Többféle virágról gyűjtött nektárból tevődik össze, így rendkívül értékes méz, színe és íze változatos. Jó étrendi hatással bír, sütéshez és főzéshez is kitűnő választás.
Véres hurka Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött véreshurka. Összetevők: Sertéshús, sertés zsiradék, rízs sertésvér: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só. Tárolás 0- 5 C°. A hurka pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.
Kristályosodásra hajlamos. Sok növény nektárját tartalmazó méz. Sütésre kiválóan alkalmas. Csere üveget várunk vissza!:) Köszönjük. A méz időközben már bekristályosodott!
Saját termelésű, vörös szőlőből készült must. Préselés után, tartósítószer mentesen kerül palackozásra. Felbontás után a frissen préselt szőlő ízét idézi. Az üveg tartalma: 0,3 l. Összetevők: vegyes, vörös szőlő. Felbontás után hűtőben tárolandó!
Saját termelésű, vegyes vörös szőlőből készült szörp. Nagyon kellemes ízű. Töményen, öntetként kitűnő alapanyag desszertekhez, fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma 0,7l. Összetevők: vörös szőlő must, cukor, citromsav, nátrium-benzoát
Zakuszkkából többféle recept ismert, Minnden termékünknél törekszünk az egyszerű, tiszta ízvilágra, így a zakuszkánál is. Összetevők: padlizsán, kaliforniai paprika, vörös hagyma, oliva olaj, paradicsomlé, fehér bors, őrölt babér, jódozott só. Ajánljuk pirítósokhoz, illetve sült és grillezett húsokhoz. Fogyasszák egészséggel.
Oregano,majoranna,bazsalikom ízesítèsű friss sajt egyaránt kedvence gyereknek,felnőttnek "pizzás" ízvilága miatt.
Salát recept alapján készült termék. Minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk. Összetevők: zöld paradicsom, vörös hagyma, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
A zsálya levelének forrázata, torokgyulladás és szájbetegségek gyógyításában nagy segítség lehet! Nálam a téli időszakban mindig kerül egy csipet zsálya is a tea keverékemhez! Egyébként a nehéz zsíros ételekhez használom, de mindig vegyesen a többi fűszerrrel keverve mert nekem önmagában nagyon erős, ezért is jött létre a zsályás fűszersó! ;-) Maga a növény tökéletes dísze lehet a kertnek, természetesen ő is napos meleg helyen érzi magát a legjobban mint általában az összes fűszernövény!