




Kézzel szedett, saját termesztésű shiitake gombából készült pástétom, amelyet mediterrán fűszerek – kakukkfű, bazsalikom és oregánó – varázsolnak Toszkána hangulatává. Krémes, gazdag ízvilága egyaránt illik friss pékárura, sajtok mellé vagy vendégváró falatokhoz. Egy üvegben a természet tisztasága és az olasz konyha könnyedsége találkozik.
Apróra reszelt, enyhén fűszeres, egyszerre savanykás és édes uborka 'dzsemes' állagban. Hot doghoz, hamburgerhez, sült húsokhoz vagy szendvicsekhez kiváló kísérő. Összetevők: uborka, hagyma, fokhagyma, cukor, ecet, mustármag, só, kurkuma. Kiszerelés: 220 ml.
Zakuszkkából többféle recept ismert, Minnden termékünknél törekszünk az egyszerű, tiszta ízvilágra, így a zakuszkánál is. Összetevők: padlizsán, kaliforniai paprika, vörös hagyma, oliva olaj, paradicsomlé, fehér bors, őrölt babér, jódozott só. Ajánljuk pirítósokhoz, illetve sült és grillezett húsokhoz. Fogyasszák egészséggel.
Ezt a zakuszkát a nagyszüleimtől, Mamitól és Tatitól örökölt recept alapján főzöm, pont úgy, ahogy Erdélyben szokás: babbal, gogossal (pritaminpaprikával), paradicsomlével és fűszerekkel. Friss kenyérre vagy pirítósra kenve a legjobb! Összetevők: pritamin és kápia paprika, hagyma, paradicsomlé, bab, hidegen sajtolt repce olaj, cukor, só, bors, babérlevél. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.
Ezt a zakuszkát a nagyszüleimtől, Mamitól és Tatitól örökölt recept alapján főzöm, pont úgy, ahogy Erdélyben szokás: vinetével (padlizsánnal), gogossal (pritaminpaprikával), paradicsomlével és fűszerekkel. Ez az íz összeköt múltat és jelent: Tati szerint „az íze pont olyan, mint a fiatalkoromban” – nekem pedig ez a legnagyobb elismerés. Friss kenyérre vagy pirítósra kenve a legjobb! Összetevők: pritamin és kápia paprika, hagyma, paradicsomlé, padlizsán, hidegen sajtolt repce olaj, cukor, só, bors, babérlevél. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.