Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Gyümölcsök

alma

 Nem vegyszermentes télre elrakható almák .

650 Ft / kg
650 Ft/kg

Alma Orion 6kg visszaváltható rekeszben

Orion alma 6kg-os összecsukható rekeszben. Sárgára érő magas cukortartalmú alma ízvilágában a Jonagold fajtakör jellemzőivel. Jól tárolható.  A rekesz betétdíja 200Ft.

2000 Ft / db
333.33 Ft/kg

Alma Rozela 6kg visszaváltható rekeszben

Rozela alma 6kg-os összecsukható rekeszben. Roppanós, bőlevű, fűszeres fajta kiegyensúlyozott sav és cukor aránnyal melyet elsősorban friss fogyasztásra ajánlunk. Naturalma fajta, ellenálló, így csökkentett növényvédelem mellett is termeszthető. A rekesz betétdíja 200Ft.

2000 Ft / db
333.33 Ft/kg

Friss málna 25 dkg

Saját málnásunkban termett vegyszermentes gyümölcs. 1 doboz 25 dkg málnát tartalmaz.

1400 Ft / doboz
5600 Ft/kg

Málna 25 dkg

Friss málna 25dkg os kiszerelésben.

1100 Ft / doboz
4400 Ft/kg

Málna tő Sugana 3tő/csomag

 Szabadgyökerű, 3 tő / csomag. SUGANA őszi málna, vagy folytontermőnek is nevezett, vegyszermentes gazdáslkodásból. Első évben már terem, és mindig kora tavasszal a teljes vessző rendszerét, egészen a talajszintig vissza kell vágni. Mindig az új vesszőkön terem, ezért kicsit később hoz termést, mint a nyári málnák. Viszont egészen a fagyokig terem. Kifejezetten nagy bogyójú, piros , húsos, ízletes. Kb aug elejétől terem. A növény erőteljes növekedésű. Mint minden málna támasztékot igényel, sorszerűen érdemes telepíteni. Sok vizet kíván, ami ne legyen pangó víz.  Lehetőleg szerves anyaggal tápláljuk.. A vásárláskor szárral kapott töveket ültetéskor, de legkésőbb a hajtás megindulásakor, kora tavasszal a talajszintig teljesen le kell vágni. Ezt minden tavasszal meg kell tenni, mert gyökérzónából hoz új hajtásokat. A szárról hozott hajtások alacsonyak és kevésbé termők lesznek.

1350 Ft / csomag
1350 Ft/csomag