Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Berényiné Simon Julianna

Berényiné Simon Julianna

Vegyszermentes környezetből "készítem" palántáimat, növényeimet. 14 fajta paradicsom (korai, fekete, tigris, jugó-bácskai, fekete koktél, sárga koktél ,ökörszív, lucullus, lugas stb.), 7 fajta chili (Jalapeno, Etna, Cayenne, 3 féle Habanero, Thai) és 8 féle színű mocsári hibiszkusz, plusz évelő virágok (margaréta, menyecskeszem, nőszirom-írisz, liliom stb.) várják kedves vásárlóimat. Egész évben érdeklődhet, ill. kérésre fajta és színválasztékot bővítek. Keressen bátran!

Termékek

Átteleltetett chili (cayenne) TERMÉSSEL

Néhány chili áttelelve TERMÉSSEL- Cayenne. A scoville-i skálán egy alsó közép helyet foglal el a 60.000 SHU erősségével. Darálva, más édes paprikával, vagy vegyesen, kitűnő ízeket kreálhatunk. Idén 4 db termés!! volt már rajta június végén!!! Évek óta "tesztelem" a chiliket. Az 1 éves növény kisebb, erős szárú és nagyobb termésmennyiséggel kecsegtet.A meleg és a fény évek óta megvan hozzá. Nézzen körül nálam, van néhány érdekesség, amit igyekszem folyamatosan bővíteni. Augusztus folyamán a chili termésével is találkozhat, mind a 7 fajtával (Erősségi sorrendben: Jalapeno, Etna, Cayenne, Thai, Habanero orange-narancs, red-piros, chocolate-csoki).

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Átteleltetett chili (habanero red) TERMÉSSEL

Néhány chili áttelelve TERMÉSSEL- Habanero red -2021-es. A scoville-i skálán egy jó nagyon erős!! helyet foglal el a 350.000 SHU erősségével. Darálva, más édes paprikával, vagy vegyesen, kitűnő ízeket kreálhatunk. Idén 1 db termés!! volt már rajta június végén!!! Évek óta "tesztelem" a chiliket. Az 1 éves növény kisebb, erős szárú és nagyobb termésmennyiséggel kecsegtet.A meleg és a fény évek óta megvan hozzá. Nézzen körül nálam, van néhány érdekesség, amit igyekszem folyamatosan bővíteni. Augusztus folyamán a chili termésével is találkozhat, mind a 7 fajtával (Erősségi sorrendben: Jalapeno, Etna, Cayenne, Thai, Habanero orange-narancs, red-piros, chocolate-csoki).

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Átteleltetett Etna chili Jalapeno mocsári hibiszkusz

Néhány chili áttelelve TERMÉSSEL- ETNA   -2021-es. A scoville-i skálán egy alsó középerős helyet foglal el a 16-24.000 SHU erősségével. Idén is telis-tele van terméssel !!!! A képek mostaniak! látszik, hogy most kezd érni,. Az Etna nevéből adódóan vulkánszerű, de mégis finoman csípős, a gyűszűnyi termés. Nézzen körül nálam.  Augusztus folyamán a chili termésével is találkozhat, mind a 7 fajtával (Erősségi sorrendben: Jalapeno, Etna, Cayenne, Thai, Habanero orange-narancs, red-piros, chocolate-csoki).

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Átteleltetett mocsári hibiszkusz (chili, habanero RÓ)

Átteleltetett mocsári hibiszkusz RÓZSASZÍN és VILÁGOS RÓZSASZÍNben. Bokor!! 3 db-ból álló: 2700.-, 4 db-ból 3600.-, 5 db-ból 4000.- Ft. (900 Ft/szál) Már egy telet megért, azaz ezzel nem kell bajlódnia. Bármikor a nyárfolyamán leülteteti a már tavasszal megeredt virágbokrot. A továbbiakban csak öntözni kell néhány napig. Konténeres/cserepes megoldása lehetővé teszi, hogy akár a legforrób nyáron is ültethető. Illetve nem kell éveket várnia a hatalmas1 és 1,5 méteres növényre, már a következő évben igazi pompáját mutatja.(De természetesen ebben az évben is virágzik). Nézze meg a színválasztékot (palánta). Az országban kevés helyen lehet palántát, éves növényt ennyi színben találni.

2700 Ft / db
900 Ft/szál

Átteleltetett mocsári hibiszkusz (chili, paradicsom, VILRÓ)

Átteleltetett mocsári hibiszkusz RÓZSASZÍN és VILÁGOS RÓZSASZÍNben. Bokor!! 3 db-ból álló: 2700.-, 4 db-ból 3600.-, 5 db-ból 4000.- Ft. (900 Ft/szál) 1 literes töltőtömegű cserépben. Már egy telet megért, azaz ezzel nem kell bajlódnia. Bármikor a nyárfolyamán leülteteti a már tavasszal megeredt virágbokrot. A továbbiakban csak öntözni kell néhány napig. Konténeres/cserepes megoldása lehetővé teszi, hogy akár a legforrób nyáron is ültethető. Illetve nem kell éveket várnia a hatalmas1 és 1,5 méteres növényre, már a következő évben igazi pompáját mutatja.(De természetesen ebben az évben is virágzik). Nézze meg a színválasztékot (palánta). Az országban kevés helyen lehet palántát, éves növényt ennyi színben találni.

