Ciprusról származó sajtféleség. A halloumi arról ismert, hogy jól bírja a magas hőmérsékletet, ezért grillezéshez és sütéshez is kedvelt alapanyag.
Immunrendszerünk erősítésére alkalmas, köhögéscsillapító hatásáról ismert. Álmatlanság ellenszere, valamint nyugtató hatással bír.
Színe évente változik, de illata, íze határozott. Fűszerezi az ételeket,italokat. Hörghurutra kiváló. Alkalmas lázas betegségek enyhítésére és görcsoldásra.Kristályosodásra hajlamos. Csere üveget várunk vissza!:) Köszönjük. A méz időközben már bekristályosodott!
Immunrendszerünk erősítésére alkalmas, köhögéscsillapító hatásáról ismert. Álmatlanság ellenszere, valamint nyugtató hatással bír.
Csípős - erős paprika savanyúság lében. Erősségben kb az almapaprika és a cseresznye paprika közt foglal helyet. Összetevők: csípőspaprika, víz, ecet, cukor, só, feketebors, mustármag, koriander, babérlevél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Idare almából készült. Íze a fajtára jellemző, félédes, szüretlen. Pasztőrözéssel tartósítva.
Linzertészta sárgabaracklekvárral töltve, kakaós bevonóval mártva. 40-50 g Összetétel: zabpehelyliszt, kókuszzsír, baracklekvár (glükóz-fruktózszörp, sárgabarack (45%), étkezési sav (citromsav), zselésítő anyag (pektin)), rizsliszt, kakaós bevonó (cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), emulgeálószer (lecitinek és e476), aroma), cukor, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj, só
Linzertészta sárgabaracklekvárral töltve, kakaós bevonóval mártva. kb 30 g Összetétel: zabpehelyliszt, kókuszzsír, édesítőszeres baracklekvár, rizsliszt, kakaós bevonó édesítőszerrel, édesítőszer (eritrit, stevia), kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj, só