Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Berényiné Simon Julianna

Berényiné Simon Julianna

Vegyszermentes környezetből "készítem" palántáimat, növényeimet. 14 fajta paradicsom (korai, fekete, tigris, jugó-bácskai, fekete koktél, sárga koktél ,ökörszív, lucullus, lugas stb.), 7 fajta chili (Jalapeno, Etna, Cayenne, 3 féle Habanero, Thai) és 8 féle színű mocsári hibiszkusz, plusz évelő virágok (margaréta, menyecskeszem, nőszirom-írisz, liliom stb.) várják kedves vásárlóimat. Egész évben érdeklődhet, ill. kérésre fajta és színválasztékot bővítek. Keressen bátran!

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

FUTÓ muskátli -rózsaszín (chili, mocsári hibiszkusz)

FUTÓ MUSKÁTLI 1 db, pikírozott (7 cm-es) cserépben. Színe: Rózsaszín. 1450 Ft/db.

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Gyöngyvirág (chili, jalapeno, thai, kövi rózsa)

1 tő szépen fejlett gyöngyvirág 850 Ft. Friss, tavaszi növényke. Folyamatosan esővízzel öntözött, ápolt. Finom, illatos, sokak kedvence. Bár szerény virágnak tűnik, mégis telepekben csodálatos képet mutat. Általában fenyőfák alatt érzi igazán jól magát. Én tesztelem sok helyen, így vödörben és magaságyásaimban is kiválóan fejlődik. Tavaszi-őszi beültetésre is ajánlom. Egészen május végéig ültethető.  

850 Ft / db
850 Ft/db

Jácint 3 db!!! RÓ (chili, tulipán, nőszirom)

3 db-os jácint csomag. 1 csomag 1400 Ft. A színe: világos rózsaszín. Mostantól egészen május végéig kiültethető, amennyiben egy kicsit önözzük azt a területet, illetve, ha nem csontszáraz a kert földje.

1400 Ft / csomag
467 Ft/db

Jácint 3 db!!! lila (paradicsom, nőszirom)

3 db-os jácint csomag. 1 csomag 1400 Ft. A színe: világos lila. Gyönyörű éke a kertnek. Szegélynek és bokornak is kiváló. Mostantól egészen május végéig kiültethető, amennyiben egy kicsit öntözzük azt a területet, illetve, ha nem csontszáraz a kert földje.

1400 Ft / csomag
467 Ft/db

Jácint 3db!! vegyes (AKCIÓ!!!, jalapeno)

3 db-os jácint csomag. 1 csomag 1400 Ft.  Tartalma: 1 db világos lila, 1 db rózsaszín, 1 db fehér/vagy sárga/ vagy ciklámen. Gyönyörű éke a kertnek. Szegélynek és bokornak is kiváló. Mostantól egészen május végéig kiültethető, amennyiben egy kicsit öntözzük azt a területet, illetve, ha nem csontszáraz a kert földje.

1400 Ft1200 Ft / csomag
400 Ft/db

Kövirózsa MÁR most is!!

1 éves kövi rózsa növény. "Gyógynövény". Fülfájásra használja a népi gyógyászat, persze orvosi egyeztetés javallott. 1 db cserépben 950 Ft.

950 Ft / db
950 Ft/db

Kövirózsa NAGY (chili, paradicsom)

1 éves kövi rózsa növény. "Gyógynövény". Fülfájásra használja a népi gyógyászat, persze orvosi egyeztetés javallott. 1 db cserépben nagyobbacska, briós nagyságú 1250 Ft.

1250 Ft / db
1250 Ft/db

Menyecskeszem (chili, paradicsom) már most is!!!

1 éves növényeimet kínálom. 1,5-2 l-es vödörben. Mivel az időjárás így februárban elég barátságos, ezért már most helyre ültethető, hiszen a tavaszi hideg, ha lesz, már nem zavarja. Eddig is a kerti időjáráshoz volt szoktatva, zökkenőmentes lesz az átültetése. De akár a vevőmnél a "parkoltatás" is. (Kertben, hideg teraszon, erkélyen is elfér és gyönyőrű szépet mutat virágzáskor). A menyecskeszem a képen látható vidám, sárga színü, szinte napocskát ábrázoló növény. Évelő, minden ősszel elszárad és minden tavasszal újra nyílik. Évről-évre nagyobb lesz. Vidámmá, barátságossá teszi azt a területet, ahol pompázik.

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Mocsári hib. SÁRGA (nőszirom, tulipán, szeder) újrapik!!!

2 dl-es műa. cserépben élő SÁRGA MOCSÁRI HIBISZKUSZ!! MANIHOT fajta. ÚJRAPIKÍROZVA!!!!! Palánta. 1450 Ft/ db. A mocsári hibi gyönyörűszép citromsárga sziromlevéllel és barna torokkal rendelkező szinte tányér nagyságú virág. Levelei érdekesek, recések. Magassága az őszi visszavágástól nagy mértékben függ. Nem évelő, DE SIKERESEN ÁTELELTETHETŐ. Innen már 1 éves növényről beszélünk. Amint a hőmérséklet 30 fok felett jár, már virágzik is. Általában a mocsári virágzása gondozástól függően, de JÚLIUS VÉGÉN VÁRHATÓ!!! Az első két képen látszik az eladó palánta!

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Mocsári hib. SÁRGA1 (chili, írisz, tulipán) 2 éves!!

5 l-es vödörben MOCSÁRI HIBISZKUSZ 2 ÉVES NÖVÉNY !!!!  Fajta: MANIHOT 2700 Ft/db. A mocsári hibi gyönyörűszép citromsárga sziromlevéllel és barna torokkal rendelkező szinte tányér nagyságú virág. Levelei érdekesek, recések. Magassága az őszi visszavágástól nagy mértékben függ. Nem évelő, DE SIKERESEN átteleltethető.  Palántáim és növényeim között 12 színből álló mocsári hibiszkusz, 16 színből álló tulipán, 22 színből álló nőszirom megtalálható. Választható továbbá: PARADICSOM, CHILI, ÉDES-ERŐS PAPRIKA PALÁNTA !!! Nézzen körül nálam egy kicsit !!!! (Az 5 literes vödörben a tavaly előtti főnövényeim láthatóak a középső képeken. Tavaly a 2 méteres nagyságot is elérték. Növényháló mellé ültetettem őket. Mindenkinek akkora sárga növénye lesz az évek során, amekkorára hagyja ősszel a növényt. Aki visszavágja kb. 0,5 - 1 méternél ott talán impozánsabb bokrot produkál a növény. ) Utolsú lépen a növény május 20-ai állapot szerint).    

2700 Ft / csomag
2700 Ft/db

Mocsári hibi - CIKLÁMEN RÓZSASZÍN (chili, paradicsom) újra!!

Ez évi mocsári hibiszkusz Palánta ÚJRAPIKÍROZVA !!!  A 12 színből álló repertoárból akár Ünnepre, vagy meglepetésként magunknak, vagy párunktól: - Ciklámen rózsaszín - ÓRIÁS virággal! Gyönyörű szép, igazi ciklámen sötétrózsaszín színe van, TÁNYÉR alakú, NAGY virága van, ami odálatos képet mutat. Már ebben az évben virágzik a palánta.  A pikírozott palánta 2-3 dl-es cserépben/pohárban van. 1450 Ft/db (60 féle chili, édes-erős paprika, paradicsom és mocsári hibiszkusz várja gazdáját. Számla- és nyugtaképesen, természetesen. S, ha már természetes: a Növények Vegyszermentes közegből származnak!)

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Mocsári hibi FEHÉR bordó torok (chili, paradicsom, paprika)

2-3 dl-es pohárban/cserépben MOCSÁRI HIBISZKUSZ 1 éves növény !!!! Színe: FEHÉR bordó torok.     1250 Ft/ db. A MOCSÁRI HIBISZKUSZ színkollekcióból választható még, (folyamatosan nyárig-ősz végéig töltöm fel a fajtákat, színeket): - TISZTA FEHÉR, - FEHÉR bordó/piros torok, - SÁRGA, - VILÁGOS Rózsaszín, - Teli rózsaszín, - Piros, - Kenderlevelű PIROS, - Bordó, - Bordó tányér. Palántáim és növényeim között 12 színből álló mocsári hibiszkusz, 16 színből álló tulipán, 22 színből álló nőszirom megtalálható. Választható tovább: PARADICSOM, CHILI, ÉDES-ERŐS PAPRIKA PALÁNTA !!! Nézzen körül nálam egy kicsit !!!!

1250 Ft / db
1250 Ft/db