Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Berényiné Simon Julianna

Berényiné Simon Julianna

Vegyszermentes környezetből "készítem" palántáimat, növényeimet. 14 fajta paradicsom (korai, fekete, tigris, jugó-bácskai, fekete koktél, sárga koktél ,ökörszív, lucullus, lugas stb.), 7 fajta chili (Jalapeno, Etna, Cayenne, 3 féle Habanero, Thai) és 8 féle színű mocsári hibiszkusz, plusz évelő virágok (margaréta, menyecskeszem, nőszirom-írisz, liliom stb.) várják kedves vásárlóimat. Egész évben érdeklődhet, ill. kérésre fajta és színválasztékot bővítek. Keressen bátran!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Mocsári hibiszkusz PIROS KENDER AKCIÓSAN!!! 2 db!!!

ÚJDONSÁG!!! Kuriózumot kedvelőknek!!! IGAZI PIROS - SKARLÁTPIROS!!! kenderlevelű 2 db-os!!! Gyönyörű szép színe van, ellálló sziromlevelekkel. Aki beleszeret a hibiszkuszokba, igazán széppé és sokszínűvé tudja a kertjét varázsolni. ÉVELŐ! A növény cserépben és helyére ültetve is gyönyörűen fejlödik. Kb 90 cm jelenleg a magassága.  Csodálatos a növény fejlettsége, tele van bimbóval, úgyhogy a vásárlás során még egész ősszel élvezhető lesz a virágzása! Ezért is akciózom, hogy még gyönyörködhessen benne!! A növény 5 l-es cserépben van. 3600 Ft/2db. CSAK 1 db van már belőle!!! Friss képek!!! A fehér mellett látható a piros edényben. (A második képen lévő, nagyobb növény, a bimbók nem láthatók, de csodálatosak a rekkenő meleg után most fog virágozni).

3800 Ft3600 Ft / db
3600 Ft/db

Mocsári hibiszkusz RÓ (2 éves! növény, AKCIÓ!!!)

2-3 dl-es cserépben/pohárba pikírozott MOCSÁRI HIBISZKUSZ !!!! Már fejlett és erős 2 éves, korlátozott darabszámban. Színe: TELI RÓZSZASZÍN.     1800 Ft/ db. Palántáim vegyszermentes környezetből erősen, fejletten kerülnek eladásra, szállításra. A mocsári hibi gyönyörűszép, rózsaszín, a képeken is látszik a csodálatossága. Levelei érdekesek, recések. ÉVELŐ. A MOCSÁRI HIBISZKUSZ színkollekcióból választható még, (folyamatosan nyárig-ősz végéig töltöm fel a fajtákat, színeket): - TISZTA FEHÉR, - FEHÉR bordó/piros torok, - SÁRGA, - VILÁGOS Rózsaszín, - Selyemfényű-ezüstös világos rózsaszín, - Teli rózsaszín, - Piros, - Kenderlevelű PIROS, - Gyönyörű ciklámen-rózsaszín (Luna Rosa) - Bordó, - Bordó tányér.  

1950 Ft1800 Ft / db
1800 Ft/db

Mocsári hibiszkusz Selymes -ezüstös világos rózsaszín

Újrapikírozva!!!! 2-3 dl-es cserépben/pohárba pikírozott MOCSÁRI HIBISZKUSZ !!!!  Ez évi palánta, erős, kb. 1 hónappal megelőzi a korát a fejlettsége, még akkor is, ha néhány fajta kisebb. Színe: SELYMES-EZÜSTÖS VILÁGOS RÓZSASZÍN. 1450 Ft/ db. Palántáim vegyszermentes környezetből erősen, fejletten kerülnek eladásra, szállításra. A mocsári hibi gyönyörűszép, igazi selymesen, ezürtösen csillógó világos, vagy inkább középrózsaszín, nagy TÁNYÉR alakúra nyíló virággal. A selymes fényű rózsaszín piros torokkal magasabb szintre emeli a látványt. (A 2 éves főnövényemen látszik a szépsége és a színe is.  ÉVELŐ.) A MOCSÁRI HIBISZKUSZ színkollekcióból választható még, (folyamatosan nyárig-ősz végéig töltöm fel a fajtákat, színeket): - TISZTA FEHÉR, - FEHÉR bordó/piros torok, - SÁRGA, - VILÁGOS Rózsaszín, - Selyemfényű-ezüstös világos rózsaszín, - Teli rózsaszín, - Piros, - Kenderlevelű PIROS, - Gyönyörű ciklámen-rózsaszín (Luna Rosa) - Bordó, - Bordó tányér.

