CITROMFŰ-MENTA SZÖRP Összetétel: víz, cukor, citromfű, menta, citromsav. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szörp meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítőként fogyasztható. Javasolt nyugtalanság, emésztési panaszok esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 500 ml
Élőflórás vizikefír citromfű hidrolátummal. Szénsavas és hűtve tárolandó, mivel természetesen erjesztett élő ital. Az íze kissé eltérhet palackonként a fermentáció természetéből adódóan. Fogyasztás előtt óvatosan nyisd ki. Összetevők: víz, cukor, aszalt gyümölcs, bio citrom, citromfű hidrolátum, vizikefír kultúra 500ml Az ár 600 Ft betétdíjat tartalmaz!
Hagyományos eljárással készült birs lekvár citrommal, vegyszermentes termelésből, Kutasról. 220 ml
Saját családi recept alapján készülő termék. Az üveg tartalma: 660 g. Összetevők: paprika, káposzta, uborka, vöröshagyma, cukor, só, ecet, nátrium-benzoát, Egyedi ízvilág, fehér és vörös húsokhoz egyaránt ajánljuk, Fogyasszák egészséggel!
Nagy szemű cseresznye, friss fogyasztásra vagy kompót készítéshez.
Igazi, házi cseresznye dzsem – csak cseresznye, cukor, citromlé és dzsemfix. • A cseresznye vegyszermentes saját termésből. • Kíméletes főzéssel készült, darabos állaggal. • Nem túl édes, hagytuk érvényesülni a gyümölcs ízét. • Savanykás utóíz, frissítő élmény reggelire, palacsintába, süteménybe.
Igazi, házi cseresznye dzsem – csak cseresznye, cukor, citromlé és dzsemfix. • A cseresznye vegyszermentes saját termésből. • Kíméletes főzéssel készült, darabos állaggal. • Nem túl édes, hagytuk érvényesülni a gyümölcs ízét. • Savanykás utóíz, frissítő élmény reggelire, palacsintába, süteménybe.
"Közepesen" csípős savanyúság a megszokott saját recetp alapján készült lében. összetevők: cseresznye paprika, víz, ecet, cukor, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Hosszú (16-20 órás) érlelési idővel készült, cukorbarát (nem terheli meg az inzulinháztartást). 310 g Összetétel: barna rizsliszt, zabpehelyliszt, kukoricakeményítő, bambuszrost, étolaj, csicseriborsóliszt, útifűmaghéj, só, dió, élesztő, cukor, konjacliszt