Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Nóri spárgája

Nóri spárgája

Somogyi Nóra kertészmérnök vagyok, 1999 óta foglalkozom spárgatermesztéssel. 8 ha-on termesztek zöldspárgát. Korábban elsősorban exportra termeltünk, ma már itthoni éttermeknek, nagy konyháknak, háziasszonyoknak, de a zömét sajnos még egy közeli felvásárlónak szállítom. Minél több család asztalára szeretném eljuttatni ezt az egészséges, kedvező beltartalmi értékekkel rendelkező szezonális zöldségfélét.

Érdekes cikekket olvashatsz a spárgáról és rólunk:
https://www.gastrotherapy.hu/erdekessegek-a-spargarol-es-egy-magyar-spargatermeszto-eleterol/
Spárga a zöldségek királya - mindmegette.hu

Receptötleteket is találsz ha ellátogatsz a Facebook oldalamra Nori spárgája , de pár cikket a linkre kattintva is elolvashatsz:
Tavasz spárgás pite - https://www.gastrotherapy.hu/ blogjában

Spárga-kalandok - Dragomán György tollából


 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Zöldspárga (Leves) 10-12 mm közötti

A spárga rendkívül egészséges, és most van a szezonja. Kiemelkedő rostforrás, jelentős az ásványianyag-, valamint vitamintartalma: Rendkívül gazdag káliumforrás, és számottevő a foszfor, kalcium, magnézium és vas benne. A-, B1-, B2-, B6-, B9- (folsav), C- és E-vitamint tartalmaz. Igazi zöldségínyencség. Sajátos ízvilága semmivel nem téveszthető össze. Csengődi 8 hektáros ültetvényünkről frissen szedve kerül az asztalodra. Levesnek, krémlevesnek kiválóan alkalmas kategóriájú, ami azt jelenti, hogy 10-12 mm átmérőjű 1-1 spárgaszál.

1800 Ft / kg
1800 Ft/kg

Zöldspárga (Solo1) 16mm-nél nagyobb

A spárga rendkívül egészséges, és most van a szezonja. Kiemelkedő rostforrás, jelentős az ásványianyag-, valamint vitamintartalma: Rendkívül gazdag káliumforrás, és számottevő a foszfor, kalcium, magnézium és vas benne. A-, B1-, B2-, B6-, B9- (folsav), C- és E-vitamint tartalmaz. Igazi zöldségínyencség. Sajátos ízvilága semmivel nem téveszthető össze. Csengődi 8 hektáros ültetvényünkről frissen szedve kerül az asztalodra. Solo 1-es kategóriájú, ami azt jelenti, hogy 16-22 mm átmérőjű 1-1 spárgaszál.

3800 Ft / kg
3800 Ft/kg

Zöldspárga (Solo2) 12-16 mm közötti

A spárga rendkívül egészséges, és most van a szezonja. Kiemelkedő rostforrás, jelentős az ásványianyag-, valamint vitamintartalma: Rendkívül gazdag káliumforrás, és számottevő a foszfor, kalcium, magnézium és vas benne. A-, B1-, B2-, B6-, B9- (folsav), C- és E-vitamint tartalmaz. Igazi zöldségínyencség. Sajátos ízvilága semmivel nem téveszthető össze. Csengődi 8 hektáros ültetvényünkről frissen szedve kerül az asztalodra. Solo 2-es kategóriájú, ami azt jelenti, hogy 12-16 mm átmérőjű 1-1 spárgaszál.

3200 Ft / kg
3200 Ft/kg