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Mocsári hibiszkusz VILRÓ (1 éves! növény!)

2-3 dl-es cserépben/pohárba pikírozott MOCSÁRI HIBISZKUSZ !!!! Most február 20-a után 2-3 arasznyi! nagyságúak és bármikor vásárlhatóak. Már fejlett és erős 1 évesek, egy új eljárásnak köszönhetően, korlátozott darabszámban. Színe: VILÁGOS RÓZSZASZÍN.     1450 Ft/ db. Palántáim vegyszermentes környezetből erősen, fejletten kerülnek eladásra, szállításra. A mocsári hibi gyönyörűszép, világos rózsaszín, a képeken is látszik a csodálatossága. Levelei érdekesek, recések. ÉVELŐ. A MOCSÁRI HIBISZKUSZ színkollekcióból választható még, (folyamatosan nyárig-ősz végéig töltöm fel a fajátkat, színeket): - TISZTA FEHÉR, - FEHÉR bordó/piros torok, - SÁRGA, - VILÁGOS Rózsaszín, - Selyemfényű-ezüstös világos rózsaszín, - Teli rózsaszín, - Piros, - Kenderlevelű PIROS, - Gyönyörű ciklámen-rózsaszín (Luna Rosa) - Bordó, - Bordó tányér. A palánták tekintetében chili, édes paprika, erős paprika és paradicsom palánta után is érdeklődhet, nézze meg a többi ajánlatot is!!

1450 Ft / db
1450 Ft/db

Mocsári hibiszkusz-2 éves 2 db-os!! Piros kenderlevelű

SKARLÁT VÖRÖS/PIROS kenderlevelű 2 éves, 2 db-os bokor!!! Gyönyörű szép, igazi piros színe van, ellálló sziromlevele A virága önmagáért beszél. A levelei már palánta korában is pirosas árnyalatúak. Minél fejletteb a növény annál jobban kenderlevelű formát mutat. Minden évben maga a bokor is gyönyörü képet mutat. Aki beleszeret a hibiszkuszokba, igazán széppé és sokszínűvé tudja a kertjét varázsolni. (Ebben az évben kicsit ugyan későn, így azonban egész nyáron megtalálja a 12 színt nálam. Ez a Dunántólon egyedülálló!!!) A növény cserépben és helyére ültetve is gyönyörűen fejlödik. Kb 1,7-1,8 méter lesz a végleges magassága.   A bokor 1,5 l-es cserépben van. 3600 Ft/cserép (60 féle chili, édes-erős paprika, paradicsom és mocsári hibiszkusz várja gazdáját.)

3800 Ft3600 Ft / csomag
1800 Ft/db

Nőszirom 2 db! - Csodás LILA- (paprika, paradicsom)

2 db 2 éves rizóma!!! Ezúttal a CsodásLILA kompozíciót ajánlom. Bokorban és lineárisan is szépet mutat. 22 féle színből lehet választani!! Folyamatosan teszem fel a tavaly még nem látott újdonságokat. Ez a szín kb. 90 és 120 cm-esre nő. Nagy virágfejű, mind általában a nálam található színek nagy része. A sziromlevél felső része teljesen halványlila, inkább fehéres halványlila, alul pedig bordó és lila keveréke adja a csodás színt. A sárga porzó természetesen megvan itt is. 1450 Ft/ 2 db.

1450 Ft / csomag
725 Ft/db

Nőszirom 2 db! - HalványLILA- (chili, paradicsom,paprika)

2 db 2 éves rizóma!!! Ezúttal a HalványLILA kompozíciót ajánlom. Csodálatos színe van. Bokorban és lineárisan is szépet mutat. 22 féle színből lehet választani!! Folyamatosan teszem fel a tavaly még nem látott újdonságokat. Ez a szín kb. 90 és 120 cm-esre nő. Nagy virágfejű, mind általában a nálam található színek nagy része. A sziromlevél nagy része teljesen halványlila, sárga porzóval, amit barna erezet vesz körül. 1450 Ft/ 2 db.

1450 Ft / csomag
725 Ft/db

Nőszirom 2 db! - SÁRGA-LILA (22 féle szín!!!!)

