Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Pöttyös Kert-Nagy Renáta

Pöttyös Kert-Nagy Renáta

Kedves Vásárlóim! 2024.05.10- re nem tudom megoldani a beszállítást! Utána héten,05.17-én már leszek! Köszönöm

Zöldség, és fűszernövény termesztéssel, illetve ezen növényekből készített termékek előállításával foglalkozom 2017 óta Hetesen. Kertésztechnikusként végeztem Balatonbogláron, 2000-ben de sajnos az iskola elvégzése után még nem voltam érett a gazdaság elindítására, ezért most igyekszem apró lépéseben haladni és bővülni. Kicsi, egyedülálló gazdaságomban minden növény jól megfér egymás mellett. Fő növényeim: a padlizsán,cékla,rebarbara,tök,torma és a fűszernövények illetve a belőlük készített feldolgozott termékek, hogy télen is kerülhessen az asztalra valami a  Pöttyös Kert háza tájáról!  Igyekszem a természetes körülményeket, meghagyni, no till technológiával,talajtakarásos műveléssel segítem a talaj természetes egyensúlyát fenntartani. Nincsenek egyenes sorok, nem minta kert az enyém, de garantáltan szeretetben növekszik minden és mindenki az általam művelt területeken!

Szeretettel: Nagy Renáta a Pöttyös kert megálmodója

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint
A termelő jelenleg szünetelteti a rendelést, nézzen vissza később.

Szárított Rozmaring-10 g

Egy kis üveg (10g) csoda! A régi időkben, magyar királyné vízének hívták a belőle készült rozmaringszeszt. Manapság, mártások, pácok ízesítésére használjuk. Nagyon aromás fűszer ezért ezt is csak óvatosan szabad adagolni. Fürdővízbe áztatva illatosít és frissit. De erre ajánlom az élénkítő fürdőzsákokat. 

1150 Ft / db
1150 Ft/db

Tárkony

A tárkonyos raguleves, és krumplifőzelék elengedhetetlen kelléke a tárkony! Cserépben a készlet erejéig, csokrosan tavasztól őszíg kapható, szárítva pedig várhatóan egész évben kapható! :-)  Bővebb info a növényről: https://www.natursziget.com/egeszseg/20101024-mire-jo-a-tarkony

300 Ft / csomó
300 Ft/csomó

Zöld paradicsom csatni-250 ml

Édesen savanyú, különleges ízvilágú zöld paradicsomból készült csatni, almával, lila hagymával, fűszerekkel. Natúr hús, virsli de leginkább sajtok és chips mellé mártogatósnak nagyszerű társ. 

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Zsálya

A zsálya levelének forrázata, torokgyulladás és szájbetegségek gyógyításában nagy segítség lehet! Nálam a téli időszakban mindig kerül egy csipet zsálya is a  tea keverékemhez! Egyébként a nehéz zsíros ételekhez használom, de mindig vegyesen a többi fűszerrrel keverve mert nekem önmagában nagyon erős, ezért is jött létre a zsályás fűszersó! ;-)  Maga a növény tökéletes dísze lehet a kertnek, természetesen ő is napos meleg helyen érzi magát a legjobban mint általában az összes fűszernövény!       

300 Ft / csomó
300 Ft/csomó