Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Hétvölgyi

Családi gazdaság vagyunk Érsekhalmán. Cseresznye, dió és csemegeszőlő termelésével foglalkozunk. A szőlő és a dió vegyszermentes, a cseresznyében pedig igyekszünk minimalizálni a kémiai növényvédelmet.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Germersdorfi cseresznye 10 kg/láda

Germersdorfi cseresznye frissen a termelőtől, Érsekhalmáról.  Minimális permetezést kapott csak, épp annyit, hogy ne legyen kukacos. Szerencsére idén az időjárás kegyes volt velünk, nem fagyott el, és permetezni sem kellett sokat, ezért ez most egy jó alkalom, hogy akár több évre előre is eltegyük a cseresznye befőttet! (Okulva abból, hogy 5 évből 3-ban elfagy, főleg...) Szép egészséges, nem kukacos, nem rohad, és szárával együtt szedjük, ezért hűvös helyen 3 napig gond nélkül eláll! Családi gazdaságból, természetközeli művelésmódban termeszve. Egészségünkre! M10-es rekeszben szállítjuk. Csere ládát kérjük, hogy hozzanak, vagy saját edényt, amibe átönthetjük a cseresznyét. Köszönjük!

13000 Ft / db
1300 Ft/kg

Germersdorfi cseresznye 5 kg/láda

Germersdorfi cseresznye frissen a termelőtől, Érsekhalmáról.  Minimális permetezést kapott csak, épp annyit, hogy ne legyen kukacos. Szerencsére idén az időjárás kegyes volt velünk, nem fagyott el, és permetezni sem kellett sokat, ezért ez most egy jó alkalom, hogy akár több évre előre is eltegyük a cseresznye befőttet! (Okulva abból, hogy 5 évből 3-ban elfagy, főleg...) Szép egészséges, nem kukacos, nem rohad, és szárával együtt szedjük, ezért hűvös helyen 3 napig gond nélkül eláll! Családi gazdaságból, természetközeli művelésmódban termeszve. Egészségünkre! Kisebb fa ládákban szállítjuk.

6500 Ft / láda
1300 Ft/kg