. Összesen 1 db van ebböl jelenleg, de folyamatosan szedem vissza a magaságyásbol és kertből virágokat. Lehetséges, hogy lesz még ebből a színből, (vagy ajánlom a bokros megoldást. 4800.- (2 db-os, 2021-es), 6800.-(4 db-os, 2021-es), vagy 5700.- (3 db-os, 2021-es). Persze a skarláti piros palánta is megtalálható nálam, 3 arasznyi magasságban. GYÖKÉRRŐL SZAPORÍTOTTAM !!!  1950 Ft/db, AKCIÓSAN 1800 Ft/db. 2 éves mocsári hibiszkusz. Gyönyörű fejlettségű!!! Ebben az évben átültetve, akár nagyobb cserépbe, akár helyére, hatalmas, többnyire tányér alakú virágaival csodálatossá teszi a virágos kertet és a teraszt. ÉVELŐ, minden évben nagyobb és bokrosabb. MIX: Ha szereti a zsákbamacskát és a meglepetést: találkozhat tiszta fehér, fehér bordó torkú, rózsaszín, világos rózsaszín, selymes világos rózsaszín, bordó, sötétbordó, ciklámen színekkel. A növény fejlettsége önmagáért beszél.  

1950 Ft1800 Ft / db
1800 Ft/db