Piros, édes, húsos, vegyszermentes kápia paprikából készült lecsó. Minden zöldség összetevője vegyszermentes. A mangalica zsír is Kisberényi gazdaságban készült, szabad tartású állatokból.
Kápia paprikából készült lecsó. Minden zöldség benne vegyszermentes termelésből származik.
Vegyszermentesen termesztett Kápia paprika. 1 csomag 50 dkg súlyú. A csomag ára mérést követően kerül meghatározásra.
Friss fejes káposzta. A fejek tömöttek, belül egészségesek, jól záródnak. Még nem óriásiak, de frissen, zsengén szedem – tökéletesek salátának, főzéshez. A szárazság miatt idén sajnos erősebb volt a rovarkártétel, ezért kétszer is kapott rovarölőt – de csak annyit, amennyi tényleg szükséges volt. Ez nálunk nem rutin, hanem indokolt beavatkozás. Ezen kívül némi lombtrágyát kapott, hogy lendületben maradjon. Talajtakaró fóliában neveljük, így gyomirtó szeres kezelésre egyáltalán nem volt szükség. Nem vegyszermentes, de nem is túlkezelt – igyekszünk megtartani az arany középutat! A kosárba darabra kérhető, a pontos ár a súlymérést követően lesz meghatározva.
Vegyes alvasztású kenhető krémsajt. A kecsketej minden áldásos hatását magában hordozza szép hófehér ízletes sajtkészítmény. Salátákra morzsolva vagy pirítósra kenve is kiváló de krémleveseket is lehet vele gazdagítani.
Ha adnál egy esélyt a kecskesajtnak, ez lehet a tökéletes választás, friss, lágy nem tolakodó ízvilág. Kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, vagy akár borok mellé is fogyaszthatjuk. Jól grillezhető. Tálalható friss zöldségekkel, pirítósra kenve vagy akár a reggeli tojásrántotta mellé.
A szekszárdi „jobb remete” dűlőben szüretelt cabernet sauvignon és merlot fajtákból, spontán erjesztéssel készült, tölgyfa hordóban érlelt, testes, natúr vörösbor. Szűrés nélkül került a palackba. 2022-es évjárat. Kislányunkról, Karináról neveztük el, a címkét is ő alkotta, így már csak ezért is érdemes megkóstolni ;) És ami még fontos infó egy szekszárdi prémium vörösbor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet! Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince