Vegyszermentesen termelt almából készült, saját erjesztésű almaecet. Sok forrás szerint az almaecet segítheti az emésztést és számos jótékony hatása ismert, amivel a szervezet optimális működését támogatja - de soha ne fogyaszd higítás nélkül!
Lilahagymából balzsamecettel és fűszerekkel készült finomság, ami az édes, savanykás és pikáns ízek harmonikus találkozása miatt rendkívül sokrétűen felhasználható. Remekül passzol sültekhez, grillezett ételekhez köretként, de jól megfér a sajttálak mellett, és szendvicsekbe rejtve, vagy egyszerűen kenyérre kenve is nagyszerű csemege. Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
A szeder igazi szupergyümölcs, tele értékes tápanyagokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal. Adalékanyagok nélkül készült, egy korty egészség!
A kissé savanykás, ám annál egészségesebb bogyósgyümölcs, a ribizli vitaminokban gazdag, magas rosttartalma segíti az emésztést, számos jótékony hatását élvezhetjük. Kevés cukorral és dzsemfixszel készült.
A piros ribizliből hagyományosan készült szörp kellemesen savanykás ízével és a hozzáadott cukorral ízletes frissítő lehet télen-nyáron. 7 dl-es kiszerelésben kapható.
Csak az alma friss, natúr aromája, és egy pici citrom az elszíneződés ellen, de más nem - cukor és tartósítószer nélkül, hőkezeléssel került az üvegbe, így a kamrapolcon sokáig eláll. Csak bontsd fel, ha egy tökéletes adagra van szükséged egy finom almás pitéhez, réteshez, muffinokhoz vagy kevert süteményekhez, de a reggeli zabpehelyhez vagy joghurthoz is kellemes, vitaminokban gazdag társ. Mi ezért szeretjük, mert így biztosabban eláll, és kedved, ízlésed szerint édesítheted, fűszerezheted, ahogy csak szeretnéd. Nem utolsósorban remek választás, ha az idővel spórolnál, de az ízminőség és az egészséges táplálkozás fontos számodra. Az alma vegyszermentesen, a kertünkben termett.
A sült paradicsom egy fűszerekkel ízesített, zamatos szósz, ami sokoldalúan használható a konyhában: kenyérre kenve, tésztaételekhez, pizzaalapként, húsokhoz, köretekhez - és bármihez, amihez egy édeskés, fokhagymás-bazsalikomos ízvilágú paradicsomszósz passzol...
Ha az immunrendszeredet erősítenéd, a C-vitaminban és antioxidánsokban különösen gazdag csipkebogyó a segítségedre lehet - és még finom is! A csipkebogyó tea készítéséhez jó tudni, hogy langyos vízben áztatva őrzi meg magas vitamintartalmát. Áztatás előtt a termést érdemes összetörni, hogy a tápanyagok könnyebben ki tudjanak oldódni belőle.
A szárított paradicsom olívaolajban eltéve egy igazi mediterrán kincs, ami selymes textúrát kap a fokhagymával és friss bazsalikommal ízesített, fűszeres olajtól.