Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink H&H édesburgonya

H&H édesburgonya

"AZ VAGY AMIT MEGESZEL" ! Az elfogyasztott étel az ember mentális, testi és lelki egészségére is kihat, A kereskedelemben, és a nagy multi cégek polcain megtalálható zöldségek nagy mértékben vegyszerezve vannak. Én és feleségem elhatároztuk , hogy nem akarjuk a családunkat mérgekkel etetni, ezért ennek apropójából kezdtünk el 2011-ben saját magunk és családunk ellátására zöldségeket termeszteni a Buzsák községen lévő házunkhoz tartozó földterületen. Az elmúlt években a lehetőségekhez mérten bővítettük és jelenleg is bővítjük folyamatosan kis családi vállalkozásunkat, amit főállásunk mellett őstermelőként végzünk. Értékesítésre főként édesburgonyát és többféle zöldséget termesztünk szezonális jelleggel, valamint terveink között szerepel és megvalósítás alatt van a gyümölcstermesztés is. Rendkívül fontos számunkra a környezettudatos és vegyszermentes növények előállítása, ezért az általunk termesztett növényeknél semmilyen műtrágyát, vegyszert nem alkalmazunk.A termesztés során kizárólagosan szerves trágya, illetve komposzt kerül felhasználásra a talaj tápanyag tartalmának pótlására, fenntartására. A termesztéssel kapcsolatos munkák elvégzése is nagyobb részben kézi erővel történik. Hivatásnak érezzük azt, hogy olyan egészséges terméket adjunk el másoknak, amely megőrzi egészségünket és amit nyugodt szívvel fogyasztunk mi magunk is. Édesburgonyánk fogyasztását kiemelten ajánljuk, cukorbetegek, illetve kisgyermekek és anyukák számára, kiemelkedő beltartalmi értékei és vegyszermentessége miatt.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Édesburgonya fehér húsú, 1 kg

Fehér húsú édesburgonya.   Magas C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán. Alacsony a zsír- és a koleszterintartalma és a neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják. Kiemelt beltartalmi értékei miatt ideális tápanyagot jelent fogyókúrázóknak, diétázóknak, sportolóknak, kisbabáknak. Kitűnő rost forrás. Íze leginkább a hagyományos burgonya ízéhez  hasonlítható. VEGYSZERMENTES.

700 Ft600 Ft / kg
600 Ft/kg

Édesburgonya sárga húsú, 1 kg

Édesburgonya: Magas C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán. Alacsony a zsír- és a koleszterintartalma és a neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják. Kiemelt beltartalmi értékei miatt ideális tápanyagot jelent fogyókúrázóknak, diétázóknak, sportolóknak, kisbabáknak. Kitűnő rost forrás. Íze leginkább a sütőtökhöz hasonlítható. VEGYSZERMENTES.

600 Ft / kg
600 Ft/kg

Fehér bébi édesburgonya 2kg

Körülbelül sárgarépa átmérőjű  édesburgonya.

500 Ft / csomag
250 Ft/csomag

Sárga bébi édesburgonya 2 kg

 Ajánlott sütőben héjastul elkészíteni, majd sütést követően a héj egyben lehúzható, vagy akár héjastól (steak krumpliként)  is fogyasztható.  

500 Ft / csomag
250 Ft/kg