2 db 2 éves rizóma!!! Ezúttal a SÁRGA-LILA kompozíciót ajánlom. Bokorban és lineárisan is szépet mutat. 22 féle színből lehet választani!! Folyamatosan teszem fel a tavaly még nem látott újdonságokat. Ez a szín kb. 80 cm-esre nő. Tehát alacsonyabb fata kedvelőknek ajánlom. (Ebből az alacsonyabból van még egy halványsárga és még 1-2 fajta).  Közepes virágfejű. A sziromlevél felső része teljesen sárga, egy középsárga színt kell elképzelni, alul sötétebb lila, cirmosan. (A lila és a bordó keveréke adja a csodás ezt a püspöklila színt). A sárga porzó természetesen megvan itt is. 1450 Ft/ 2 db.

1450 Ft / csomag
725 Ft/db

Nőszirom 2 db! SÁRGA_BORDÓ 22 féle szín !!! (chili, írisz)

2 db rizóma 1450 Ft. A sárga- bordó kombináció az egyik legszebb variáció. Nagy virágfejjel, kb. 90-120 cm magas. Igazán kitűnik a csoportból. (Chiliből és mocsári hibiszkuszból szintén választhat. Jónéhány akciós chili és nagy kiszerelésű virágok lesznek ezen a nyáron is).

1450 Ft / csomag
725 Ft/db

Nőszirom 2 db!! - LILA-FEHÉR cirmos (chili, paradicsom)

2 db 2 éves rizóma!!! Ezúttal a LILA-FEHÉR cirmos kompozíciót ajánlom. Csodálatos színe van. Bokorban és lineárisan is szépet mutat. 22 féle színből lehet választani!! Folyamatosan teszem fel a tavaly még nem látott újdonságokat. Ez a szín kb. 90 és 120 cm-esre nő. Nagy virágfejű, mind általában a nálam található színek nagy része. A sziromlevél nagy része lila és a belseje fehér, sárga porzóval. 1450 Ft/ 2 db.

1450 Ft / csomag
725 Ft/db

Nőszirom 2 db- mocsári sárga (chili, paradicsom)

2 db RIZÓMA !!! 1450 Ft/ 2 db. Jelenlegi a MOCSÁRI SÁRGA nőszirom kerül hirdetésre. A cél, hogy a sokféle szinből minden évszakban elérhető legyenek a színek és fajták. Egyelőre azonban 8-10 szín elérhető ebben az évben. A rizóma jól fejlett, egészséges 2 éves, ezért ebben az évben biztosan virágzik! Mivel kegyes az időjárás így 2024 februárjától már ültethető. Eleve a kinti-kerti időjáráshoz szokott rizómáról van szó. A kertből kiszedve, lemosva adom vevőimnek, ami tetszés szerint ültethető, ha nem lesz tartós fagy. Egyébként az elültetett rizóma a fagyokat is jól bírja. Szeretem az ellenállóképességét és a gyönyörű változatos virágait. Az első és harmadik képen látható a hirdetett szín. (A második képen egy ciklámen nőszirom van). (Ültetése 20-30 cm mélyen elegendő). Az Első 12 szÍn: 1. 80-90 cm-es fehér 2. 60-70 cm-es halványsárga 3. 80-90 cm-es fehér- citromos sárga 4. 80-90 cm-es teli sárga 5. 80-90 cm-es mocsári sárga, cirmos 5. 80-90 cm-es világos sárga-világos barna 6. 80-90 cm-es barna 7. 80-90 cm-es ciklámen 8. 80-90 cm-es bordó - 2024-ben lesz elérhető 9. 80-90 cm-es halványlila-fehér fodros 10. 80-90 cm-es világos lila 11. 80-90 cm-es lila 12. 60-70 cm-es kék 13. 80-90 cm-es cirmos lila Őstermelőségem nyugta - és számlaképes! Nagyobb tétel esetén is érdeklődhet!

1450 Ft / csomag
725 Ft/db

Nőszirom 2 db- teli SÁRGA (írisz, szeder)

2 db RIZÓMA  !!!! 2 éves növény rizómája!! Ezúttal a teli sárga színű, nagyfejű, gyönyörűszép növényt kínálom.A növény ebben az évben már VIRÁGZIK. Nem kell éveket várni a szép színre. A rizóma jól fejlett, szép állapotú. Akár már most februárban is ültethető, a reggeli pár fok erre kiválóan alkalmas. A talajmenti fagyok sem rengetik meg, pedig a sekély ültetés híve. (kb. 20-30 cm mélység elég). Ez a fajta 80-90 cm, gyönyörő kardszerű száron nagy virág bontakozik majd. 1450 Ft/ 2 db.

1450 Ft / csomag
725 Ft/db