Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

Tulipán - Citromsárga papagáj (írisz, szeder)

TULIPÁNHAGYMA Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal.  A sokféle tulipán színkollekcióból most a CITROMSÁRGA - PARROT (Papagáj) szín van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Gyönyörű szép, cafrangos. Nem túl sűrűn találkozni ilyen teli citromsárga színnel. Feldiszítheti a kertet ezekkel a különlegességekkel. 750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db

Tulipán - Fekete (chili, paradicsom)

TULIPÁNHAGYMA Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal.  A sokféle tulipán színkollekcióból most a FEKETE - Queen of Night (Az éjszaka királynője) szín van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Igazi fekete. Gyönyörű szép. Ritkaság ez a szín. 750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db

Tulipán 10 db!! MAGYAR klasszikus piros (chili, nőszirom)

TULIPÁNHAGYMA TAVALYI ÁRON !!!! Már virágzik, amennyiben lehetséges nem vágom le a virágot, úgy küldöm kedves vásárlómnak. 1 csomag 10 db hagymát tartalmaz. 5900 Ft/csomag. Jelenleg a klasszikus magyar tulipánt hirdetem, gyönyörű, nagy virágfejjel, finom illattal. A növény magassága 60-70 cm. A virágágyás dísze lehet csoportban, szegélyként, vagy akár egyenként ültetve is. Mindegyik fénykép egy kicsit más színt mutat, de a csoportos képeken látszik igazán a színe. Különleges Színek Kavalkádja !!! 16 féle tulipán színkollekcióból választhat kedvére. A fajta tekintetében találkozhat Holland, Magyar és Német hagymacsaládokkal. 1. csoport: 70-80 cm-es holland, nagyfejű, vegyes színek. 2. csoport: 30-40 cm-es, vegyes színek.

5500 Ft / db
550 Ft/db

Tulipán 10 db-os csomag!! FEKETE - VAJ kollekció!

TULIPÁNHAGYMA 10 db !!! A sokféle tulipán színkollekcióból most a FEKETE - VAJszín  nevű csomagot értékesítem. HOLLAND tulipánhagymáim vannak zömében. 1 csomag tartalma: 10 db hagyma. Aminek eloszlása: 5 db vegyes szín (sárga, piros, különleges forma és szín bármi lehet), bármilyen lehet. Plusz 3 db fekete (Queen of Night) és 2 db vajszín zöld csíkkal (Spring green). Összesen mindig tíz db lesz. 6900 Ft/cs/ 10 db. A hagymák a képeken látható színek variációja, 4 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!  

6900 Ft / csomag
690 Ft/db

Tulipán 10 db-os csomag!! KÜLÖNLEGES kollekció!

TULIPÁNHAGYMA !!! Különleges Színek Kavalkádja !!! 16 féle tulipán színkollekcióból most a KÜLÖNLEGES nevű csomagot értékesítem. 1 csomag tartalma: 10 db hagyma. Aminek eloszlása 5 db vegyes szín, bármilyen lehet. Plusz 1-2 db halványlila, 1-2 db halvány piros fehér széllel, 1 db rózsaszín-vajszínű széllel, 1 -2db halványfehér. Összesen mindig tíz db lesz. 6900 Ft/cs/ 10 db. A hagymák a képeken látható színek variációja, 4 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből.  

6900 Ft / csomag
690 Ft/db

Tulipán 10 db-os csomag!! PAPAGÁJ kollekció!

TULIPÁNHAGYMA !!! A sokféle tulipán színkollekcióból most a PAPAGÁJ / Parrot nevű csomagot értékesítem. HOLLAND tulipánhagymáim vannak zömében. 1 csomag tartalma: 10 db hagyma. Aminek eloszlása: 5 db vegyes szín (sárga, piros, különleges forma és szín bármi lehet), bármilyen lehet. Plusz 5 db vegyes papagáj kompozíció, amiben 1 db teli sárga, 1 db bretagne-i vörös, 1 db fehér-piros, 2 db valamilyen (sárga, lila, piros, narancs papagáj). Összesen mindig tíz db lesz. 6900 Ft/cs/ 10 db. A hagymák a képeken látható színek variációja, 4 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből.

6900 Ft / csomag
690 Ft/db

Tulipán 10 db-os csomag!! SÁRGA-PIROS kollekció!

TULIPÁNHAGYMA !!! ÉVRŐL-ÉVRE BŐVÜLŐ SZÍNEKBŐL most a SÁRGA-PIROS nevű csomagot értékesítem !!! A tulipán holland nagyfejű, magassága kb.70-90 cm körül van. Többféle a sárga és a piros. 1 csomag tartalma: 10 db hagyma. Aminek eloszlása 10 db vegyes szín, bármilyen sárga, vagy piros lehet különböző varációkban, az egyszínű a ritkább, inkább a sárga cirmos jellemző a képek alapján. 5900 Ft/cs/ 10 db. A hagymák 3- 4 évesek, szépek, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből.  

5900 Ft / csomag
590 Ft/db

Tulipán CIRMOS SÁRGA

TULIPÁNHAGYMA Csak virágzáskor, vagy utána értékesítem ezeket a színeket. Tehát 100 %-osan biztos, hogy a kívánt hagymát kapja. (Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal).  A sokféle tulipán színkollekcióból most a Sárga alapon piros cirmos van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Magasabb fajta kb. 60-80 cm-re is megnő. Pár db van csak belőle. Sárga és benne piroskás cirom található. Mivel nagy a virágfej nagyon szépen mutat. Körben és sorban ültetve is kiváló lehet. Bármilyen egyszínű, vagy több színből álló kompozícióban szépen mutathat. Gyönyörű szép.  750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db

Tulipán FEHÉR -LILA csíkkal (dió, szeder, menyecskeszem)

TULIPÁNHAGYMA Csak virágzáskor, vagy utána értékesítem ezeket a színeket. Tehát 100 %-osan biztos, hogy a kívánt hagymát kapja. (Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal).  A sokféle tulipán színkollekcióból most a FEHÉR alapon - LILA csíkokkal van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Alacsony kb. 40 cm-re nő meg. Pár db van csak belőle. Nekem nagyon tetszik, bármilyen egyszínű kompozícióban szépen mutathat. Gyönyörű szép.  750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db

Tulipán halványlila

TULIPÁNHAGYMA Csak virágzáskor, vagy utána értékesítem ezeket a színeket. Tehát 100 %-osan biztos, hogy a kívánt hagymát kapja. (Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal).  A sokféle tulipán színkollekcióból most a halványlila, egyszínű van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Közepes magasságú kb. 50-60 cm-re nő meg. A tulipán feje is közepes nagyságú. Bármilyen egyszínű, vagy többszínű kompozícióban szépen mutathat. Gyönyörű szép. Olyannak ajánlom, aki szereti a  pasztell színeket, vagy a pasztell és az egyéb színekkel szeretne otthon egy kompozíciót. 750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db

Tulipán halványpiros fehér szél

TULIPÁNHAGYMA Csak virágzáskor, vagy utána értékesítem ezeket a színeket. Tehát 100 %-osan biztos, hogy a kívánt hagymát kapja. (Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal).  A sokféle tulipán színkollekcióból most a halványpiros fehér széllel van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Közepes magasságú kb. 50-60 cm-re nő meg. A tulipán feje is közepes nagyságú. Nekem nagyon tetszik, bármilyen egyszínű, vagy többszínű kompozícióban szépen mutathat. Gyönyörű szép. Olyannak ajánlom, aki szereti a  pasztell színeket, vagy a pasztell és az egyéb színekkel szeretne otthon egy kompozíciót. 750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db

Tulipán halványrózsaszín fehér áttörés

TULIPÁNHAGYMA Csak virágzáskor, vagy utána értékesítem ezeket a színeket. Tehát 100 %-osan biztos, hogy a kívánt hagymát kapja. (Azoknak ajánlom, akik csak 1-2 db hagymát szeretnének. Kibővíteni a saját-eddigi kollekciójukat, mindig egy-egy darabbal).  A sokféle tulipán színkollekcióból most a halványrózsaszín fehér áttörés van soron. HOLLAND tulipánhagyma. Közepes magasságú kb. 50-60 cm-re nő meg. A tulipán feje is közepes nagyságú. Nekem nagyon tetszik, bármilyen egyszínű, vagy többszínű kompozícióban szépen mutathat. Gyönyörű szép. Olyannak ajánlom, aki szereti a  pasztell színeket, vagy a pasztell és az egyéb színekkel szeretne otthon egy kompozíciót. 750 Ft/db. 2-3 éves, szép, egészséges szaporítóanyag, vegyszermentes környezetből. Február-március-április-májusi ültetésre kíválóan alkalmas!!   

750 Ft / db
750 Ft/db