Vegyszermentes lila bazsalikomból készített szörp. A bazsalikom illata, aromája különleges, kellemesen üdítő.
Birsalmából készült lé, mely átmenet az ivólé és a szörp közöt. Kb 3-4 szeresére higítható, cukor tartalmú, tartósítószer mentes, hőkezelt, magas pektin tartalmú és ásványanyagban gazdag.
A bodzavirág szörp első termékeink egyike. Saját területen lévő, vegyszermentes bodzavirágokból készül. A kellemes bodzavirágra jellemző ízt a megfelelő időben történő szedés garantálja. Bármikor kellemes szomjoltó. Ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma 0,75 l. Összetevők: víz,cukor, bodzavirág, citrom, citromsav, nátrium-benzoát
Bodzavirág kivonata aszkorbinsavval és cukorral. Ízlés szerint 5-7 szeresére higítható. Melegen is kíváló téli ital. Hozzáadott gyömbérrel jól harmonizál. Tartósítószert nem tartalmaz.
Braeburn almából készült. A fajtára jellemzően aromás, félédes, szüretlen lé. Pasztőrözéssel tartósítva.
Céklalé és almalé egyszerű keveréke. A cékla koptatás (meghámozva) után kerül préselésre. A lé édeskés.
Cékla - Alma zöldség-gyümölcs lé 50-50% Szüretlen, pasztőrizált Bag-in-box zacskóba csomagolva
CITROMFŰ-MENTA SZÖRP Összetétel: víz, cukor, citromfű, menta, citromsav. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szörp meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítőként fogyasztható. Javasolt nyugtalanság, emésztési panaszok esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 500 ml
A termék saját termelésű, vegyes, fehér szőlőből készül. A must préselés után azonnal üvegekbe kerül, így 1 év múlva fogyasztva is a friss must ízét érezzük fogyasztás közben. Az üveg tartalma: 0,3l Felbontás után hűtve tárolandó.
Saját termelésű, vegyes, fehér szőlő mustjából készült termék. Kitűnő alapanyag öntetként desszertekhez, illetve fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma: 0,7 l. Összetevők: vegyes fehér must, cukor, citromsav, nátrium-benzoát
Késői szüretelésű fekete berkenye bogyóból készült. Édeskés, fanyar ízű szuperélelmiszer.