A citromfű citromra emlékeztető illatú közel keleti növény. Gyógyteáját forrázással készítjük. Idegnyugtatásra, depresszióra naponta 2-3 csészével ihatnak belőle étkezések között. Ez a tea ne legyen túl erős, egy csapott teáskanálnyi teafű elég 2,5 dl vízhez. Alvászavarok, emésztési zavarok kezelésére is lehet használni, külsőleg pedig a herpesz gyógyítására.
CITROMFŰ-MENTA SZÖRP Összetétel: víz, cukor, citromfű, menta, citromsav. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szörp meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítőként fogyasztható. Javasolt nyugtalanság, emésztési panaszok esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 500 ml
Hagyományos eljárással készült birs lekvár citrommal, vegyszermentes termelésből, Kutasról. 220 ml
Saját családi recept alapján készülő termék. Az üveg tartalma: 660 g. Összetevők: paprika, káposzta, uborka, vöröshagyma, cukor, só, ecet, nátrium-benzoát, Egyedi ízvilág, fehér és vörös húsokhoz egyaránt ajánljuk, Fogyasszák egészséggel!
Az édes pirospaprika és fokhagyma most a királybúza erejével egyesül ebben a finom, kenhető vegán gabonakolbász-krémben. Tökéletes választás, ha a hagyományos ízeket keresed egészséges és fenntartható formában. Magyaros, fűszeres, laktató energiabomba, mégis könnyű. Élvezd pirítósra kenve, pizzán, melegszendvicsen, paprikába töltve, vagy mártogatósként, vegafasírtnak hidegen és melegen egyaránt. SZÓJA- és mesterséges aromáktól, színezékektől, sűrítőanyagoktól mentes friss élelmiszer. Összetétel: vegyszermentes királybúza, fűszerek, napraforgóolaj, só. Felbontás után 4-6C fokon kell tárolni és 2 héten belül elfogyasztani. 200g/doboz NéBIH engedélyszám: 1035954085
Nagy szemű cseresznye, friss fogyasztásra vagy kompót készítéshez.
"Közepesen" csípős savanyúság a megszokott saját recetp alapján készült lében. összetevők: cseresznye paprika, víz, ecet, cukor, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Hosszú (16-20 órás) érlelési idővel készült, cukorbarát (nem terheli meg az inzulinháztartást). 310 g Összetétel: barna rizsliszt, zabpehelyliszt, kukoricakeményítő, bambuszrost, étolaj, csicseriborsóliszt, útifűmaghéj, só, dió, élesztő, cukor, konjacliszt