Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Zöldebbélet

Zöldebbélet

A természet és a gyógynövények szeretete gyermekkorom óta meghatározza az életemet. Gyermekeim születése után különösen fontos szerepet kapott, hogy a családunk élete és háztartásunk vezetése környezetbarát módon valósuljon meg.

Zöldebbélet néven 2022 óta elérhetőek mások számára is az általunk használt, kipróbált termékek. Szeretném minél több mindenkinek megmutatni, hogy a környezettudatos élet kényelmesen is megvalósítható.

Termékpalettámban megtalálhatóak a környezetbarát háztartás területein használható mosószerek, mosogatószerek, takarításhoz szükséges termékek, valamint fogápolási eszközök.

A textil termékeket, melyek az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására alkalmasak, magam készítem.

Gyógynövényes termékeim a hangulatunk javítását, megnyugvásunkat, egészségünk megőrzését, vagy visszaszerzését segíthetik elő.

2022 december óta saját készítésű, növényi viaszokból előállított gyertyák, illatviaszok is megtalálhatók a kínálatban.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Aromaterápiás gyertyák

100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   ÁLOMHOZÓ - geránium, édesnarancs, levendula, citromfű CSENDES ELME - borsmenta, levendula, édesnarancs BELSŐ NYUGALOM - kubeba, levendula, citromfű   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy az illatos termékek előállításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy tiszta alapanyagból, természetes illó- és illatolajjal készített gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak káros anyagoktól mentes, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj  Méret: 110 ml Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4400 Ft / db
4400 Ft/db

Bambusz fogkefe felnőtt

Bambusz felnőtt fogkefe közepes sörtével (Hydrophil)   Bambusz nyél, kőolajmentes, ricinusolajból előállított, BPA-mentes közepes sörtékkel. Műanyagmentes, újrahasznosított papírból készült kartondobozba csomagolva. A műanyag fogkefe környezetbarát változata. A nyél komposztálható. Csak törd le a fejét, a nyelet nyugodtan dobd a komposztálóba! A fogkefe cseréje 3 havonta ajánlott.   Gyártó: Hydrophil Származási hely: Kína   Miért a Hydrophil termékeit válaszd? A Hydrophil cég vízsemleges termékeket gyárt, ami azt jelenti, hogy a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek olyan természetes alapanyagokból, amelyek nem igényelnek öntözést. Ilyen például ezen fogkefék alapanyaga, a bambusz is. A termékek mintázása során használt festékek pedig kémiai adalékanyagoktól mentesek, ezáltal lebomlásuk nem szennyezi a környezetet.

1590 Ft1390 Ft / db
1390 Ft/db

Bambusz fogkefe gyerek

Bambusz gyermek fogkefe puha sörtével (Hydrophil)   Gyermek fogkefe bambusz nyéllel, kőolajmentes, ricinusolajból előállított, BPA-mentes puha sörtékkel. Műanyagmentes, újrahasznosított papír kartondobozba csomagolva. A műanyag fogkefe környezetbarát változata. A fogkefe nyele komposztálható. Csak törd le a fejét, a nyelet nyugodtan dobd a komposztálóba! A fogkefe cseréje 3 havonta ajánlott.   Gyártó: Hydrophil Származási hely: Kína   Miért a Hydrophil termékeit válaszd? A Hydrophil cég vízsemleges termékeket gyárt, ami azt jelenti, hogy a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek olyan természetes alapanyagokból, amelyek nem igényelnek öntözést. Ilyen például ezen fogkefék alapanyaga, a bambusz is. A termékek mintázása során használt festékek pedig kémiai adalékanyagoktól mentesek, ezáltal lebomlásuk nem szennyezi a környezetet.

1590 Ft1390 Ft / db
1390 Ft/db

Csomag ajánlatok

Ezekben az előre összeállított csomagokban megtalálható minden szükséges eszköz a környezetbarát takarításhoz, mosáshoz és mosogatáshoz. Nem szükséges külön összeválogatni a termékeket, és kedvezőbb áron elérhetőek csomagban, mint egyenként vásárolva. Ez pénz és idő megtakarítást jelent! A csomagajánlatok tartalma: TAKARÍTÁS CSOMAG: 1 doboz mosólapka - általános felülettisztításra használható mosó- és takarítószer 1 csomag citromsav - vízkő eltávolítására, felülettisztításra  1 db SensEco felmosószer (Trópusi csomag Trópusi illatú felmosószerrel, Eukaliptusz csomag Eukaliptusz illatú felmosószerrel) 1 kg szódabikarbóna - fehérít, szagtalanít, zsírtalanít. Kíváló sütő tisztításra, fuga fehérítésre. 1db luffa szivacs - a luffatök termésének belső szivacsos része. Ha elhasználódott, komposztálható.  1 db mosogatókefe, cserélhető fejű  - kíváló eszköz fürdőkád, zuhanyzó és nehezen elérhető helyek takarítására.   MOSÁS NAGY CSOMAG: 1 db mosólapka - egy könnyen használható, hatékony mosószer 1 kg mosószóda - javítja a mosás hatékonyságát, jót tesz a mosógépnek is 1 kg fehérítő - fehér ruhák és makacs foltok mosásának elengedhetetlen kelléke 1 db mosódiós mosószappan - makacs foltok előkezeléséhez 1 mosóparfüm (Virágos kert csomag virágos kert illatú mosóparfümmel, Lágy szellő csomag lágy szellő illatú mosóparfümmel) - illatosít és puhítja a ruhákat MOSÁS KIS CSOMAG: 1 db mosólapka - egy könnyen használható, hatékony mosószer 1 kg mosószóda - javítja a mosás hatékonyságát, jót tesz a mosógépnek is 0,5 kg fehérítő - fehér ruhák és makacs foltok mosásának elengedhetetlen kelléke 1 mosóparfüm (Virágos kert csomag virágos kert illatú mosóparfümmel, Lágy szellő csomag lágy szellő illatú mosóparfümmel) - illatosít és puhítja a ruhákat   MOSOGATÁS NAGY CSOMAG: 1 doboz mosogatólapka - mosogatógépben és kézi mosogatáshoz is alkalmas 1 db mosogatószappan - habosítsd fel luffaszivaccsal, mint a tisztálkodáshoz használatos szappant 1 db Marseille szappan - mosogatáshoz, de még tisztálkodásra is használható 1 db luffa szivacs - a luffatök termésének belső szivacsos része. Ha elhasználódott, komposztálható.  1 db fa mosogatókefe (Naiked) - bükkfa nyél, növényi sörték. Komposztálható. 1 db kókusz nagy súroló - makacs foltok eltávolítására 1db fa mosogatókefe, cserélhető fejű - edényekhez, üvegekhez MOSOGATÁS KIS CSOMAG: 1 doboz mosogatólapka - mosogatógépben és kézi mosogatáshoz is alkalmas 1 db mosogatószappan - habosítsd fel luffaszivaccsal, mint a tisztálkodáshoz használatos szappant 1 db luffa szivacs - a luffatök termésének belső szivacsos része. Ha elhasználódott, komposztálható.  1 db fa mosogatókefe (Naiked) - bükkfa nyél, növényi sörték. Komposztálható. 1 db kókusz mini súroló - makacs foltok eltávolítására      