2700 Ft / db
900 Ft/szál

Chili - Cayenne 7.

A doboz Cayenne chilit piros, érett állapotában  tartalmaz. Műanyag dobozban. A chili súlya 25 gramm. Ára: 625 Ft/25 gr. (1 gr 23 Ft). További chili csomagok választhatók: Etna, Thai és Habanero bővítéssel. Kis tételben egyenlőre. Vegyszermentes kertből es napi szedesből származó chilik az erőset kedvelőknek, vegyesen. Rendelését előre is érdemes leadnia. Bné Júlia 20 262 1800

625 Ft / csomag
25 Ft/g

Chili 6. Thai chili

A doboz THAI chilit zöld formájában tartalmaz. Műanyag dobozban. A chili súlya 25 gramm. Ára: 575 Ft/25 gr. (1 gr 23 Ft). A Thai chili erőssége eléri a 30.000-60.000 SHU értéket. Íze felidézi az ázsiai ételek zamatosságát és erősségét. További chili csomagok választhatók: Etna, Thai és Habanero bővítéssel. Kis tételben egyenlőre. Vegyszermentes kertből es napi szedesből származó chilik az erőset kedvelőknek, vegyesen. Rendelését előre is érdemes leadnia. Bné Júlia 20 262 1800

575 Ft / csomag
23 Ft/g

Chili 7. Cayenne

A doboz Cayenne chilit piros, érett állapotában  tartalmaz. Műanyag dobozban. A chili súlya 25 gramm. Ára: 625 Ft/25 gr. (1 gr 23 Ft). További chili csomagok választhatók: Etna, Thai és Habanero bővítéssel. Kis tételben egyenlőre. Vegyszermentes kertből es napi szedesből származó chilik az erőset kedvelőknek, vegyesen. Rendelését előre is érdemes leadnia. Bné Júlia 20 262 1800

625 Ft / csomag
25 Ft/g

Chili mix4 Jalapeno, Habanero, Cayenne

A doboz Cayenne chilit zöld és piros formájában Jalapeno chilit zölden, Habanero (piros, sárga) Thai chilit tartalmaz. Műanyag dobozban. A chili súlya 30 gramm. Ára: 630 Ft/30 gr. (1 gr 21 Ft). További chili csomagok választhatók: Etna, Thai és Habanero bővítéssel. Kis tételben egyenlőre. Vegyszermentes kertből es napi szedesből származó chilik az erőset kedvelőknek, vegyesen. Rendelését előre is érdemes leadnia. Bné Júlia 20 262 1800

630 Ft / csomag
21 Ft/g

Chili paprika mix2 (cayenne, Jalapeno)

A doboz Cayenne chilit zöld és piros formájában Jalapeno chilit zölden tartalmaz. Műanyag dobozban. A chili súlya 30 gramm. Ára: 450 Ft/30 gr. (1 gr 15 Ft). További chili csomagok választhatók: Etna, Thai és Habanero bővítéssel. Kis tételben egyenlőre. Vegyszermentes kertből es napi szedesből származó chilik az erőset kedvelőknek, vegyesen. Rendelését előre is érdemes leadnia. Bné Júlia 20 262 1800

450 Ft / csomag
15 Ft/g

Mocsári hibiszkusz 7 szín !!!(PIROS)

7 főnövényem magjaiból "keltetett" palántáimat értékesítem. Melyek vegyszermentes környezetből származnak. 2 dl-es pohárba/cserépbe vannak pikírozva. Évek óta esővízzel öntözünk, amit a növények nagyon meghálálnak. :)) A palánták erősek, különböző méretűek. Ez a szín kinti vetésből származik. A palánta kb. 60 cm-es, erős, edzett. A színe: IGAZI PIROS. KENDERLEVELŰ Nálam egy helyen megtalálja a színválasztékot és mennyiséget is. Nézzen körül nyugodtan.  

800 Ft / db
800 Ft/db

Mocsári hibiszkusz 7 szín!!! (Fehér, tulipán)

7 főnövényem magjaiból "keltetett" palántáimat értékesítem. Melyek vegyszermentes környezetből származnak. 2 dl-es pohárba/cserépbe vannak pikírozva. Évek óta esővízzel öntözünk, amit a növények nagyon meghálálnak. :)) A palánták erősek, különböző méretűek. Fűtött és kinti vetésből származnak. A képeken látszik, hogy 40 és 50 cm közöttiek a fűtött fóliából származók. A kinti vetésből keltek is már gyönyörűek. A színek a következők: fehér, világos rózsaszín, teli rózsaszín, bordó, erezett rózsaszín (pink), sárga, piros. Nálam egy helyen megtalálja a színválasztékot és mennyiséget is. Nézzen körül nyugodtan.  

690 Ft / db
690 Ft/db