Sertés zsír Hagyományosn üstben sütött sertés zsír. Tej hozzáadása nélkül. Készült: sertés zsírszalonnából 1 kg-os kiszerelésben kapható.
Rideg tartású skótfelföldi marháink egyik legfinomabb részét nagyjából 1 kilógrammos csomagokban vákum csomagoltan kínáljuk.
Sertés sonka darabolt ~ 50 dkg kb Hagyományos eljárással készített füstölt sertés sonka. Darabolt, bőrös sertéscombból, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! Ez tuti választás akár vendégváráshoz, hidegtálakhoz, főzéshez. Vékonyan szelve, csak magában a legtutibb! Egy egész sonka kb 2-3 kg-os! Összetevői: Bőrös sertsertéscomb, hagyományos só. A sonka pontos súlya mérést igényel, kb.: 50 dkg/ db ! Pontos mérés után számlázzuk!
Sütőkolbász Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött csemege kolbász. Összetevők: Sertéshús Fűszerek: őrölt feketebors, só, őröltkömény, szerecsendió, fokhagyma, őrölt pirospaprika. Tárolás 0- 5 C°. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.


Tanyasi friss egész csirke Tanyasi csirkét a kaposvári kosárban előre láthatólag havonta egy alkalommal tudnak rendelni, előrendelési lehetőséggel. Fontos: A rendeléseket a vágások előkészítése miatt mindig az adott szállítás előtti KEDDI napig tudják leadni!! Az egész csirke számtalan módon előkészíthető és szétbontható. Fantáziánk szerint szedhetjük részeire, vagy éppen szigorú szabályokat is követhetünk, ha nagyon pontos receptúrából dolgozunk. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik Egy egész csirke átlagosan 1,5 - 2,5 kg. Konyhakész, zsigerekkel együtt csomagolva Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, vákuumcsomagolva 8 napig eltartható.
Téliszalámi Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna, fűszerek Tárolás 5- 15 C°. A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 80dkg/ 1 rúd!
Töpörtyű Hagyományosn üstben sütött sertés töpörtyű. Tej hozzáadása nélkül.
Turista csemege szalámi Klasszikus turista ízvilágú, füstölt, műbélbe töltött szalámi. Szendvicsekbe, hidegtálakra vagy csak úgy magában is kiválló! Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek, só Tárolás 5- 15 C°. A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70dkg/ 1 rúd!
Véres hurka Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött véreshurka. Összetevők: Sertéshús, sertés zsiradék, rízs sertésvér: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só. Tárolás 0- 5 C°. A hurka pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.