8990 Ft / csomag
8990 Ft/csomag

Fa mosogatókefe

A műanyagból készült mosogatószivacsok tökéletes zero waste alternatívája. Bükkfa nyél és növényi fibrisz sörték. Használat után hagyd megszáradni, ezáltal hosszabb ideig használhatod majd. Ha már teljesen elhasználódott, dobd a komposztálóba, hiszen 100%-ban természetes, lebomló anyagokból készült. Mérete: 8cm*8cm*8cm Gyártó: Naiked Származási hely: Németország   A mellékelt képen látható egy javaslat a mosogató eszközök két használat közötti tárolására.

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Fa mosogatókefe cserélhető fejjel

Fanyelű mosogatókefe, cserélhető fejű, növényi rost (fibrisz) sörtékkel. A cserélhető pótfej is megvásárolható a webáruházban. Szelektálható és 100 %-ban lebomló anyagokból készült. A cserélhető fej és fa nyél - ha már teljesen elhasználódott - komposztálható, a nyélen található fém tartó rész pedig a szelektív hulladékgyűjtőbe dobható. Használat után hagyd megszáradni, ezáltal hosszabb ideig használhatod majd. A fej átmérője 6 cm. Hossza fejjel együtt 24 cm. Gyártó: Zöldbolt Származási hely: Kína   A képen látható egy javaslat a mosogató eszközök két használat közötti tárolására.

1390 Ft / db
1390 Ft/db

Illatviasz 50 gr - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. Fehér - levendula vagy citromfű illat Zöld - fahéj és menta illat   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.​​​​​​​

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz 50 gr válogatás - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra.   Kávé - kék vagy piros szín Narancs - fehér szín Málnás panna cotta - piros szín Szantál - homokszín Sweet home - zöld   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz boxok

Repceviaszból készült illatviaszok rózsás szív és különböző virágok formájában. Használható aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban akár egy tálra téve is ontja illatát. A boxok a következő illatokat tartalmazzák: narancs (narancssárga) málnás panna cotta (rózsaszín) virágoskert (cseresznyevirág, orgona és japán rózsa) - magenta tavaszi virágok (tulipán, bazsarózsa és hársfavirág) - kék A csomag 4, illetve 5 db illatviaszt tartalmaz, különböző forma variációkban. (A box forma összetétele eltérő lehet a képen látottól!)   Nettó tömeg: 4 db-os: min. 65 gr / 5 db-os: min. 75 gr Összetevők: repceviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Illatviasz boxok gyertyával

Repceviaszból készült illatviaszok rózsás szív és különböző virágok formájában, egy mesés virágillatú gyertyával párosítva. Az illatviaszok használhatóak aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban akár egy tálra téve is ontja illatát. A boxok a következő illatokat tartalmazzák: Illatviaszok: narancs (narancssárga) málnás panna cotta (rózsaszín) virágoskert (cseresznyevirág, orgona és japán rózsa) - magenta tavaszi virágok (tulipán, bazsarózsa és hársfavirág) - kék Gyertya: Virágoskert vagy Tavaszi virágok A csomag 3, illetve 4 db illatviaszt tartalmaz, különböző forma variációkban egy 120 ml-es gyertyával a választott illatban. (A box illatviasz forma összetétele eltérő lehet a képen látottól!)   Nettó tömeg: 3 db-os: min. 45 gr / 4 db-os: min. 65 gr / 5 db-os: min. 75 gr + 120 ml gyertya Összetevők: illatviasz: repceviasz, illatolaj gyertya: szójaviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

6600 Ft / db
6600 Ft/db

Illatviasz csomag 30 gr

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. A csomag 3 db illatviaszt tartalmaz.   Nettó tömeg:  min. 30 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illó- vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült,  kézműves termék.

1290 Ft / db
1290 Ft/db

Illatviasz csomag 50 gr

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. A csomag 5 db illatviaszt tartalmaz.   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illó- és illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.  

1690 Ft / db
1690 Ft/db