Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Erzsi környezettudatos termékei

Erzsi környezettudatos termékei

Köszönöm,hogy benéztél hozzám és az is , köszönöm, hogy vigyázol a környezetedre. Erzsi vagyok, nyugdijas, Somogyban  élek és környezettudatos termékeket varrok , szivvel-lélekkel.,Tüll bevásárló zacskókat varrok pamutvászonnal kombinálva, a nylon zacskó kiváltására, illetve frissentartó kenyeres és uzsonnás zsákot.  Smink lemosót, ujraszalvétát, tányér és poháralátétet stb...Itt Te választhatod ki, hogy milyet szeretnél. Több mint 30 féle pamutvászon anyagom van és hozzá 6 színű tüllöm. Te döntheted el, hogy milyen színű tüllhöz, milyen anyagot szeretnél. A frissen tartó kenyeres és uzsonnás belseje egy speciális PUl anyag , amitől friss marad a pékáru. A PUL 100 % öko, légáteresztó és 40 fokon mosható

Ha konkrét kérésed lenne, fordulj a Somogyi kosárhoz, hogy velem egyeztessen,  hogy igényeidre szabva teljesithessük kérésed. Köszönöm.

 Az  évben  sok új anyaggal és nagy árukészlettel várok mindenkit!                                               

 Jó nézelődést, vásárlást kívánok!     

 Erzsi

                                                                                                                                                  

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Arctisztitó kendő zsákban.

 Mosható arctisztitó kendő, 10 darab ,hozzáilló zsákban. Mérete 8 x 8. Anyaga  pamutvászon, flanel, a 2 réteg között pul. .  Más mintával is eltudom késziteni. Ha csak flanellel szeretnéd és pullal, az is megoldható.

3600 Ft / csomag
3600 Ft/csomag

Asztali szélezett futó

Feldobnád az ünnepi asztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Asztali szélezett futó a képen bemutatott pamutvászon anyagokból készül, hozzá illő szegéllyel. Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható, vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.  mérete :43 x 72, és 78 x 40  és 45 x 80 méret  

4300 Ft / db
4300 Ft/

Asztalközép 6 szalvétával

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Egy fehér terítőhöz egy szép egyedi asztalközéppel, 6 szalvétával garantált a siker! Rombusz alakban ,szinte minden méretű asztalhoz jó. Mérete : 80 x 80 as. szalvéta 22x22 -es Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható,vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag

bevásárló szatyor nagyméretü erős

  Nagy méretü pamutvászon bevásárló szatyor  , dupla rétegü.  Belül fehér  lepedővászonnal bélelve!  Füle garantáltan nem fog leszakadni, ( 3.30 cm sávolyheveder fut körbe rajt, 1.65 oldalanként)  Egyik oldala zsebes. Mérete 41 x 48  A füle vállra is akasztható, ha ugy szeretnéd hordani. Mosás 40 fokon. . Ha szeretnéd más mintával is készithetem.    

5000 Ft / db
5000 Ft/db

bevásárló tüll garnitúra

Bevásárló tüll garnitura, kemény merev, jól tartó tüll, pamutvászonnal. mérete 41 x 33 1 db, 34 x 24 2 db Az pamutanyag nem a tüll felső széléig van varrva, egészen az aljáig, A 2 anyag együtt van varrva, így stabilabb , tartósabb. 4 mm szövött zsinórral és végzáróval ellátva. A választék folyamatosan változik, érdemes figyelni!  

4400 Ft / csomag
4400 Ft/csomag

fali pelenka és kelléktároló

 ÚJ TERMÉKEM elérhető! Megszületett a várva-várt baba, s az örömmel kicsit fejreállt a világ?  Rendszerezz amit lehet. Új termékemmel a fali pelenka és kelléktárlóval, ebben szeretnék segiteni.  Nem csak rendezettséget visz az életedbe, de a mama derekát is kiméli. Mérete 60 x 50- es. Anyaga 40 fokon mosható pamutvászon. A két réteg közé vetex van vasalva a jó tartásért.  Zsebek magassága 16 cm. A zseb szélesség : alsó sor 9-26-9. A 26 cm be elfér 6- 8 db pelenka, ami bőven futja a napi mennyiséget.  A középső sor szintén 9-26-9. A középső zseb középen nyitott, igy a nedves torlőkendőnek van hely benne, ami mőgé még pár pelenkát betehetsz. .  A felsősor szélessége 14.5-14.5-14.5. A  felső sorban és a 4 db 9 cm zsebbe tárolhatsz hintőport, kenőcsöket, vagy amit Te szeretnél. Babalátogatóban ajándéknak is kitünő. Igy  nem futsz bele , hogy egy 30.-ik rugdalozót viszed.  Biztosan egyedi és ebből nem lesz több.  Kisfiús és kislányos változatban is elérhető.  Később használhatja játéktárolónak is.  Ha megtetszett kérlek ne kedden rendeld meg, előbb. Szeretnék pár napot, hogy nyugodtan elkészithessem. köszönöm.

7000 Ft / db
7000 Ft/db

Frissentartó nagy kenyeres

  Frissen tartó kenyeres zsák. mérete 40 x 32 . 1kg kenyér és 5 db. zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele pul amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Kisesebb méret is elérhető keresd a frissentartó uzsonnás termékeknél. 40 fokon mosható. 

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Frissentartó uzsonnás

Frissentartó uzsonnás zsák. mérete30 x 22 . 5 db zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és 40 fokon mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Gyereknek tízórait csomagolni kiváló.  Nagyobb méret is elérhető keresd a frissentartó kenyeres terméket. A pamutvászont szintén Te választhatod ki, hogy milyen legyen. A többi képen látható mintával is elérhető.Több mint 20 féle anyag közül választhatsz.

2500 Ft / db
2500 Ft/db

karácsonyi textilek

 Ezen a cimszó alá gyüjtöttem a karácsonnyal kapcsolatos termékeimet. Adventi koszoruimat külön menüpontba találod. Azok a kedves Vevők között,  akik innemtöl  karácsonyig bármilyen termékemet megvásárolják 3000 ft .- értékben  az utolsó átadási napon 1 nagy kenyerest és 1 kisuzsonást sorsolok ki.

6000 Ft / db
6000 Ft/db

Kütyü tartó

 Kütyü tartó .  3 rétegü.  pamütvászon, közé fliz vasalva, hogy erősebb tartása legyen , a hátoldala pedig lepedővászon.  9 vagy 12  zsebje van. Tehetsz bele távirányitót, telefont , töltökábelt, szemüveget, és minden olyat amivel telepakolnád az asztalt.  A farúd könyedén eltávolithatő és ujra összeszerelhető, igy a mosása is megoldott.  Más méretbe és szinkombinációban is elkészitem.,  ilyen igény esetén jelezd a kosárba és ők továbbitják nekem.

6500 Ft / db
6500 Ft/db

Mindkét oldalon használható terítő, 6 szalvétával

2:1- ben. Mindkét oldalán használható terítő , 6 db textilszalvétával. Mérete 160 x 115 szalvéták mérete 22 x 22  ára 11500 és 140 x100 -as 6 db szalvétával ára 8000 Anyaga : pamutvászon. Mosás 40 fokon, vasalást jól bírja. Hogy sokáig örömöd legyen benne mosáskor kérlek használj színfogó kendőt a vízben, akár kézzel, akár géppel mosod. erre találták ki. Egyes egyszinü textilanyagok foghatnak. Ha betartod sokáig gond nélkül használhatod.   

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag