Málna lekvár magjával. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tartósítószer mentes.
Málna szörp, cukorral, gyümölcsvelővel dúsan. 5- 7 szeresére higítható ízlés szerint. Tartósítószert nem tartalmaz.
Málna szörp, gyümölcsvelővel dúsan, hozzáadott cukor nélkül. Tartósítószert nem tartalmaz.
Málna szörp, cukorral, gyümölcsvelővel dúsan. 5-7 szeresére higítható ízlés szerint. Tartósítószert nem tartalmaz.
1/3rész mangalica máj 1/3 rész hús és 1/3 rész zsír felhasználásával készült ez a házi májkrém, mely hosszú idejű hőkezelésnek köszönhetően tartósítószer és adalék mentesen kerülhet az asztalotokra! Egészségetekre!
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött pick jellegű mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70dkg/ 1 rúd
Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70-80dkg/ 1 rúd, 40 dkg-os egysègekben kèrhető!
Adalékanyagoktól, tartósítószertől mentes szalámi, ami igazán hozza a szokott "turista" ízt. Hőkezelt, enyhén füstölt, műbélbe töltött mangalicaság! Összetevők: hús és zsiradék, só, fűszerek
A leveleket szedjük kívülről befelé. Fogyasszuk mind a leveleket, mind a szárakat. A levéllemezt spenótszerűen, vagy fokhagymával párolva köretként szokták készíteni míg a vastag fehér levélnyelet spárgaszerűen. Érdekes, hogy még mindig elég ismeretlennek számít, pedig már i.e. termesztették Ázsia egyes vidékein, a görögök és a rómaiak egyik kedvenc főzelék- és gyógynövénye volt, sőt néhány száz évvel ezelőtt még nálunk is gyakran előfordult a kertekben. Aztán valahogy feledésbe merült, pedig az egyik legegyszerűbben tartható növény.