Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Feldolgozott élelmiszer

-LÁNDZSÁS ÚTIFÜVES- SZIRUP

LÁNDZSÁS ÚTIFÜVES SZIRUP - alkoholmentes - gazdaságos kiszerelés Az útifüvön kívül további gyógynövényeket tartalmaz a panaszok szélesebb körű javítása érdekében. Összetétel: víz, méz, karamell, lándzsás útifű, kakukkfű, zsálya, menta, aszkorbinsav. Ajánlás: napi 3*1 evőkanál felnőtteknek, 3*1 teáskanál gyermekeknek. Javasolt légúti problémák esetén kiegészítőként, garatot, tüdőt érintő panaszoknál, dohányzásnál. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 200 ml. Helyettesítő termék: FITO-MIX Lándzsás útifüves szirup 250 ml -családi kiszerelés TIPP és STORY: Ismerős az a helyzet, hogy ha előkerül egy kanalas orvosság, a drága gyermekünk mindent kitalál, csak hogy ne kelljen bevenni? Nálunk jól bevált módszer egy kis csésze mézes, meleg gyógyfüves teaként elfogyasztani az útifüves szirupot, kicsiknek és nagyoknak. :-) Az ízét tekintve szintén szempont volt a fejlesztésnél, hogy gyerekbarát legyen. Ezt végül sikerült elérni a családunkban és a vásárlóknál is. Megtörtént, hogy egy kedves fonyódon nyaraló vásárló eljött hozzám télen, az üvegen lévő cím alapján, hogy adjak neki sok útifüves szirupot, mert csak azt hajlandó meginni a kisfia. :-) A gyógynövények fogyasztása "szelíd gyógymód", az általam összeállított keverék nem tartalmaz illóolajat, az ajánlott mennyiség biztonságosan növelhető a kétszeresére, ha szükségesnek érezzük.   H. Horváth Judit - természetgyógyász fitoterapeuta

2160 Ft / db
10.8 Ft/ml

100% birsből natur lé, Cukormentes, 500ml

Vegyszermentes birsalmából préseléssel készült lé. Szörphöz hasonlóan higítható, intenzív ízű, hozzáadott cukortól mentes.

1390 Ft / db
2.78 Ft/ml

Áfonyás joghurt

Áfonya dzsemmel ízesített joghurt.

1000 Ft / üveg
2857.14 Ft/kg

Akácméz

3000 Ft / üveg
3000 Ft/kg

Akácméz 0,5 kg

Hazánk legjelentősebben mennyiségben termelt méze.Csaknem a színtelentől az enyhén sárgáig terjed a színárnyalata Jelentős gyümölcscukor-tartalma miatt sokáig folyékony marad Jó fertőtlenítő, köhögés ellen ajánlott. Csere üveget várunk vissza!  Köszönjük! :)

2100 Ft / db
2100 Ft/db

Akácméz 0,5kg

Lassan kristályosodó méz, így sokáig élvezhetjük folyékony állapotában. Enyhe antibakteriális hatással rendelkezik, fertőtlenítő és méregtelenítő.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/kg

Akácméz 1 kg

Hazánk legjelentősebb mennyiségben termelt méze. Csaknem a színtelentől az enyhén sárgáig terjed a színárnyalata. Jelentős gyümölcscukor-tartalma miatt sokáig folyékony marad. Jó fertőtlenítő. Köhögés ellen ajánlott.Csere üveget várunk vissza!:) Köszönjük.

3600 Ft / kg
3600 Ft/kg

Akácméz 1kg

Lassan kristályosodó méz, így sokáig élvezhetjük folyékony állapotában. Enyhe antibakteriális hatással rendelkezik, fertőtlenítő és méregtelenítő.

3300 Ft / üveg
3300 Ft/kg

Akácvirág álom /szörp/

Kóstolta már az akácvirágot, beleszippantott a virágjába? Ugyan az az íz jön vissza a szörpben is :) Minden évszakban kitűnő frissítő. Ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma 0,75 l. Összetevők: víz,cukor, akácvirág, citrom, citromsav, nátrium-benzoát. Fogyassza egészséggel!

1790 Ft / üveg
2386.67 Ft/l

alamecet BIRS 200ml

Vegyszermentesen termelt birsalmából készült, saját erjesztésű almaecet. Markánsabb ízvilágú az almánál. Ajánlom mindenféle salátához, ízesítéshez. Továbbá számtalan jótékony gyógyhatása mellett, pl  az emésztőrendszer,  bélflóra egyensúlyban tartásának segítésére. Ehhez célszerű ízlés szerint vízzel híigítva éhgyomorra inni.

830 Ft / db
4.15 Ft/ml

Alma- Kajszi (65:35) 100%-os natúrlé

Natúr almalé és kajszi velő egyszerű keveréke, 65:25 rányban. Hozzáadott egyéb anyagot nem tartalmaz. Pasztőrözéssel tartósítva.

4100 Ft / zacskó
1366.67 Ft/l

Alma- Vilmoskörte (65:35) 100%-os natúrlé

Idared almalé és Vilmoskörte velő egyszerű keveréke. Édes.

4100 Ft / zacskó
820 Ft/l