Angolszalonna darabolt ~ 50 dkg kb Hagyományos eljárással készített füstölt sertés angolszalonna. Bőrös sertéskaraj, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! Ez tuti választás akár vendégváráshoz, hidegtálakhoz, főzéshez. Vékonyan szelve, csak magában a legtutibb! Egy egész angolszalonna kb 2 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéskaraj, hagyományos só. Az angolszalonna pontos súlya mérést igényel, kb.: 50 dkg/ db! Pontos mérés után számlázzuk!
Előhűtött és csomagolt fiatal jérce (min. 82 napos). Kiváló húsformákkal és konzisztenciával. Bio feltétel rendszer szerint (bio minősítési eljárás folyamatban van) nevelve. Nálunk az állatok: bio takarmányon nevelkedtek (bio feltételek szerinti legelő és bio tanúsított, árpa-búza-kukorica-borsó alapú takarmány keverék); 100% GMO mentesek; szabad legelőn tartottak (nem istállós tartás, nálunk az állatok a napos kortól eltekintve éjjel-nappal a legelőn vannak); 100% antibiotikum, gyógyszer és vegyszer mentesek; stressz mentes (a vágás a helyszínen, a lehető leggyorsabban és legkíméletesebb módon, előzetes kábítást követően történik); lassú növekedésű, hagyományos háztáji fajtából származnak. Elődarabolás során az egész csirkéről levágjuk a combokat, a szárnyakat és a melle-húsát, majd az egészet egyben csomagoljuk. Így egy csomagban van két egész comb, két szárny és két mellfilé és a levescsomag (aprólék + belsőség). A csomag ár irányár, a végleges ár a termék tömegének függvényében, mérlegelés alapján kerül meghatározásra.
Előhűtött és csomagolt fiatal kakas (min. 82 napos). Kiváló húsformákkal és konzisztenciával. Bio feltétel rendszer szerint (bio minősítési eljárás folyamatban van). Nálunk az állatok: bio takarmányon nevelkedtek (bio feltételek szerinti legelő és bio tanúsított, árpa-búza-kukorica-borsó alapú takarmány keverék); 100% GMO mentesek; szabad legelőn tartottak (nem istállós tartás, nálunk az állatok a napos kortól eltekintve éjjel-nappal a legelőn vannak); 100% antibiotikum, gyógyszer és vegyszer mentesek; stressz mentesen vannak tartva életük végéig (a vágás a helyszínen, a lehető leggyorsabban és legkíméletesebb módon, előzetes kábítást követően történik); lassú növekedésű, hagyományos háztáji fajtából származnak. Elődarabolás során az egész csirkéről levágjuk a combokat, a szárnyakat és a melle-húsát, majd az egészet egyben csomagoljuk. Így egy csomagban van két egész comb, két szárny és két mellfilé és a levescsomag (aprólék + belsőség). A csomag ár irányár, a végleges ár a termék tömegének függvényében, mérlegelés alapján kerül meghatározásra.
Előhűtött és csomagolt fiatal jérce (min. 82 napos). Kiváló húsformákkal és konzisztenciával. Bio feltétel rendszer szerint (bio minősítési eljárás folyamatban van). Nálunk az állatok: bio takarmányon nevelkedtek (bio feltételek szerinti legelő és bio tanúsított, árpa-búza-kukorica-borsó alapú takarmány keverék); 100% GMO mentesek; szabad legelőn tartottak (nem istállós tartás, nálunk az állatok a napos kortól eltekintve éjjel-nappal a legelőn vannak); 100% antibiotikum, gyógyszer és vegyszer mentesek; stressz mentesen vannak tartva életük végéig (a vágás a helyszínen, a lehető leggyorsabban és legkíméletesebb módon, előzetes kábítást követően történik); lassú növekedésű, hagyományos háztáji fajtából származnak. A csomag ár irányár, a végleges ár a termék tömegének függvényében, mérlegelés alapján kerül meghatározásra.
Előhűtött és csomagolt fiatal kakas (min. 82 napos). Kiváló húsformákkal és konzisztenciával. Bio feltétel rendszer szerint (bio minősítési eljárás folyamatban van). Nálunk az állatok: bio takarmányon nevelkedtek (bio feltételek szerinti legelő és bio tanúsított, árpa-búza-kukorica-borsó alapú takarmány keverék); 100% GMO mentesek; szabad legelőn tartottak (nem istállós tartás, nálunk az állatok a napos kortól eltekintve éjjel-nappal a legelőn vannak); 100% antibiotikum, gyógyszer és vegyszer mentesek; stressz mentesen vannak tartva életük végéig (a vágás a helyszínen, a lehető leggyorsabban és legkíméletesebb módon, előzetes kábítást követően történik); lassú növekedésű, hagyományos háztáji fajtából származnak. A csomag ár irányár, a végleges ár a termék tömegének függvényében, mérlegelés alapján kerül meghatározásra.
Disznósajt Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertésfő. Összetevők: Sertéshús, szív, börke, nyelv, fejhús fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, majoranna, só. Tárolás 0- 5 C°. A disznósajt pontos súlya mérést igényel, kb.: 30 dkg/db
Füstölt csontos hátsó csülök Hagyományos eljárással készített füstölt sertés csülök. Bőrös sertéscsülök, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! A zsirosabb husok kedvelőinek, tökéletes babgulyásba vagy akár kövesztve is. Egy egész hátsó csülök kb 2 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéscsülök, hagyományos só. A csülök pontos súlya mérést igényel, kb.: 2 kg/ db kb! Pontos mérés után számlázzuk! Csak egész csülköt értékesítünk.
Füstölt kolbász~ csemege Hagyományos recept alapján készített, füstölt természetes bélbe töltött sertés kolbász. Félszáraz jeleggű. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/ 1 pár!
Füstölt kolbász~ csípős Hagyományos recept alapján készített, füstölt természetes bélbe töltött sertés kolbász. Félszáraz jeleggű. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, chili paprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. Közepesen csípősős. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/ 1 pár!
Füstölt májas Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertésmájas. Összetevők: Sertésmáj, sertés zsiradék: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só, mustár, citrom. Tárolás 0- 5 C°. A májas pontos súlya mérést igényel, kb.: 30 dkg/db
Hagyományosan füstölt, és érlelt , természetes bélbe töltve. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek ( só, pirospaprika, fokhagyma, kömény A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/pár
A legjobb minőségű mangalicahúsból, tradicionálisan kézi sózással készülő, érlelt sós szalonna. Összetevők: mangalica szalonna, só, fűszerek (babérlevél, fokhagyma, hagyma)