Ízesített akácmézeink prémium minőségű 100%-os esszenciális olajok felhasználásával készítjük. Rendkívül illatos és zamatos mézek, melyben párosulnak a méz és olajok jótékony hatásai. Jelenleg négyféle variációban készülnek. Citrom, vadnarancs, gyömbér és borsmenta. Citrom: fertőtlenítő, antioxidáns, baktériumölő, méregtelenítő, immunerősítő. Vadnarancs: antibakteriális, gyulladáscsökkentő, görcsoldó, energetizáló, nyugtató. Gyömbér: görcsoldó, fájdalomcsillapító, étvágygerjesztő, emésztőrendszer támogató. Borsmenta: gyulladás gátló, görcsoldó, élénkítő, hűsítő, serkentő.
Jeronime alma 100%-os natúr présleve. Édes. Íze a régi Starking deliciose almáéra emlékeztet. Hozzáadott egyéb anyagot nem tartalmaz. Pasztőrözéssel tartósítva.
Jeresy tehénkénk teje. Zserbó teje A2-es ami azt jelenti hogy tejérzékenyek is fogyaszthatják (nem laktózosok és tejfehérjések csak olyanok akiknek megviseli az emésztését a normál tejfogyasztás). Az jersey tej különféle ásványi anyagokban, vitaminokban és fehérjékben gazdag, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges életmódhoz és az erős immunrendszer fenntartásához. Fogyasztása hozzájárulhat a csontok egészségéhez, az izomtömeg fenntartásához és általában a jó közérzethez. Magas 7.8-as zsírtartalma miatt csodálatos tejszín és tejföl gyűjthető a színéről.
Jonaprince almából készült. A fajtára jellemző ízű, édes, szüretlen. Pasztőrözéssel tartósítva.

Josta és piros ribizli, vegyszermentes gyümölcsből készült lekvár. Cukorral készül, de még így is savanykás. Pikáns, enyhén fanyarkás ízét a Jostának köszönheti. Kíválóan alkalmas sültek mellé, vad húsokhoz pl., vagy linzer tésztákba, illetve más édesebb süteményekhez, fagylaltokhoz. A meggymártás módjára lehet belőle is mártást készíteni.
Juhbeles csemege füstölt kolbász (diákcsemege) – prémium minőség, hagyományos eljárással készítve. Válogatott sertéshúsból és szalonnából, természetes fűszerezéssel készül, juhbélbe töltve. A töltést követően akác- és tölgyfával füstöljük, lassan, több órán át, hogy kialakuljon a gazdag, kiegyensúlyozott, karakteres ízvilág, amely ezt a terméket igazán különlegessé teszi. Kisebb méretének köszönhetően ideális útravalónak, kiránduláshoz, uzsonnára vagy gyors, minőségi falatozáshoz. Tartósítószert és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz, csak gondosan válogatott alapanyagokat és valódi hagyományt.




Sóval csurgatott kifli Összetevők: kukoricakeményítő, tápiókakeményítő, rizsliszt, napraforgóolaj, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só




Kelt, enyhén édes tészta kakaós töltelékkel feltekerve. Összetevők: kukoricakeményítő, kókuszvirágcukor, rizsliszt, étolaj, zabpehelyliszt, kölesliszt, kakaó, bambuszrost, útifűmaghéj, élesztő, kölesliszt, só





Piros, édes, húsos, vegyszermentes kápia paprikából készült lecsó. Minden zöldség összetevője vegyszermentes. A mangalica zsír is Kisberényi gazdaságban készült, szabad tartású állatokból. Minden termékemben a só parajdi.



Kápia paprikából készült lecsó. Minden zöldség benne vegyszermentes termelésből származik. A hagyma olajon sült, mivel nem mindenki szereti a zsírt.. Parajdi sóval, és sült paprika olajával finomítva.
Igazi ritkaság: roppanós uborka, belsejében fűszeres káposztával töltve. Egyik leglátványosabb és legkülönlegesebb savanyúságunk, igazi vendégváró finomság. Kiszerelés: 1700 ml.
Mesegomba – Karácsonyi gasztro csomag Három különleges erdei íz egy csomagban a természet és a főzés szerelmeseinek. Medvehagyma fűszersó Intenzív, friss ízvilág. Ajánlott: salátákhoz, vajkrémekhez, burgonyához, tojásételekhez, grillezett zöldségekhez. Egy csipet is elegendő, hogy tavaszias aromát adjon az ételeknek. Sötét trombitagomba-por Földes, mély, umamis karakter. Ajánlott: ragukba, vadételekhez, gombakrémlevesbe, szószokba, rizottóba. Ízfokozóként kiváló, már kis mennyiséggel is gazdagítja az ételt. Erdei vegyes gombapor Kiegyensúlyozott, aromás keverék több erdei gombából. Ajánlott: krémlevesekbe, tésztaszószokba, pástétomokba, fasírtba, kenyértésztába vagy akár házi fűszervajba. Sokoldalú alapanyag minden konyhába.